Hoteller

Rejser til Son Bou

Menorca, Spanien

Bestiller du en rejse til Son Bou, kan du glæde dig til en ferie i fred og ro på en af Menorcas længste strande - perfekt til dig, som rejser med børn.

Son Bou er meget populær blandt børnefamilier, som søger et roligt rejsemål med gode hoteller og en børnevenlig strand i naturskønne omgivelser. Mange vælger at bo i lejlighed på ferien i Son Bou, så de selv kan bestemme tempoet for dagens oplevelser. Eftersom en del af hotellerne ligger et stykke vej fra stranden, kører et lille minitog rundt i Son Bou for at aflaste små, trætte fødder. Dagene i Son Bou tilbringes gerne på stranden, hvor der bl.a. er mulighed for at snorkle samt leje vandcykler og bananbåd. Når aftenen falder på, kan du smage den lokale gastronomi på en af restauranterne efterfulgt af en kold drink på en af byens barer. Her er endda en lille bowlingbane til dem, der stadig har lidt energi tilbage efter en lang dag i solen.

Spies' rejser til Son Bou

De fleste hoteller i Son Bou ligger et stykke vej fra stranden, omgivet af frodige haver og fri for forstyrrende trafik. Rejser du med Spies, kan du vælge mellem at bo i lejlighed eller på et af vores familievenlige Family Comfort-hoteller. På Club Royal Son Bou bor du tæt på stranden og har adgang til flere børnevenlige faciliteter som eksempelvis børneklub, legeplads og poolområde med vandrutsjebaner og piratskib.

Se mere af Menorca

Det er nemt at komme rundt på Menorca, og der er meget at se på din rejse til Son Bou. Blot et kvarters kørsel fra Son Bou ligger middelalderbyen Alaior, som byder på masser af restauranter og butikker til dig, der gerne vil have lidt afveksling fra det lavere tempo i Son Bou. Endnu et stykke vej væk ligger øens hovedby Mahón, og på vejen dertil passerer du dyreparken Lloc de Menorca med både bondegårdsdyr og vild natur. Kører du i den anden retning, kommer du til den smukke gamle by Ciutadella, hvor der bl.a. ligger et vandland. Menorca og Son Bou har meget at byde på for både store og små.

 • Kilometerlange sandstrande
 • Børnevenlige strande
 • Hoteller for familier
 • Hoteller tæt på stranden

Spies' gæster om Son Bou

Endu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
14°7°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • februar
14°7°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • marts
15°8°
6
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
17°10°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • maj
21°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juni
25°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juli
28°20°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
28°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • september
26°18°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • oktober
22°15°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • november
18°11°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • december
15°9°
4
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
Strand
Stranden i Son Bou er et par km lang og veksler mellem grovkornet sand, grus og sten. Nogle steder er den meget lavvandet og dermed også børnevenlig. Eftersom stranden er omgivet af et naturreservat, kan den kun tilgås fra parkeringspladsen. Jo længere ned ad stranden man går, desto længere bliver der mellem de besøgende. Det er muligt at leje liggestole og parasoller, og der er også strandbarer, hvor du kan bestille mad og drikke.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 4½ time.

Afrejse

Du kan rejse til Son Bou hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Menorca Lufthavn. Der er afrejse hver dag med mellemlanding undervejs. Den bedste periode at rejse hertil er maj-september.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på dit rejsebevis. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Menorca Lufthavn til Son Bou er ca. 20 minutter (ca. 20 km) .
Mad, drikke og natteliv
I Son Bou er der en nogle få restauranter og barer.
Der er nogle få barer, men Son Bous natteliv er relativt stille.
Shopping
Shoppingmulighederne er meget begrænsede i Son Bou. Her er nogle få souvenirbutikker og et supermarked, men i Mahón og Ciutadella er der mere at vælge mellem, hvis du vil shoppe.
Aktiviteter og seværdigheder
I Son Bou går dagene i et roligt tempo og tilbringes først og fremmest på stranden, hvor du kan bade og nyde solen.
Sådan kommer du omkring
Inde i Son Bous centrum kan du køre rundt med et minitog.
Fakta

Vores service

Opholdet i Son Bou er på egen hånd.

ECPAT

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat på Menorca

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro. Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse