På skirundrejse i Canada med Spies

Canada skirundrejse 2024

21/1 – 1/2 2024
Fra 19.995,- pr. person v/4 personer
Afrejse fra København

Få 10 dage på ski og oplev fire områder på Spies' skirundrejse til Canada i 2024 med dansk rejseleder.

Drømmer du om et eventyr, der udover fantastisk skiløb også byder på enestående natur, en ny kultur og ikke mindst en usædvanlig venlig og imødekommende lokalbefolkning, så er vores rundrejse lige noget for dig.

Vi har lagt turen i slutningen af januar, hvor der som regel falder mest sne. Det er også det tidspunkt, hvor temperaturene er tilpas lave til perfekte sneforhold, og hvor der desuden er så få mennesker, at det vil føles, som om vi har det hele for os selv.

Rejselederen har planlagt det hele ned til mindste detalje. Du skal bare møde op i lufthavnen, læne dig tilbage og glæde dig til en skioplevelse ud over det sædvanlige.

Alle er velkommen uanset niveau!

Der er et begrænset antal pladser, og turen gennemføres kun ved mindst 25 tilmeldte.

Mere om rejsen

På rejsen besøger vi fire fantastiske skisportssteder. Der findes masser af pister alle fire steder, og der næsten ikke er nogen mennesker i forhold til hvad vi kender fra Europa. Med andre ord er forholdene ideelle for alle, uanset om du er let- og mellemøvet skiløber eller ekspert.

Banff-områderne er populære blandet ”piste-fræserne”. Både i Lake Louise og Sunshine Village er der mere end 100 pister at vælge mellem.
Derudover har både Revelstoke og Kicking Horse et ry for rigtig meget spændende og udfordrende skiløb for de mere erfarne skiløbere. Her der f.eks. let adgang til uanede off-piste muligheder - vel at mærke indenfor områderne. Man går altså ikke på kompromis med sikkerheden.
SilverStar er en god kombination af det hele. På ”front-side” har man masser af velpræperede pister, og på ”back-side” er der et eldorado, hvis man er til one diamond, double diamond pister, pukler og stejlt skiløb. Den nemme adgang og de store off-piste områder betyder, at ikke kun de erfarne skiløbere, kan boltre sig. Det er en fantastisk mulighed for let- og mellemøvede at prøve kræfter med noget, de formegentlig aldrig før har haft mulighed for.
Læs mere om de fire skiområder her.

Alle fire steder er desuden kendt for at få store mængder sne. Når sneen falder, findes der vist ikke nogen bedre steder end netop Silverstar, Revelstoke, Kicking Horse og Banff.

Er du klar på et skieventyr, der udover fantastisk skiløb byder på enestående natur, en ny kultur og ikke mindst et usædvanligt venligt og imødekommende folkefærd? Så er Canada Ski Rundrejsen drømmeturen for dig!

Skiområder

Skisport i Canada

Canadas bedste områder

Hvorfor kun nøjes med at opleve ét skiområde, når man har taget hele turen over Atlanten? For mange vil en skirejse til Canada kun ske én gang i livet. Derfor har vi sammensat et program, der tager dig rundt til de bedste skiområder, Canada har at byde på.

Se hele ruten på Google Maps

SilverStar, 3 skidage

SilverStar byder på noget af den tørreste og letteste powder-sne i Canada. Der er bl.a. ski-in/ski-out, cruiser-pister mellem træerne og double diamond-pister. Vi bor på Chilcoot Lodge og Vance Creek Hotel.

Revelstoke

Revelstoke, 2 skidage

Der er store planer med Revelstoke, som i 2010 åbnede som et liftserviceret skiområde. Indtil da har Revelstoke udelukkende været et mekka for ”powder-freaks”, der valfarter til området for bl.a. heli- og catskiing. Vi bor på Grizz Hotel.

Kicking Horse

Kicking Horse, 2 skidage

Kicking Horse er tidligere heliskiingområde, og med fire store ”bowls” på toppen er her masser af muligheder for stejlt skiløb, korridorskiløb og skiløb i verdensklasse mellem træerne. Når det har sneet, får du noget af det bedste og lettest tilgængelige offpiste i verden. Vi bor på Glacier Mountaineer Lodge.

Skiløber i Banff

Banff, 2 skidage

Banff byder på det største skiområde i Rocky Mountains (Lake Louise) og det højst beliggende (Sunshine Village). I disse områder er der masser af pister, og i Lake Louise findes desuden den berømte ”back-bowl” til offpiste. I Sunshine Village finder du bl.a. ”Delirium Dive”, som er kendt og frygtet som meget udfordrende. Banff byder også på behagelige pister med god sne. Vi bor på Banff Aspen Lodge.

Program for rejsen, pris og flyrejsen

Detaljeret program for rejsen

Dag 1: Ankomst Kelowna og bustransport til Silverstar (ca. 45 min. kørsel)

Dag 1-4: Ophold på Chicoot Lodge, og skiløb i Silverstar

Dag 4: Sidst på eftermiddagen kører vi mod Revelstoke hvor der er skiløb og indkvartering på Grizz Hotel (ca. 2 timers kørsel)

Dag 4-7: Skiløb og ophold i Revelstoke med mulighed for noget af verdens bedste heli- og catskiing og snowmobile

Dag 7: Efter 3 dages skiløb i Revelstoke kører vi sidst på eftermiddagen videre mod Kicking Horse (ca. 2 timers kørsel)

Dag 7-9: Ophold på Glacier Mountaineer Lodge og skiløb i Kicking Horse

Dag 9: Efter endt skiløb i Kicking Horse kører vi sidste på eftermiddagen til Banff (ca 2 timers kørsel)

Dag 9-12: Ophold på Banff Aspen Lodge og Skiløb i Banff (Lake Louise, Sunshine village og Mount Norquay

Dag 12: Afrejse fra Banff mod Calgary lufthavn, hvorfra vi flyver hjem mod Danmark (ca 2 timers kørsel)

Dag 13: Ankomst København lufthavn

Totalt 10 dage på ski: 3 dage i Silverstar, 3 dage i Revelstoke, 2 dage i Kicking Horse og 2 dage i Banff

Priser

Pr. person v/2 personer i dobbeltværelse: 21.995,-
Pr. person v/3 personer i samme værelse: 20.995,-
Pr. person v/4 personer i samme værelse: 19.995,-

Det er muligt at opgradere til one bedroom lejlighed i Silverstar for 2.000,- i alt.

I prisen indgår:

 • Fly t/r inkl. alle afgifter
 • Transport af egne ski, hvis det oplyses til os ved bestilling
 • Bustransport ifølge program i 56-personers luksusbus
 • 3 overnatninger i Silver Star
 • 3 overnatninger i Revelstoke inkl. let ”continental morgenmad”
 • 2 overnatninger i Kicking Horse
 • 3 overnatninger i Banff inkl. morgenmad
 • 3 dages liftkort i Silverstar
 • 2 dages liftkort i Revelstoke
 • 2 dages liftkort i Kicking Horse
 • 2 dages liftkort til Banff områderne (Lake Louise, Sunshine Village, og Mount Norquay
 • 10 dage på ski ifølge program
 • Alle lokale skatter og afgifter
 • Danske rejseledere på hele turen

OBS: Der er 3 dage på ski i Revelstoke men der er inkluderet 2 dgs. liftkort. Dette skyldes, at vi ved, at der er rigtig mange der bruger en dag på f.eks. heli-ski, cat-ski og andre aktiviteter, der ikke kræver liftkort.

Flyrejsen

Afrejse fra København
21/1 2024 kl. 06.40

Ankomst i Kelowna kl. 17.10

Afrejse fra Calgary
1/2 kl. 17.45

Ankomst i København kl. 13.45 den 2/2

Vi flyver med Lufthansa.
På udrejsen mellemlander vi i Frankfurt og Vancouver. På hjemrejsen mellemlander vi i Frankfurt.

Tilmelding og mere information
John Gædicke, Spies Sport

Har du spørgsmål, ønsker du at få tilsendt yderligere information om de forskellige områder eller vil du tilmelde dig rejsen, er du meget velkommen til at kontakte os.

John Gædicke, Spies Sport & Grupper
Telefon: 70 70 10 51 (hverdage 10-12)
canadaski@spies.dk

Glæd dig til en skitur udover det sædvanlige! Vi glæder os til at vise dig Canada.

SilverStar

Glæd dig til Canadas tørreste og letteste powder-sne! SilverStar er selskrevet på vores liste over skiområder i 2024.

Revelstoke

Er du powder-freak? Drømmer du om heli- og cat-skiing? Så er Revelstoke stedet for dig! Vi tager dig naturligvis til denne uslebne diamant i 2024 også.

Kicking Horse

Vi skal i 2024 også forbi Kicking Horse - et off-piste mekka med hele 5 åbne bowls og legendariske steder som Terminator Ridge, Whitewall og Ozone. Skiløbet i Kicking Horse er spektakulært, og der findes udfordringer for alle niveauer.

Banff

Banff byder bl.a. på det største skiområde i Rocky Mountains, Lake Louise, som er kendt fra World Cup, og storslået natur. I 2024 må du ikke gå glip af Sunshine Village, som er Canadas højst beliggende skiområde eller den berygtede Delirium Dive.

Skirundrejse på egen hånd

Du kan planlægge og sammensætte din skitur til Canada efter dine egne ønsker og behov. Vælg selv rejsens varighed, tidspunkt, rejsemål, type af indkvartering samt transport mellem de forskellige områder.