Yogarejse til Kreta med Annika Johansson

Yoga med havudsigt på

Kreta

Yogarejse til Kreta med Annika Johansson

Hvornår: 18/4 - 25/4 2024
Pris: 6.795,- pr. person
Afrejse fra: Billund og København

Rejs med Annika Johansson til Kreta og Ocean Beach Club, når forårssæsonen starter. Se byen vågne til live stille og roligt efter at have ligget i vinterdvale. Makrigialos er normalt en rolig by med en behagelig stemning, og for Annika er byen lidt magisk. Hun har været der mange gange før og vender år efter år tilbage til skønne Kreta.

 • Sov længe
 • Nyd havudsigten fra din balkon
 • Eftermiddagsyoga, meditation og vandring
Vandring på Kreta
Makrigialos på Kreta
Nyd skøn græsk mad i godt selskab

Program

Denne yogauge bliver lidt anderledes. Der er ingen tidlig morgenyoga, så du kan stå op i fred og ro og nyde et godt morgenmåltid i hotellets restaurant. Vi mødes i løbet af dagen til to timers yoga enten på stranden, på solterrassen eller i et indbydende træningslokale, hvor vi kan åbne dørene og stadig høre havet.

Vi tilpasser undervisningen efter gruppen og vejret dag for dag. I løbet af dagen vil der være en times meditation, som måske ligger i forbindelse med en vandretur. Der er forskellige vandreruter i området, man kan bl.a. vandre op i bjergene mod byen Pefki, men det kan også være, vi bare slentrer langs stranden. Det er helt op til dig, hvor meget du deltager i hver dag af yoga, meditation og vandring.

Hotellet ligger i i den lille rolige fiskerby Makrigialos, hvor der findes en håndfuld restauranter og caféer. Hotellet har en fin spaafdeling, hvor du kan tilkøbe behandlinger, samt en god restaurant, hvor du kan nyde lækker mad med fantastisk udsigt. Måltiderne kan du nyde alene, med dit rejseselskab eller sammen med yogagruppen. På turen respekteres frihed, ro og samvær.

Din instruktør

Annika Johansson er din yogalærer på rejsen

Annika Johansson

Annika Johansson er din yogalærer på rejsen, og hun har igennem mange år været fast samarbejdspartner med Spies.

”For mig handler en yogarejse ikke om at blive god eller dygtig til yoga. For mig er yoga en måde at leve livet. Yoga har for mig været en måde at lære at lytte til min krop og at se samspillet mellem krop, sind, tanker og følelser. Jeg tilbyder yoga med dybde uden at du er på et retreat. Du vil have mulighed for at kikke ind til dit autentiske selv gennem din krop, dit åndedræt og gennem meditation. Min undervisning begynder at vende sig mod moderjord og femininitet, men både kvinder og mænd er velkomne til Annika yoga, som også indeholder smil og humor.”
Læs mere om Annikas undervisning på www.lyttildinkrop.dk

Her skal du bo

Ocean Beach Club på Kreta

Ocean Beach Club Kreta

Ocean Beach Club er bygget med fokus på luksus og afslapning. Hotellet vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas bedste strande. Hotellet har en god restaurant med sund mad, en spaafdeling og et motionsrum samt SATS-holdtræning, hvis du kunne tænke dig lidt ekstra motion.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er 6.795,- pr. person

 • Fly med Sunclass Airlines t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 30 kg bagage inkl. 6 kg håndbagage
 • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
 • Delt 2-værelses lejlighed med havudsigt
 • Yoga- og meditationsprogram
 • Vandring med Annika

Prisen er pr. person ved to personer i delt 2-værelses lejlighed med havudsigt.

Bo alene

 • Prisen for at bo alene er fra 7.145,- alt efter lejlighedstype.

Priser på måltidspakker og andre værelsestyper kan ses ved tilmeldingen

Vær opmærksom på

 • Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 2 timer og 15 minutter plus pause undervejs. Køreturen går ad naturskønne og nogle steder bugtede veje. Omkring halvvejs vil der være et stop, hvor du kan købe drikkevarer og snacks eller benytte toilettet.
 • Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere.
 • Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.
 • Der er yogamåtter til låns på hotellet.

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen for Ocean Beach Club (kategori 4) er 7 euro pr. lejlighed pr. nat.

Om flyrejsen

Vi flyver direkte til Kreta fra København og Billund.

Fra København:
Afrejse fra København kl. 06.10, ankomst på Kreta kl. 10.30.
Hjemrejse fra Kreta kl. 22.30, ankomst i København kl. 01.00 (26/4).

Fra Billund:
Afrejse fra Billund kl. 07.00, ankomst på Kreta kl. 11.30.
Hjemrejse fra Kreta kl. 12.50, ankomst i Billund kl. 15.30.

Vi tager forbehold for flytidsændringer.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk