Se hoteller (8)
Arguineguín er en idyllisk by på sydkysten. Her finder du Spies' familieparadis Sunwing Arguineguín Seafront.
Selv om hotellerne er skudt op langs kysten i årenes løb, og mange turister kommer hertil for at nyde havet og solen, har den idylliske lille fiskerby Arguineguín bevaret sin autentiske karakter og sit kanariske hverdagsliv. Hver morgen sejler fiskerbådene deres fangst i land, som du senere på dagen kan nyde på en af de små rustikke restauranter med rødternede duge på bordene. Ifølge WHO er klimaet på Gran Canarias sydkyst et af verdens bedste og sundeste - luften er ren, og der er tørt og solrigt næsten hele året rundt.

Sunwing Arguineguín Seafront

På vores utrolig populære Sunwing Arguineguín Seafront bor du rigtig godt, direkte ved havet. Lejlighederne er indbydende og har udsigt mod haven og det glitrende Atlanterhav. Derudover har du adgang til alt det, som altid findes på vores Sunwing Family Resorts, bl.a. et stort og dejligt poolområde med opvarmet pool, Lollo & Bernie-klubben og professionelle familieshows.

Luksus i Arguineguín

Hvis du rejser til Arguineguín uden børn og gerne vil have det ekstra bekvemt - og luksuriøst - i ferien, er her flere hoteller, der tilbyder det. Tag f.eks. et kig på Radisson Blu Resort Gran Canaria, som ligger på strandpromenaden mellem Patalavaca og Anfi Beach.

Den bedste strand på De Kanariske Øer?

20 minutters gang fra byen ligger Anfi Beach, som er en af De Kanariske Øers bedste strande med klart og saltholdigt badevand og kridhvidt koralsand. Passagen oven for hotellerne løber langs hovedvejen til Patalavaca og fortsætter derefter langs vandet hele vejen til Anfi Beach.
Tips og nyttig info
  • Sunwing Family Resort
  • Fin sandstrand
  • Lokale restauranter
  • Luksushoteller
  • Behageligt klima
  • Rejser året rundt

Spies' gæster om Arguineguín

Find din rejse til Arguineguín

Inspiration og rejsetips

Surfer i vandet ved Gran Canaria

Surfing på Gran Canaria

Du kan finde fine bølger på Gran Canaria året rundt, omend højsæsonen for surfing på De Kanariske Øer er fra oktober frem til marts/april. Vores rejse- og surfingekspert, Petter, guider dig til de bedste surfspots på Gran Canaria.