• velegnet til voksne

Sunprime Alanya Beach

Sunprime Alanya Beach er et af vores mest populære hoteller i Alanya. Hotellet ligger praktisk talt på Kleopatrastranden, og flere af hotellets værelser og suiter har en suveræn udsigt over havet. Udsigt får du også i Sunprime Restaurant, hvor du fra tidlig morgen til sen aften kan se frem til velsmagende måltider. Vil du have en ekstra afslappet ferie, kan du hjemmefra bestille en af vores favorable måltidspakker.

Sunprime Alanya Beach består af tre bygninger, hvoraf den ene ligger direkte på stranden. Foretrækker du pool fremfor strand, bliver du ikke skuffet over vores to poolområder. Begge ligger i tilknytning til Sunprime Lounge, hvor du kan bestille noget at spise og drikke hele dagen. Pool- og strandhåndklæder sørger hotellet selvfølgelig for.

Ca. 50 m fra hotellet løber hovedgaden mod Alanya. Følger du den, kommer du til marinaen og basaren, men du skal kun uden for hotelområdet for at finde butikker og restauranter. Du kan også gå fra hotellet til Alanyas mest berømte seværdighed: Borgmuren, som ligger højt oppe på en klippe. Mange vælger at tilbagelægge det sidste stykke i en taxi, men uanset om du går eller kører, garanterer vi, at du bliver betaget over udsigten.

Efter en dag med mange oplevelser er det dejligt at vende tilbage til hotellet og nyde solnedgangen med en drink i den hyggelige strandbar. Eller hvad med at besøge Sunprime Spa, som tilbyder alt fra massage og pedicure til færdige spapakker for hele kroppen? Velkommen til en verden af afslapning!

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter eller værelser.

Sæson

Fra 13/3 til 10/4 2019 er der forsæson på Sunprime Alanya Beach. I denne periode er restauranten, Sunprime Market og Sunprime Spa åbne. Fitnessafdelingen er lukket, men du kan træne på egen hånd i hotellets motionsrum. Et par aftener om ugen arrangeres underholdning i form af dans eller livemusik. De fleste af hotellets gæster er fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Bordbestilling, valutaveksling m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12. Alle værelser og suiter har gratis safetyboks. Musik og barliv på nabohotellet kan opleves som forstyrrende.

Bygget: 1981 og 1987. Renoveret: 2012.

108 værelser og suiter. Etager: 5-7. Elevator: Ja.

Parkering: Nej.

Hotelmanager

Ekrem Curnal

Hotellets officielle klassificering er 4,5.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger ved stranden
 • Tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredelige poolområder
 • Køleskab på værelset
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  0 m
 • Hovedcentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Alanya Beach har en perfekt beliggenhed ud til den fine Kleopatrastrand og byder på flot havudsigt fra hotellets restaurant, der fra tidlig morgen til sen aften serverer velsmagende måltider.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Penthouse Suite

Veludstyrede 1-værelses suiter til to personer med balkon med privat jacuzzi.

Mad og drikke

På Sunprime Alanya Beach kan du spise morgenmad, frokost og middag i Sunprime Restaurant. Restauranten er opdelt i en a la carte-del og en buffetdel, og der serveres veltilberedte retter i en afslappet atmosfære. Der tilbydes desuden et udvalg af gode vine. Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Frokost kl. 12-16
Middag kl. 19-21.30

Pæn påklædning er påkrævet. Restauranten er åben for offentligheden og har ingen aldersgrænse.

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14.30
Middag kl. 19-21

Buffetrestauranten er for gæster, der har tilkøbt en af vores måltidspakker. I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet.

Sunprime Market

Hotellet har sin egen butik med et stort udbud af bl.a. drikkevarer, hygiejneartikler, delikatesser, aviser og bøger. Vil du handle ind til en picnickurv, kan du også gøre det her. Åbent dagligt kl. 8-19.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Frokost og middag serveres som buffet eller fra menu alt efter antal gæster - kontakt evt. hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Ved ankomsten til hotellet får du oplyst, hvilke dage frokost og middag i Sunprime Inclusive serveres.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. I Sunprime All Inclusive indgår hotellets populære morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra buffet eller menu alt efter antal gæster – kontakt evt. hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie. Alle gæster, der har bestilt All Inclusive, kan spise en a la carte-middag pr. uge på enten smartline Sunpark Aramis, smartline Sunpark Garden eller smartline Sunpark Marine. Bordbestilling foretages i receptionen senest kl. 17 dagen før.

På Sunprime Alanya Beach gælder All Inclusive til afrejsen fra hotellet på hjemrejsedagen.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Sunprime Alanya Beach har to dejlige poolområder med komfortable liggestole, parasoller og lækre pool- og strandhåndklæder. Vil du have sand mellem tæerne, ligger stranden og havet kun nogle meter væk.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 80 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 54 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

På Sunprime Alanya Beach bor du direkte ud til Kleopatrastranden (0-85 meter). Stranden er ca. 2 km lang og har grovkornet sand. Sunprime Alanya Beach har sin egen del af stranden med gratis liggestole og parasoller til hotellets gæster.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Hotels har du kun tid. Tid til at være god ved dig selv, styrketræne, svømme eller deltage i forskellige træningshold. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i power step, senior circuit og crosstræning. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram. Der tilbydes ikke holdtræning indtil midten af april.

Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform Water Circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Hotellet ligger på Kleopatrastranden med butikker og restauranter inden for gåafstand.

Rejser du fra København, lander flyet på visse ugedage i Antalya Lufthavn og på andre i Gazipasa Lufthavn. Køretiden med bus fra Gazipasa er ca. 1 time (47 km) og fra Antalya ca. 2 timer og 10 minutter (130 km).

Sunprime Alanya Beach
Saray Mah. Ataturk Cad
07400 Alanya
Turkey
Telefon +90 242 513 27 67
Mail (skriv på engelsk): sunprimealanya@sunparkhotels.com

Direkte transfer

Når du flyver med Thomas Cook Airlines og har forudbestilt bustransfer, bliver du kørt direkte til og fra lufthavnen uden stop ved andre hoteller. På turen til og fra Antalya Lufthavn gør bussen et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i hotellets spaafdeling, som drives i lokalt regi. Her kan du forkæle dig selv med alt fra pedicure og massage til specialbehandlinger.

Læs mere om alle behandlinger på hotellets informationssite MySunprime.

Bedømmelser og anmeldelser
4,5/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 2024 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
80% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,4
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,8
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,5
Wi-fi
3,5
Mulighed for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Top 10"

  Helt igennem et Kanon hotel for det voksne og lidt kræsen publikumAlt er i top 10
 • 5/5

  "Ferie du IKKE vilhjem fra"

  Mest suveræne hotel. ALT fungere...
 • 1/5
  Godt hotel med god service, et lille minus at fra nabo hotellet var en del støj mellem 21 & 23 næsten hver aften
 • 5/5

  "Meget lækkert hotel"

  Et rigtig dejligt hotel! Vi boede i junior suiten, og det var nærmest luksus, efter vores mening! Fantastisk rengøring, smilende og hjælpende personale, i alle lag. Rigtig dejligt at der var strandhåndklæder, og de kunne byttes efter vort ønske. Vi havde ikke mad inkluderet, men spiste frokost på restauranten, og det var lækket. Mht wifi, det er jo ofte et problem i Tyrkiet, oftest virkede det, men det ved man jo på forhånd.
 • 5/5

  "Super lækkert voksenhotel"

  Virkelig lækkert hotel med en fantastisk udsigt. Søger man efter ro og afslapning, kan dette i højeste grad anbefales. Altid ledige liggestole om det var pool eller havet man gik til. Søde og smilende personale, alm altid var klar til at hjælpe. Sørgede for vi fik sen udtjekning da vores fly var om aftenen, så vi kunne nyde den sidste dag ved poolen. Kan i den grad anbefales.
Søg for at se ledige værelser og priser