Se hoteller (35)

  Rejser til Alcudia

  Alcudia er det perfekte valg for dig, der rejser med børn. Her finder du lavvandede sandstrande, klart vand og vores eget familiehotel Sunwing Alcudia Beach.
  Alcudia består egentlig af tre dele. Puerto de Alcudia ligger ved kysten og byder på en fin havn, gode shoppingmuligheder, hyggelige barer og lækre restauranter. Her kan man let få en eftermiddag eller to til at gå, og mange tager også hertil om aftenen for at spadsere en tur og opleve folkelivet. Lidt inde i landet ligger Alcudias gamle bydel, som er den oprindelige provinshovedstad med romerske aner, et charmerende lokalt marked og hyggelige restauranter ved byens torv. Lige uden for byen findes også ruinerne efter den gamle romerske by Pollentia. Sidst, men ikke mindst, er der Playa de Alcudia - den 14 km lange strand øst for Puerto de Alcudia. Her ligger hotellerne på stribe både langs stranden og på den anden side af hovedvejen, der løber langs kysten et stykke fra havet. Flere steder findes også små klynger af butikker og restauranter.

  Børnevenlige hoteller i Alcudia

  Den kilometerlange hvide sandstrand i Alcudia er en af Middelhavets absolutte perler med nogle af Mallorcas bedste familiehoteller, hvilket har gjort Alcudiabugten til børnefamiliernes favoritrejsemål og ferieparadis. I Playa de Alcudia ligger vores populære Sunwing Alcudia Beach lige ud til den lavvandede sandstrand og tilbyder komfortable lejligheder med plads til op til otte personer samt fine træningsmuligheder, spaafdeling og mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Til de yngste gæster findes desuden Lollo & Bernie-klubben og et stort udvalg af aktiviteter. I Alcudia tilbyder vi også flere børnevenlige Family Garden-hoteller, deriblandt lækre Zafiro Palace Alcudia, der blandt andet tilbyder værelser med tagterrasse og boblebad samt lejligheder med direkte pooladgang. Vil du bo tættere på stranden, er Zafiro Bahia et godt valg, og vil børnene gerne møde Lollo & Bernie i ferien, har de mulighed for det på Seaclub Mediterranean Resort, som ligger en kort taxitur fra Puerto de Alcudia.

  Sunprime Pollensa Bay

  Nu har vi slået dørene op for vores nye Sunprime Pollensa Bay, som byder på en afslappende voksenferie i smukke omgivelser, blot få skridt fra stranden i Pollensabugten. Hotellet ligger i kort gåafstand fra Alcudias charmerende gamle bydel og byder på alle faciliteter som vores øvrige Sunprime-hoteller: lækre værelser og suiter, god mad, et fredeligt poolområde og en aldersgrænse på 16 år.

  Playa de Alcudia

  Stranden er nok en af de vigtigste grunde til, at så mange rejser til Alcudia. Den knap 14 kilometer lange sandstrand strækker sig østpå fra Port de Alcudia hele vejen til Cala de s'Aigua Dolca. Stranden er bredest og mest lavvandet nærmest Alcudia, hvorefter den bliver smallere, jo længere væk fra Alcudia man kommer. Der er også flere strande og klippefyldte badebugter på Formentor-halvøen, som man nemmest kommer til med båd fra havnen i Alcudia eller i lejebil.
  Tips og nyttig info
  • Sunwing Family Resorts
  • Sunprime Hotels
  • Family Garden med Lollo & Bernie
  • Kilometerlange sandstrande
  • All Inclusive
  • Børnevenlige strande
  • Gode restauranter
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Alcudia

  Strand
  Hvis man skal finde et synonym for strandferie, vil Alcudia ikke være noget dårligt bud. Her er altid masser af plads på de kilometerlange og brede sandstrande.

  Playa de Alcudia - sandstrand for hele familien

  Playa de Alcudia er en cirka 14 kilometer lang sandstrand med fint hvidt sand og klart vand. Stranden egner sig godt til børnefamilier, da den er både bred og lavvandet. Jo længere østpå man kommer i retning mod nabobyen Ca'n Picafort, jo mindre lavvandet bliver der. I højsæsonen er stranden velbesøgt - især i weekenderne, hvor også indbyggerne i Palma tager hertil. På stranden kan man leje liggestole og parasoller, og der er adgang til ferskvandsbrusere og toiletter. Her er også et stort udvalg af vandsportsaktiviteter som vandcykler, vandski, windsurfing og sejlads, og der ligger desuden små strandbarer og frokostrestauranter på stranden. Langs stranden kan man gå ad en bilfri strandpromenade hele vejen ind til Puerto Alcudia.

  Playa de Alcanada

  Playa de Alcanada er en cirka 500 meter lang stenstrand, som ligger længst ude på odden forbi havnen. Her er der gerne lidt roligere, men her er til gengæld heller ingen restauranter, strandbarer og lignende. Du kommer hertil med bil, bus, taxi eller på cykel. Populær strand blandt lokalbefolkningen.
  Læs mere om strande på Mallorca.
  Mad, drikke og natteliv
  I Alcudia er der restauranter og barer i massevis. Restauranternes menukort består af såvel lokale som internationale retter. Det største udbud finder du i havneområdet i Puerto Alcudia og langs Bellevuegaden, en sidegade til Carretera d'Artà. Også i Alcudias gamle bydel er der en hel del gode restauranter. Langs stranden er der en række frokostrestauranter og strandbarer.

  Vin og tapas i Ca'n Vidalet

  Et besøg på vinbodegaen Ca'n Vidalet kan anbefales. Bodegaen er kendt for sin udmærkede vin. Du kan også bestille en tur hertil og spise tapas. Ca'n Vidalet ligger blot 15 minutters kørsel i bil fra Alcudia på vej mod Pollensa.
  Nattelivet i Alcudia er koncentreret omkring Puerto de Alcudia og Playa de Alcudia, hvor der findes et relativt stort udvalg af barer, pubber og natklubber. Mange store hoteller har også dans til levende musik næsten hver aften, hvor alle er velkomne. I den gamle del af Alcudia er der stille efter omkring kl. 23.
  Shopping
  I Alcudia ligger butikkerne side om side i mange af gaderne. Både typiske turistbutikker, som sælger souvenirer med mere, men også flere kendte tøjkæder. De fleste butikker finder du i havneområdet (Passeig Maritim) og på hovedgaden Carretera d'Artà, men der ligger også en del spændende butikker inde i den gamle del af Alcudia tæt på torvet. Her kan du også smage mange mallorcinske specialiteter og vine, lokale pølser, salt, oliven og meget mere. I nogle af disse butikker kan du nyde et glas vin og gå ombord i gode tapasretter.

  Shopping uden for Alcudia

  De bedste shoppingmuligheder findes i Palma, der har et stort udbud af både lokale butikker og store tøjkæder. Fra Alcudia går der bus til Palma flere gange om dagen.

  Marked

  Hver tirsdag og søndag er der marked i Alcudias gamle bydel. Her gemmer sig mange gode fund i det store udvalg af tøj, lokalt kunsthåndværk, frugt og grønt. Om torsdagen afholdes Mallorcas største marked i Inca.
  Læs mere om shopping på Mallorca.
  Sport og træning
  Alcudia har meget at byde på, hvis du kunne tænke dig en aktiv ferie i naturen. Vandsport, cykling og vandring er nogle af de sportsaktiviteter, der tilbydes, og der findes desuden en golfbane i området.

  Dykning

  I bugten nord for Alcudia og langs østkysten ligger nogle af øens bedste dykkersteder, og her er også flere dykkerskoler. Ved du ikke, om dykning er noget for dig, kan du komme med på et prøvedyk, hvor du og en instruktør dykker ned på 5-6 meters dybde.

  Cykling

  Området omkring Alcudia egner sig perfekt til cykling, og her findes mange gode ruter. Spørg i turistinformationen eller på dit hotel om nærmeste cykeludlejer - de plejer også at være behjælpelige med kort og gode tips. I perioden februar-maj kommer der mange professionelle cykelryttere hertil fra hele Europa for at træne og varme op til cykelsæsonen.

  I kælderen på Sunwing Alcudia Beach ligger Rad-Salon, som tilbyder et stort udvalg af cykler. Bestil din cykel via: https://rad-salon-mallorca.com/index.php?id=radmiete-sunwing-mallorca&no_cache=1&L=1

  Vandsport

  Langs Playa de Alcudia kan du prøve de fleste typer vandsport som vandski, windsurfing og sejlads. Læs mere om vandsport her.

  Vandring

  Mallorca er et sandt paradis for vandrefolket. Fra Alcudia kan du vandre op til toppen af Puig de Sant Marti 250 meter over havet og nyde udsigten over hele Alcudia- og Pollensabugten. Ruten starter ved Bellevue og tager cirka 45 minutter at gennemføre. Hvis du vil udfordre dig selv på hårdere og mere avancerede ruter, kan du henvende dig på turistbureauet, som også har brochurer om smukke vandrestier i området. Sørg for at have sko med grove såler, da nogle af stierne går gennem stejlt terræn.

  Golf

  Der ligger flere fine golfbaner i området omkring Alcudia, blandt andet Golf Alcanada, som er en af Mallorcas bedste golfbaner med skøn udsigt over Alcudiabugten.

  Du kan læse mere om Mallorcas golfbaner og bestilling af starttider her.
  Aktiviteter og seværdigheder
  Alcudia har et stort udbud af ferieaktiviteter, ikke mindst på vores populære hotel Sunwing Alcudia Beach, som tilbyder en lang række aktiviteter for alle aldre samt Lollo & Bernie-klubben til de yngste gæster.

  Hidropark

  Hidropark er et vandland med blandt andet vandrutsjebaner, minigolf, bølgebassin, restauranter og legeområder - her er hele familien garanteret en dag fyldt med sjove aktiviteter!

  Paintball

  Ikke langt fra byen Sa Pobla på den nordlige del af Mallorca ligger paintballbanen Paintball Fantasy. Her kan du i fuldt udstyr erklære krig mod vennerne.

  Olivenolie

  Hvis du er interesseret i olivenolieproduktion, kan du for eksempel tage til Oli Caimari i byen Caimari midt på øen, hvor der findes en stor butik med mange lokale produkter og souvenirs. Uden for Inca ligger også olivenoliefabrikken Son Catiu, der både har en butik og en restaurant.
  Alcudias gamle bydel, Formentorhalvøen og Palma er populære udflugtsmål.

  Bymurene

  Bymurene i den gamle del af Alcudia blev bygget af spanierne i 1300-tallet. Nogle hundrede år senere var murene helt forfaldne efter den industrielle revolution. I dag er de blevet restaureret og er bestemt et besøg værd.

  Det historiske centrum

  Inden for Alcudias bymure koncentreret omkring Placa Constitució ligger de fleste af byens historiske seværdigheder. Besøg f.eks. museet, paladset, kirkerne eller de romerske ruiner.

  Nationalparken S'Albufera

  Et par kilometer øst for Playa de Alcudia i retning mod Ca'n Picafort ligger nationalparken S'Albufera - et paradis for fuglekiggere og naturelskere. Her findes både picnicområder og et minimuseum, som viser, hvad parken har at byde på. Bussen til Ca'n Picafort standser uden for indgangen til parken, og der er også cykelsti hertil hele vejen fra Puerto de Alcudia.

  Botanicactus

  En botanisk have med mange kaktusser, urter, træer og blomster. Ligger mellem Santanyi og Ses Salines.

  Puerto Portals

  Øens mest luksuriøse yachthavn ligger mellem Palma og Palma Nova. Eksklusive internationale restauranter og barer med udendørsservering ligger side om side her, så alle kan se og blive set.

  Cabrera

  Øen Cabrera er en nationalpark, som ligger ca. en times sejlads fra byen Colonia de Sant Jordi på Mallorcas sydspids. Her kan du udforske landskabet på de forskellige vandrestier eller gå op til borgen, hvor du kan nyde udsigten. Øen har også flere hyggelige badebugter.

  Museu monográfic de Pollentia - Alcudia

  Alcudias arkæologiske museum er fyldt med fascinerende og smukke levn fra romertiden, som er blevet fundet under udgravninger. Her kan du bl.a. se romersk kunsthåndværk, genstande i ler, smykker m.m.

  Teatro Romano - Alcudia

  Øens eneste bevarede romerske amfiteater, Teatro Romano, ligger uden for bymurene cirka 1 km fra kirken i den gamle del af Alcudia. Her afholdes af og til koncerter - kontakt turistbureauet for mere information.
  Udflugter
  Rancho Grande
  Rancho Grande
  Tag med til Rancho Grande og vær cowboy for en aften! Gården ligger smukt i Son Serra de Marina, en charmerede by cirka 20 minutters kørsel fra Alcudia. En festlig udflugt for både store og små. Middag indgår.
  Læs mere om udflugten
  Solopgang og delfiner
  Solopgang og delfiner
  Tag med og oplev den fantastiske solopgang fra Mallorcas nordligste punkt, og få mulighed for at se delfiner svømme frit i det krystalklare vand. Enkel morgenmad indgår.
  Læs mere om udflugten
  En dag på havet - katamaranen Anacaona
  En dag på havet - katamaranen Anacaona
  Hvad er bedre end en dag på havet? Tag med katamaranen Anacaona og dens besætning ud på en fantastisk naturoplevelse ved Mallorcas nordvestkyst. Let frokost ombord indgår.
  Læs mere om udflugten
  Alcudia Sea Explorer
  Alcudia Sea Explorer
  Gå ikke glip af chancen for at opleve Mallorcas smukke natur med motorbåd! I år tilbyder vi tre forskellige ture.
  Læs mere om udflugten
  Den klassiske grottetur
  Den klassiske grottetur
  En hel dag med underjordisk mystik og besøg i den charmerende by Porto Cristo. Vi skal også prøvesmage et par af øens klassiske likører.
  Læs mere om udflugten
  Båd- og vandretur
  Båd- og vandretur
  Oplev smukke Mallorca både på havet og til fods. Halvdagsudflugt fra Puerto de Pollensa til Formentor-halvøen, hvor vi vandrer. En skøn dag med både sejlads, vandring i flot natur og intim stemning på båden, som kun har plads til 12 personer. Frokost med drikkevarer indgår.
  Læs mere om udflugten
  Mallorca - kontrasternes ø
  Mallorca - kontrasternes ø
  En dag, hvor du oplever Mallorcas spændende kontraster, det lokale liv, den fantastiske natur, religionen og derudover også smager øens gode vin og delikate tapas. Vinsmagning og lettere form for tapas indgår.
  Læs mere om udflugten
  Valldemossa og Sollér med Purowool
  Valldemossa og Sollér med Purowool
  Tag med os til nogle af Mallorcas virkelige højdepunkter! Med Purowool får du en fin præsentation, hvor der også bydes på morgenmad inden udflugten. Alt sammen til en reduceret pris! Udflugten køres i perioden april-september og kan kun bestilles på rejsemålet.
  Læs mere om udflugten
  Valdemossa og Soller
  Valdemossa og Soller
  Tag med til to af Mallorcas virkelige højdepunkter. Øens måske mest stemningsfulde byer, Valldemossa og Sóller. En heldagsudflugt med natur, kultur og historie. Mad og drikke indgår ikke. Udflugten kører i perioden april-september.
  Læs mere om udflugten
  Klassisk grottetur med Purowool
  Klassisk grottetur med Purowool
  En hel dag med underjordisk mystik, besøg i den charmerende by Porto Cristo og prøvesmagning af nogle af øens klassiske likører. Hos Purowool får du en præsentation og bydes på morgenmad inden udflugtens start. Alt til nedsat pris! Udflugten kan kun bestilles på rejsemålet.
  Læs mere om udflugten
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

  Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
  Transportmulighederne i Alcudia er mange, og det er relativt nemt at komme rundt til de andre dele af øen.

  Cykel

  Alcudia er en perfekt by at cykle i, eftersom den er så flad. Hvis det ikke er for varmt, kan man også cykle op til den gamle del af Alcudia og til nationalparken S'Albufera. Fortsæt ad hovedgaden Carretera d'Artà i sydlig retning. Der er cykelsti hele vejen. Man kan leje cykel flere steder. Spørg på dit hotel, hvilken cykeludlejer der ligger nærmest.

  Lokalbusser

  Bustrafikken i Alcudia fungerer godt. Der er ikke langt mellem busserne, og på hovedgaden Carretera d'Arta i Alcudia er der busstoppesteder med jævne mellemrum.

  • Busser til Ca'n Picafort og Puerto de Pollensa kører flere gange i timen.
  • Busser til Palma og Inca kører cirka 1 gang i timen.
  • Busser til Formentor, Campanet, Puerto de Sóller, Lluch og Sa Pobla kører flere gange dagligt.

  Tog

  Fra nabobyen Sa Pobla afgår der tog til Palma og Inca en gang i timen.

  Taxi

  I Alcudia er der mange taxier, og det er sjældent svært at få fat i en direkte på gaden. Du kan naturligvis også forudbestille en taxi fra hotellet eller den restaurant, du befinder dig på - der kommer så bare et gebyr oveni. Der køres efter taxameter, og drikkepenge afrundes opad.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer. Gæster på Sunwing Alcudia Beach har rejsemålsservice i Help Desk døgnet rundt.

  Rejser med omtanke

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Turistskat i Alcudia

  Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

  Skatten halveres fra og med den niende nat.

  Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Hæveautomater findes. Kreditkort accepteres de fleste steder.
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Ingen.

  El

  220 V. Adapter er ikke nødvendig.

  Sprog

  Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

  Ironman og cykelløb

  Hvert år finder tre store idrætsarrangementer sted på den nordlige del af Mallorca:

  30/4 2022: Cykelløbet Mallorca 312
  7/5 2022: Halv Ironman
  7/5 2022: Ironman

  På disse dage vil fremkommeligheden være begrænset pga. afspærrede veje, og ikke alle transferbusser vil kunne køre helt frem til hotellerne. Nogle gæster vil muligvis også være nødt til at tage tidligere til lufthavnen end normalt.

  Øvrigt

  Ikke opvarmede udendørspools er normalt i drift fra maj til oktober.

  Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
  Vejr og klima
  • januar
  14°6°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • februar
  15°6°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  13°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  • marts
  17°8°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • april
  19°10°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • maj
  22°13°
  9
  Solskinstimer pr. dag
  17°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • juni
  26°17°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • juli
  29°19°
  11
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  27
  Regnfri dage
  • august
  29°20°
  10
  Solskinstimer pr. dag
  25°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • september
  27°18°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • oktober
  23°14°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • november
  18°10°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  • december
  15°8°
  4
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 3 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Alcudia i sommerhalvåret.

  Du kan desuden rejse til Alcudia året rundt med rutefly.

  Flyet lander i Palma Lufthavn.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Alcudia. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er fra cirka 45 minutter til 1 time og 30 minutter (cirka 65 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

  Easy Travel

  Når du bor på Sunwing Alcudia Beach eller Sunprime Pollensa Bay og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe 10 kg ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

  Tilbud til Alcudia

  Sunwing Alcudia Beach
  sunwing
  • Børnevenligt
  Sunwing Alcudia Beach
  Alcudia, Mallorca, Spanien
  • Fly + 2-værelses Family med balkon mod omgivelserne
  • 1 uge
  • Afrejse 1 okt 2022 fra Billund
  Fly + hotel, 1 uge
  1 okt 2022 fra Billund
  Seaclub Mediterranean Resort
  familygarden
  • Børnevenligt
  Seaclub Mediterranean Resort
  Alcudia, Mallorca, Spanien
  • Fly + 2-værelses lejlighed
  • 1 uge
  • Afrejse 27 sep 2022 fra Aalborg
  Fly + hotel, 1 uge
  27 sep 2022 fra Aalborg
  Zafiro Tropic
  familygarden
  • Børnevenligt
  Zafiro Tropic
  Alcudia, Mallorca, Spanien
  • Fly + 1-vær. lejlighed med en ekstra opredning til et barn
  • 1 uge
  • Afrejse 6 sep 2022 fra København
  Fly + hotel, 1 uge
  6 sep 2022 fra København
  Zafiro Bahia
  familygarden
  • Børnevenligt
  Zafiro Bahia
  Alcudia, Mallorca, Spanien
  • Fly + 2-værelses lejlighed med balkon
  • 1 uge
  • Afrejse 4 okt 2022 fra Aalborg
  Fly + hotel, 1 uge
  4 okt 2022 fra Aalborg
  VIVA Golf
  primeselect
  • Velegnet til voksne
  VIVA Golf
  Alcudia, Mallorca, Spanien
  • Fly + dobbeltværelse
  • 1 uge
  • Afrejse 15 okt 2022 fra Billund
  Fly + hotel, 1 uge
  15 okt 2022 fra Billund
  Find din rejse til Alcudia
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.