Mallorca

Rejs med omtanke - nyhedsarkiv

Stop trofæjagt på vilde dyr

27. september 2022
World Animal Protection har sammen med virksomheder i turist- og rejsebranchen skrevet et åbent brev til den sydafrikanske regering for at sætte en stopper for trofæjagten på vilde dyr. Spies samarbejder med World Animal Protection - vi støtter initiativet og vi er et af de selskaber, der har underskrevet brevet.

Global Tourism Industry Joint Position on Trophy Hunting in South Africa | World Animal Protection

Læs mere om vores samarbejde med World Animal Protection

Stort tillykke til Sunprime Pollensa Bay

6. september 2022
Endnu en lykønskning er på sin plads. Vores nyåbnede voksenhotel Sunprime Pollensa Bay på Mallorca er nu også blevet certificeret med Travelifes bæredygtighedscertificering. Vores mål er, at alle vores egne koncepthoteller skal være certificerede i løbet af 2022.

Læs mere om Travelife her

Bæredygtighedscertificerede hoteller i Thailand

31. august 2022

Stort tillykke til Sunwing Bangtao Beach, Sunwing Kamala Beach og Sunprime Kamala Beach! Vi er stolte over, at det er lykkedes vores hoteller i Thailand at opfylde de skrappe krav til Travelifes bæredygtighedscertificering. Målet er, at alle vores egne koncepthoteller skal certificeres i 2022.

Du kan læse mere om Travelife her

Spies indgår nordisk hovedpartnerskab med Red Barnet

20. juni 2022
Hvert år rejser tusindvis af glade børn og familier på ferie med Spies. Samtidig er der desværre mange andre børn, der ikke har det lige så godt. Børn, som savner de mest basale rettigheder for at få en tryg barndom.

Nordic Leisure Travel Group, som Spies er en del af, indleder nu et langsigtet samarbejde med Red Barnet. Sammen med dem vil Spies kæmpe for retten til en tryg barndom, uanset om man vokser op i Kalundborg eller i Krabi.

Læs mere om samarbejdet her

Spies indgår samarbejde med World Animal Protection

8. juni 2022
Tiden hvor man tog til delfinshow eller red på elefanter er forbi. Vi har nu indledt et samarbejde med den verdensomspændende dyrebeskyttelsesorganisation World Animal Protection.

Sammen kommer de to parter til at guide gæsterne til dyrevenlige rejseoplevelser, hvor man kan være sikker på, at dyrene opleves i deres naturlige omgivelser. Ingen kælen med løver, ingen selfies og ingen dansende aber.

Læs mere om samarbejdet her