Hoteller (29)

Rejser til Sri Lanka

På en rejse til Sri Lanka bliver du mødt af frodig natur, farverigt folkeliv, kilometerlange strande og en kulturarv på flere tusind år.

Spies tilbyder flere forskellige rejsemål i Sri Lanka, lige fra havnebyen Galle i syd til strandene ved Negombo lige nord for hovedstaden Colombo. Uanset hvilket rejsemål du vælger på rejsen til Sri Lanka, kan du se frem til indbydende strande og fantastiske udflugter gennem krydderiplantager, storslået natur og ædelstenenes fortryllende verden. Hvor end du vælger at bo, har du også rig mulighed for at udforske det duftrige srilankanske køkken, et køkken med tusindårige traditioner - og det uanset om du vælger et interimistisk gadekøkken eller en luksusrestaurant. En rejse til Sri Lanka har noget for enhver, og du kommer med garanti hjem med masser af unikke ferieminder.

Sri Lanka venter

Selv om du bestiller en rejse til Sri Lanka for at nyde solen og stranden, bør du benytte muligheden for at se dig omkring på den fascinerende og farverige ø. Her er så meget at se og opleve: Besøg f.eks. den gamle hovedstad Kandy, læg vejen forbi en af de mange teplantager, gå en tur gennem junglen, kom tæt på dyrelivet og bliv forblændet af de spektakulære udsigter fra bjergene, som dominerer Sri Lankas centrale dele. Husk også at besøge et par af de fascinerende srilankanske byer og oplev folkelivet på markederne, i gaderne og omkring templerne.

Sri Lanka med Spies

Med Spies kan du rejse til Sri Lanka året rundt, og eftersom du flyver med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Rejser du med os, kan du vælge blandt nogle af Sri Lankas bedst hoteller, hvor du er garanteret en uforglemmelig ferie i elegante omgivelser.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Sri Lanka?
Klimaet i Sri Lanka er tropisk og varmt med høj luftfugtighed præget af den sydvestlige monsun om sommeren og den nordøstlige monsun om vinteren. På Spies' rejsemål ved kysten ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på cirka 30 grader året rundt. Nattemperaturen og havtemperaturen adskiller sig heller ikke meget mellem årstiderne men kan være et par grader højere i perioden fra april til oktober. Vintermånederne januar, februar og marts er de tørreste. Her ligger nattemperaturen på behagelige 23 grader, og i havet ligger temperaturen på 27-28 grader. Dagtemperaturen ligger stadig på cirka 30 grader, men i højlandet er temperaturen betydeligt lavere - ned mod 15 grader - og frost kan forekomme. Om foråret starter den fugtige sydvestlige monsun. Regnen kommer oftest i form af kraftige byger med solrige perioder indimellem. Det meste af årets nedbør falder i april samt om efteråret i oktober og november.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt i seks måneder ud over datoen for indrejsen. Der er visumpligt. Indrejsetilladelse i form af et E-visum kræves. Danske forlængede pas anerkendes. EU-nødpas og danske provisoriske pas anerkendes ved både ind- og udrejse. Der kræves stempel fra immigrationsmyndighederne ved udrejse på et dansk provisorisk pas. Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Sri Lanka.

Ændrede visumregler for Sri Lanka:
Myndighederne i Sri Lanka oplyser, at man fra 12. marts 2020 ikke længere vil kunne få udstedt et turistvisum ved ankomsten. Rejsende, der har bestilt en rejse til Sri Lanka, skal derfor selv sørge for at ansøge om visum via www.eta.gov.lk. Sagsbehandlingstiden for at få udstedt et visum er 10-30 dage.
De nye regler gælder indtil videre.
Berørte gæster med en bestilt rejse vil få information om dette via sms.

For nærmere information henviser vi til Sri Lankas ambassade i Stockholm på telefon +46 (8) 663 65 23 / +46 (8) 663 65 25.

Rejser til Sri Lanka

Bentota
Bo på stranden med det lokale folkeliv lige i nærheden. Med Spies flyver du med rutefly og kan skræddersy din rejse efter dit eget hoved.
Beruwela
En rejse til Beruwela er en rejse med fred og ro, både på hotellet og nede på stranden. Søger du mere liv og aktivitet, kan du nemt komme ind til hovedstaden Colombo.
Galle
Galle er et af Sri Lankas mest charmerende rejsemål med strande, seværdigheder og elegante hoteller, som ligger tæt på stranden.
Hikkaduwa
En rejse til Hikkaduwa er en rejse til det ægte og autentiske Sri Lanka. Og Spies' hoteller ligger oven i købet direkte på stranden.
Marawila
Marawila er et stille og uforstyrret rejsemål med en skøn strand og spændende udflugtsmål i nærheden.
Negombo
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Seværdigheder
Negombo er et dejlig varieret rejsemål med både by- og strandliv. Rejser du med Spies til Negombo, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.
Tilbud til Sri Lanka
Coral Rock by Bansei (ex Bansei by Hotel J)
Coral Rock by Bansei (ex Bansei by Hotel J)
Hikkaduwa, Sri Lanka, Sri Lanka
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 1 sep 2021 fra København
Fly og 7 nætter på hotel
1 sep 2021 fra København
EKHO Surf ( x The Surf Hotel)
EKHO Surf ( x The Surf Hotel)
Bentota, Sri Lanka, Sri Lanka
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 6 okt 2021 fra København
Fly og 7 nætter på hotel
6 okt 2021 fra København
Centara Ceysands Resort & Spa
Centara Ceysands Resort & Spa
Bentota, Sri Lanka, Sri Lanka
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Inkl. morgenmad
 • Afrejse 1 sep 2021 fra København
Morgenmad
Fly og 7 nætter på hotel
1 sep 2021 fra København

Find din rejse til Sri Lanka