• velegnet til voksne

Sunprime Alanya Beach

Sunprime Alanya Beach er et af vores mest populære hoteller i Alanya. Hotellet ligger ved Kleopatrastranden, og flere af hotellets værelser og suiter har flot udsigt over havet. Udsigt får du også i Sunprime Restaurant, hvor du fra tidlig morgen til sen aften kan nyde velsmagende måltider. Skal ferien være ekstra bekvem, kan du hjemmefra bestille en af vores måltidspakker.

Sunprime Alanya Beach består af tre bygninger, hvoraf den ene ligger direkte på stranden. Foretrækker du pool fremfor strand, bliver du ikke skuffet over vores to poolområder. Begge ligger i tilknytning til Sunprime Lounge, hvor der serveres mad og drikke i dagtimerne. Pool- og strandhåndklæder sørger hotellet selvfølgelig for.

Ca. 50 meter fra hotellet løber hovedgaden mod Alanya. Følger du den, kommer du til marinaen og basaren, men du skal kun lige bevæge dig uden for hotelområdet for at finde butikker og restauranter. Du kan også spadsere fra hotellet til Alanyas vartegn; klippehalvøen med det imponerende gamle fæstningsværk på toppen. Mange vælger at tilbagelægge det sidste stykke vej i en taxi, men uanset om du kører eller går, kan vi godt garantere, at du bliver betaget af udsigten.

Efter en dag med mange oplevelser er det dejligt at vende tilbage til hotellet og nyde solnedgangen med en drink i den hyggelige strandbar. Eller hvad med at besøge Sunprime Spa, som tilbyder alt fra massage og pedicure til færdige spapakker for hele kroppen? Velkommen til en verden af afslapning!

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter eller værelser.

Sæson

Fra 12/3 til 1/4 2020 er der forsæson på Sunprime Alanya Beach. I denne periode er restauranten, Sunprime Market og Sunprime Spa åbne. Fitnessafdelingen er lukket, men du kan træne på egen hånd i hotellets motionsrum. Et par aftener om ugen arrangeres underholdning i form af dans eller livemusik. De fleste af hotellets gæster er fra Skandinavien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Bryllup på Sunprime Hotels

Sunprime Alanya Beach er et oplagt valg, hvis I kunne tænke jer at holde et uforglemmeligt bryllup i udlandet uden børn. Send os en mail på engelsk for yderligere information: sunprimealanya@sunparkhotels.com

Øvrigt

Døgnåben reception. Bordbestilling, valutaveksling m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12. Alle værelser og suiter har gratis safetyboks. Musik og barliv på nabohotellet kan opleves som forstyrrende.

Bygget: 1981 og 1987. Renoveret: 2012.

108 værelser og suiter. Etager: 5-7. Elevator: Ja.

Parkering: Nej.

Hotelmanager

Ekrem Curnal

 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Ligger ved stranden
 • Tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredelige poolområder
 • Køleskab på værelset
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  0 m
 • Hovedcentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Alanya Beach har en perfekt beliggenhed ved den fine Kleopatrastrand og byder på flot havudsigt fra hotellets restaurant, der fra tidlig morgen til sen aften serverer velsmagende måltider.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre enkelt- og dobbeltværelser til to personer.

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Penthouse Suite

Veludstyrede 1-værelses suiter til to personer med balkon med privat jacuzzi.

Mad og drikke

På Sunprime Alanya Beach kan du spise morgenmad, frokost og middag i Sunprime Restaurant. Restauranten er opdelt i en a la carte-del og en buffetdel, og der serveres veltilberedte retter i en afslappet atmosfære. Der tilbydes desuden et udvalg af gode vine. Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Frokost kl. 12-16
Middag kl. 19-21.30

Pæn påklædning er påkrævet. Restauranten er åben for offentligheden og har ingen aldersgrænse.

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14.30
Middag kl. 19-21

Buffetrestauranten er for gæster, der har tilkøbt en af vores måltidspakker. I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet.

Sunprime Market

Åbningstider:
Hver dag kl. 8-19

I hotellets egen butik kan du bl.a. købe drikkevarer, hygiejneartikler, delikatesser, aviser og bøger. Vil du handle ind til en picnickurv, kan du også gøre det her.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Frokost og middag serveres som buffet eller fra menu alt efter antal gæster - kontakt evt. hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Ved ankomsten til hotellet får du oplyst, hvilke dage frokost og middag i Sunprime Inclusive serveres.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. I Sunprime All Inclusive indgår hotellets populære morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra buffet eller menu alt efter sæson – kontakt hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie. Alle gæster, der har bestilt All Inclusive, kan spise én a la carte-middag pr. uge. Bordbestilling foretages i receptionen senest kl. 17 dagen før.

På Sunprime Alanya Beach gælder All Inclusive til afrejsen fra hotellet på hjemrejsedagen.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Sunprime Alanya Beach har to dejlige poolområder med komfortable liggestole, parasoller og lækre pool- og strandhåndklæder. Vil du have sand mellem tæerne, ligger stranden og havet kun nogle meter væk.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 80 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 54 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

På Sunprime Alanya Beach bor du direkte ud til Kleopatrastranden (0-85 meter). Stranden er ca. 2 km lang og har grovkornet sand. Sunprime Alanya Beach har sin egen del af stranden med gratis liggestole og parasoller til hotellets gæster.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Alanya Beach er der gode muligheder for at have en aktiv ferie. Du kan bl.a. svømme, styrketræne og deltage i træningshold som f.eks. yoga. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og alle vores hotelgæster har gratis adgang til både motionsrum og holdtræning.

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og cardio energy. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram. Fitnesslokalet ligger på nabohotellet Sunpark Beach.

Nyhed sommeren 2020! Få hjælp til at finde ro i krop og sjæl samtidig med, at du øger din fleksibilitet. Yin release er et stille og roligt yogahold, som er baseret på principperne fra yin yoga med få bevægelser og stillinger, som holdes over længere tid.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Hotellet ligger på Kleopatrastranden med butikker og restauranter inden for gåafstand.

Rejser du fra København, lander flyet på visse ugedage i Antalya Lufthavn og på andre i Gazipasa Lufthavn. Køretiden med bus fra Gazipasa er ca. 1 time (47 km) og fra Antalya ca. 2 timer og 10 minutter (130 km).

Sunprime Alanya Beach
Saray Mah. Ataturk Cad
07400 Alanya
Turkey
Telefon +90 242 513 27 67
Mail (skriv på engelsk): sunprimealanya@sunparkhotels.com

Direkte transfer

Når du flyver med Sunclass Airlines og har forudbestilt bustransfer, bliver du kørt direkte til og fra lufthavnen uden stop ved andre hoteller. På turen til og fra Antalya Lufthavn gør bussen et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes.

Rejsemål: Alanya, Tyrkiet
Indtjekning af bagage på hotellet: Nej
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, anbefaler vi, at du bestiller tid til en behandling i hotellets spaafdeling, som drives i lokalt regi. Her kan du forkæle dig selv med alt fra pedicure til massage.

Behandlingerne er af forskellig varighed, og tidsbestilling foretages på hotellet.

Læs mere om alle behandlinger på hotellets informationssite MySunprime.

Bedømmelser og anmeldelser
4,5/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1888 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
90% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,5
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,8
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,6
Wi-fi
3,5
Mulighed for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5
  Dejligt hotel, hvor servicen var i top. Det er jo perfekt i forhold til byen og især i forhold til stranden, da det lå lige midt på stranden. Værelset, som var en junior Sweden, hvad er en perfekt størrelse. Man kunne selv vælge hvor ofte man ville have gjort rent. Der var aircondition.
 • 4/5

  "God ferie"

  Hotellet var i top. Beliggenhed super tæt på byen. Det eneste vi syntes der ikke var godt nok var at der i resturanen blev gjort stor forskel på gæster der var all incl. Det afspejler sig særlig når vi sad sammen med gæster der ikke var all incl.
 • 5/5

  "Kan anbefales"

  Hotellet og værelset var dejligt, ligesom personalet og servicen var i top.
 • 5/5

  "En skøn oplevelse"

  Det bedste sted at holde ferie. Skønne omgivelser og det sødeste personale. Lækker mad og drikkevarer. Vi kommer helt sikkert igen.
 • 5/5

  "Det nemt, det godt ??"

  Dejligt hotel med god mad, imødekommende personale og god beliggenhed.Dette var fjerde besøg på hotellet.
Søg for at se ledige værelser og priser