• børnevenligt

Sunwing Kallithea Beach

På Sunwing Kallithea Beach bor du tæt på alt - og det er bare en af grundene til, at vores gæster kommer tilbage år efter år. Her, på Rhodos' nordøstlige
kyst, får hele familien en afslappende ferie i naturskønne omgivelser og med ægte græsk stemning.
NYHED! Sommeren 2024 vil vi kunne tilbyde flere nyrenoverede nyheder i lejlighedsbygningen
Helios på Sunwing Kallithea Beach. Her lancerer vi vores allernyeste lejlighedskoncept, Happy Baby Splash Pool, hvor poolen er tilpasset vores allermindste gæster og er 25 cm dyb med solskærm – tænk at bo med en privat plaskepool lige uden for terrassen! Der bliver også flere lejligheder med direkte pooladgang, og derudover renoveres en række Family-lejligheder, mens de øvrige friskes op. Vi vil desuden kunne tilbyde vores populære Lollo & Bernie Suiter i bygningen Triton. Læs mere under fanebladet 'Sådan bor du'. Velkommen til et endnu bedre Sunwing Kallithea Beach!
Sunwing Kallithea Beach har to poolområder - det ene ved hovedbygningen Athena og det andet ved lejlighedsbygningen Helios. Her findes babypools, som kun er 30 cm på det dybeste sted, og børn, der kan svømme, kaster sig gerne ud i den store eventyrpool med bugter og en skrånende bund. Der er desuden vandrutsjebaner på begge poolområder.
Hvis du rigtig vil forkæle dig selv og familien, kan du bestille en af vores Royal Suiter med ekstra høj komfort - nogle har også direkte pooladgang. Rejser du med mindre børn, anbefaler vi, at du bestiller en Happy Baby-lejlighed indrettet med ekstra udstyr til de allermindste. Du kan læse mere om alle hotellets lejlighedstyper under Sådan bor du.
Fino Restaurant & Grill og baren er hotellets midtpunkt, hvor du kan sidde udendørs i den lune aften og se vores shows. Familierestauranten Costa's Kitchen ligger mere roligt ud til stranden og byder på flot udsigt over havet. Hotelområdet er grønt og skyggefuldt med små stier ned til stranden, hvor du kan nyde en dukkert i det krystalklare vand.
Sunwing Kallithea Beach er beliggende i rolige omgivelser lige ud til havet. Du finder et stort udbud af restauranter, butikker og forlystelsesliv i Rhodos by, som ligger ca. 4 km fra hotellet.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
MySunwing
På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunwing og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Vores service
Personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig med stort og småt i ferien, og som gæst på Sunwing Family Resorts har du adgang til vores service i Help Desk døgnet rundt. I Help Desk kan du få information om hotellets udbud, bestille udflugter og leje bil samt få tips til gode shoppingmuligheder og fine strande. Vi forsøger naturligvis også at finde en løsning, hvis der er praktiske ting, du har brug for hjælp til.
Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Kallithea Beach på Facebook og Instagram.
Røgfrit på Sunwing
Sunwing Kallithea Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.
Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet har handicapvenlige lejligheder - læs mere under lejlighedstypen Family. Fra hotellet er der ramper til stranden.
Sæson
Hotellet er åbent fra april til oktober. Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.
Øvrigt
Resortservice/Help Desk: 24-timers service. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 12 på hjemrejsedagen.
Byggeår og renoveringer: Læs mere under Sådan bor du - hotelbygninger
534 lejligheder. Elevator: I Athena og i visse dele af Helios.
Aircondition: Ja.
Hæveautomat: Ved hotellets Mini Market.
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrænset antal pladser.
Møntvask: Mod betaling.
Du kan læse mere om hver enkelt hotelbygning, og hvornår lejlighedstyperne blev bygget og renoveret, under fanebladet Sådan bor du - Hotelbygninger.
Hotelmanager
Themis Kriara

Skatter og afgifter

De græske myndigheder opkræver miljøskat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, der ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Marts-oktober
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 7 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 10 EUR

November-februar
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Hotellets officielle klassificering er 4.
Sunwing
 • Ligger på stranden
 • Lejligheder med direkte pooladgang
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Travellife-certificeret hotel
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines
Hotelfakta
 • Pool
  3 stk.
 • Børnepool
  Ja
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  5
 • Nærmeste centrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  100 m
 • Vandrutsjebane
  Ja
Happy Baby Splash Pool

Nyt lejlighedskoncept! Happy Baby Splash Pool

Vores nye lejlighedskoncept "Happy Baby Splash Pool", hvor poolen er tilpasset vores allermindste gæster og er 25 cm dyb med solskærm.

Læs mere her

Poolaccess på Kallithea

Flere lejligheder med direkte pooladgang

Til sommer kan vi tilbyde endnu flere af vores meget populære lejligheder med pooladgang. De nye lejligheder finder du i hotelbygningen Helios.

Læs mere her