Lille pige ved poolen

Børnevenlige rejsemål

Når børnene har en god ferie, har forældrene en god ferie. Derfor er det en høj prioritet for mange at vælge et børnevenligt rejsemål, når ferien skal planlægges.

Hvor skal man så rejse hen med små børn? Inden I beslutter jer og bestiller en rejse, er der nogle ting, I bør overveje. Er det vigtigt med en børnepool? Er en børnevenlig strand et kriterie? Eller måske er det klimaet, der betyder mest? Uanset hvad I lægger vægt på, kan vi hjælpe jer med et børnevenligt rejsemål, der passer jer.

Top 5 rejsemål med børn

  • Alcudia, Mallorca
  • Tyrkiet
  • Thailand
  • Kreta
  • Cypern

Hvor er det billigst at rejse hen med børn?

Det behøver ikke være dyrt at give børnene en rigtig dejlig ferie. Mange vil finde det billigt at rejse til Tyrkiet eller Bulgarien. Her får du massevis af sol, dejlige strande og meget ferie for pengene. I Tyrkiet finder du vores populære hotel Barut Goia. Hotellet ligger tæt på en børnevenlig strand og i gåafstand til Side. Bulgarien er også et billigt rejsemål, når du er afsted med børn. I Bulgarien tilbyder vi flere gode og budgetvenlige familiehoteller.

Læs også: Billig familieferie med Spies

Populære rejsemål med små børn

Vi anbefaler disse rejsesmål, når du skal afsted med små børn.

to drenge spiser is

All Inclusive med børn

Det kan godt betale sig at vælge All Inclusive, når du rejser med børn. Så er det meste mad og drikke betalt hjemmefra - og man kan spise al den is, man har lyst til. På mange af vores børnevenlige rejsemål finder du hoteller, hvor All Inclusive kan vælges til.