• børnevenligt

Sunwing Side Beach

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Sunwing Side Beach ligger tæt på en fin, børnevenlig strand og i gåafstand fra Side centrum. Hotellet består af to bygninger med skønne poolområder og tilbyder mange bekvemme faciliteter.

Spies' gæster har kvalitetsbedømt Sunwing Side Beach som et af de tre bedste Sunwing Family Resorts i 2019.

Rundt om hotellets store pools står der mange liggestole, og fra hotelområdet er der ikke mere end 500 meter til den lange østlige strand, som mange mener er en af Sides bedste strande. Her ligger også hotellets egen Beach Club med gratis liggestole og parasoller, og der findes også en strandbus, der kører frem og tilbage mellem hotellet og stranden.

Alle lejligheder er lyse og pæne og har balkon eller terrasse. I lejlighederne er der også sørget for praktiske opbevaringsmuligheder og god plads til hele familien. Sunwing Side Beach tilbyder flere forskellige lejlighedstyper - se mere under Sådan bor du.

Når du bliver sulten, er der meget at vælge mellem i restauranterne på Sunwing Side Beach. I hovedbygningen ligger buffetrestauranten, hvor du kan sidde både ude og inde. I den anden del af hotellet kan vi friste med en hyggelig restaurant, der serverer familiens frokost- og middagsfavoritter med inspiration fra både middelhavsområdet og Skandinavien. Om aftenen, når lysene tændes, åbner vores finere restaurant, der blandt andet har grillretter og udsøgte vine på menukortet.

Sunwing Side Beach har også et motionsrum, og der tilbydes gratis holdtræning med SATS-uddannede instruktører. Hotellet har desuden en dejlig spaafdeling med tyrkisk bad og et udvalg af afslappende behandlinger.

Sunwing Side Beach ligger i rolige omgivelser i nærheden af et lille lokalt centrum, hvor der findes enkelte butikker og restauranter. Du finder et større udbud i Side, som ligger ca. 1,7 km fra hotellet.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

My Sunwing

På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunwing og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.

Vores service

Som gæst på Sunwing har du adgang til Help Desk/Resort Service døgnet rundt. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd.

Sunwing på de sociale medier

Følg Sunwing Side Beach på Facebook.

Røgfrit på Sunwing

Sunwing Side Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Kontantfrit hotel

Hotellet er kontantfrit. Ved check-in får du et kort, som du bruger som betaling i restauranterne, barerne, Mini Market og J.O.S. Alt, hvad du køber, skrives på din værelsesregning og betales ved check-out.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har handicapvenlige lejligheder - læs mere under lejlighedstypen Family. En af hotellets pools har en rampe uden gelænder (skrånende bund).

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. Sunwing Side Beach har en international atmosfære med gæster fra både Skandinavien og resten af Europa.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Øvrigt:

Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Check-in tidligst kl. 12 og senest kl. 15. Check-out kl. 12.

Bygget 2012. Hotellet består af to bygninger adskilt af en lille vej med gangtunnel under.

Lejligheder: 300. Etager: 5. Elevator: Ja.

Aircondition: 15/5-15/10.

Parkering: Begrænset antal pladser på hotelområdet.

Hotelmanager

Ahmet Sahin

 • Lejligheder til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Aktiviteter og underholdning
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  4 stk.
 • Opvarmet børnepool
  Ja
 • Restaurant
  4 stk.
 • Bar
  4 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  5
 • Nærmeste centrum
  500 m
 • Hovedcentrum
  1,7 km
 • Nærmeste strand/badested
  500 m
 • Vandrutsjebane
  Ja
Sådan bor du
Sunwing Side Beach ligger i rolige omgivelser, blot 500 meter fra den lange østlige strand, hvor Sunwing har sin egen Beach Club med gratis liggestole og parasoller.

Se lejlighedernes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Når du bestiller Sunwing Joker, lader du os vælge lejlighedstype på hotellet, alt efter hvad der er ledigt. Du får altid en lejlighed, som findes i vores normale udbud, og du får først oplyst lejlighedstypen ved ankomst til hotellet. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte lejlighed i løbet af ferien. Rengøring og poolhåndklæder indgår.

Family

Vores mest populære lejlighedstype med praktisk indretning.

Happy Baby

Lejligheder med børnesikre detaljer og udstyr til helt små børn.

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede lejligheder med præg af Lollo & Bernie.

Royal Family Suite

Lejligheder med høj komfort, god beliggenhed og smarte detaljer.

Royal Rooftop Suite

Rummelige og veludstyrede lejligheder med en stor tagterrasse og ekstra høj komfort.

Big Family

Praktisk indrettede lejligheder til den store familie.

Mad og drikke

På Sunwing Side Beach har fire restauranter. Vores buffetrestaurant med servering både inde og ude har noget for enhver smag, og her kan du også starte dagen med en lækker morgenmadsbuffet. I hotellets anden del ligger vores familierestaurant, der serverer frokost- og middagsretter med både lokalt og internationalt præg. Om aftenen åbner vores lille lækre grillrestaurant, hvor du kan nyde kød eller fisk fra grillen og spændende vine. På alle restauranter tilbydes børnemenuer. Vil du hellere blive hjemme og spise på balkonen, kan du hente takeaway i familierestauranten eller købe delikatesser i Mini Market.

Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider nedenfor eller på hotellets informationssite MySunwing.

Mehmets Kitchen

Mehmet's Kitchen

Vores hyggelige familierestaurant Mehmet's Kitchen har åbent til frokost og middag og byder på tyrkiske retter, salater, pizza, burgere og meget andet. Vil du hellere nyde maden på din egen balkon eller terrasse, fås mange af retterne på Mehmet's Kitchen som takeaway.

Fino Restaurant & Grill

En elegant og moderne restaurant med en uformel, indbydende og børnevenlig atmosfære. Her kan du nyde veltilberedt mad fra en international menu med både klassiske og nyskabende retter samt lækre tyrkiske specialiteter. Restauranten har åbent til middag om aftenen og ligger på 1. etage (ingen elevator).

Buffetrestaurant

Her spiser du morgenmads-, frokost- og middagsbuffet, hvis du har bestilt Sunwing Inclusive eller All Inclusive. Fire aftener om ugen serveres der temabuffet.

J.O.S.

Trænger du til et sundt mellemmåltid, er du velkommen til J.O.S. (Juice. Other things. Smoothies.). Her kan du vælge mellem et lækkert udbud af bl.a. friskpresset juice, smoothies, kaffe og crepes. Spis her eller tag med til poolområdet, stranden eller lejligheden.

Beach Club

Beach Club

Sunwing Side Beach har sin egen del af den børnevenlige strand, som ligger i kort gåafstand fra hotellet. Her er vores Beach Club et populært samlingssted, hvor du kan nyde lette frokostretter, snacks og drikkevarer. Der er gratis liggestole og parasoller på stranden. Al betaling på vores Beach Club foretages med dit hotelbetalingskort. Beach Club indgår, hvis du har tilkøbt All Inclusive.

Loungebar

Loungebar

Hvad siger du til en kølig drink, solnedgang og skøn musik? I vores loungebar får du alle tre ting - plus en fin udsigt over Side Old Town. Et perfekt sted at slappe af før eller efter middagen. Obs! Loungebaren indgår ikke i Sunwing All Inclusive.

Bar

Både før og efter middagen kan du nyde en drink i baren, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer. Fra baren har du perfekt udsyn til den store scene, hvor dygtige artister optræder flere aftener om ugen med populære børne- og familieshows. Baren ligger ved siden af Fino Restaurant & Grill.

Sportsbar

Sportsbar

Du kan se sport via satellit i sportsbaren – ikke kun fodbold, men også tennis, golf, formel 1 og meget andet. Alt sammen i en hyggelig atmosfære, som passer til både børn og voksne.

Mini Market

I Mini Market finder du alt fra postkort, babymad (lokale mærker kan forekomme) og andre babyprodukter til slik, solcreme, brød og drikkevarer. Mini Market ligger en trappe ned fra restauranterne.

Obs! Hvis du har bestilt en måltidspakke, er du nødt til at bestille bord i restauranten og vælge, hvornår du vil spise dine måltider. Dette er en del af Safe Travel - vores omfattende program for en tryg og sikker rejse. Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en fantastisk morgenmadsbuffet. Frugt, frisk brød, yoghurt, forskellig slags drys, juice, pålæg, pølser og æg... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Forudbestilles hjemmefra.

Sunwing Inclusive

I Sunwing Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokostbuffet
• 5 x middagsbuffet
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag
• Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, asiatisk, italiensk, tex-mex eller barbecue

Det oplyses ved ankomsten til hotellet, hvilke dage der serveres frokost og middag. Du kan også finde informationen på hotellets informationssite MySunwing.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser. Læs mere om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive indgår:
• Morgenmadsbuffet kl. 7.30-10.30, frokostbuffet kl. 12.30-14 og middagsbuffet kl. 18.30-21
• Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, asiatisk, italiensk, tyrkisk, tex-mex eller barbecue
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag
• Varme og kolde snacks kl. 10.30-12 og 16-18
• Mineralvand, sodavand samt lokal øl, vin og spiritus og filterkaffe i baren kl. 10.30-24
• Is i vaffel eller bæger med valgfri topping samt kager kl. 10.30-22
• Lette frokostretter fra menu, f.eks. salat, sandwich, pizza og burger kl. 12-16 samt vand, sodavand, kaffe, te, øl og husets vin kl. 10-18 i hotellets Beach Club

På hjemrejsedagen gælder Sunwing All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser. Læs mere om Sunwing All Inclusive.

Pool og strand

På Sunwing Side Beach er der mange pools at vælge imellem: To familiepools, to overdækkede babypools og en funpool med to vandrutsjebaner. Først og sidst på sæsonen (1/10-15/5) findes desuden en indendørspool samt babypool. Og ikke nok med det – i kort gåafstand venter en lang og bred sandstrand med Sunwings Beach Club.

Babypool 1

Babypool 1

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 29 m2
Dybde: 30 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-20

Babypool 2

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 29 m2
Dybde: 30 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-20

Familiepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 695 m2
Dybde: 10-140 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader**
Åbningstider: Kl. 8-20

Familiepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 713 m2
Dybde: 10-140 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader**
Åbningstider: Kl. 8-20

Funpool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 162 m2
Dybde: 120 cm
Vandrutsjebane: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-20****

Indendørs babypool

Pooltype: Indendørspool***
Størrelse: 10 m2
Dybde: 30 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 23 grader
Åbningstider: Kl. 9-19

Indendørspool

Pooltype: Indendørspool***
Størrelse: 80 m2
Dybde: 140 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 23 grader
Åbningstider: Kl. 9-19

Strand

Strand

Den lange og børnevenlige østlige strand ligger ca. 500 meter fra hotellet (vej mellem hotellet og stranden). Gratis strandbus til og fra vores Beach Club flere gange om dagen. Gratis parasoller og liggestole ved Beach Club'en.

*Temperaturen i poolen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen.
**Opvarmet 2/4-31/5 og 1/10-5/11 2020.
***Hotellets indendørspools er åbne 1/10-15/5.
****Vandrutsjebanerne er åbne kl. 10.30-12.30 og kl. 15-17 (med forbehold for ændringer).
Børn under 10 år må kun benytte vandrutsjebanerne under opsyn af en forælder eller anden voksen, som bærer det fulde ansvar.

Træning og aktiviteter

På Sunwing Side Beach er der gode muligheder for træning i ferien - helt gratis. Vi tilbyder et varieret træningsudbud med noget for alle, og i poolen kan du deltage i forskellige vandsportsaktiviteter eller vores populære vandgymnastik.

Start f.eks. dagen med en svømmetur, yoga eller træning på egen hånd i motionsrummet og afslut gerne med et klassisk tyrkisk bad i vores populære spaafdeling.

Fitness

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller du foretrækker måske en gang vandgymnastik eller holdtræning? Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år med undtagelse af Fitness Together, hvor forældre og børn i alderen 11-15 år har mulighed for at træne sammen.

Vandgymnastik

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre på Sunwing Family Resorts. Hop i poolen og oplev et træningspas ud over det sædvanlige anført af vores dygtige instruktører.

Motionsrum

Styrketræn på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er udstyret med både træningsmaskiner og håndvægte. Aldersgrænsen er 13 år med undtagelse af Fitness Together.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download runderne til din træningsapp.

Tennis- og multisportsbane

På Sunwing Side Beach har vi både tennisbane og multisportsbane. Udstyr kan lejes i Help Desk, hvor der også kan bestilles private tennislektioner - udbuddet af tider kan variere. Tennisbolde kan købes i Mini Market.

Golf

Ca. 45 km fra hotellet finder du Beleks golfbaner Nobilis Golf og Gloria Golf. Vores personale i Help Desk hjælper gerne med at reservere starttider.

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finder du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

På Sunwing Family Resorts behøver ingen at kede sig! Vi arrangerer masser af aktiviteter for børn 0-7 år med alt fra åbent hus, skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til minidisco og vandlege.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Visse aktiviteter har en aldersgrænse.

Lollo & Bernie-klubbem ligger i nærheden af Lollo & Bernie-suiterne og legepladsen ved hovedbygningen. Her samles børnene, når der er aktiviteter, eller hvis de har lyst til at lege, klippe-klistre eller se film sammen med en voksen. Tilmelding til børneaktiviteterne foregår via Holiday Planner på MySunwing.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

II Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet er live, og du kan derfor kun se aktivitetsprogrammet, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som hedder Lollo & Bernie-klubben. Flere gange om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, hygge, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie-klubben findes en indhegnet legeplads, som er delvist overdækket.

Play & Splash

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i vandtilvænningsøvelser med leg og plask i poolen til glad musik. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. Tanken er at give børnene mulighed for at udvikle deres kreativitet og lære at samarbejde med andre.

Adventure Games

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Lollo & Bernie-klubben og kan f.eks. være med til at lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MySunwing, og betaling foregår i Help Desk.

Familiegymnastik

Familiegymnastik

Til familiegymnastik kan børn i alderen 3-7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme! Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen er der Lollo & Bernie's Mini Disco, hvor det glimter i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Minidisco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller se deres spændende cirkusshow.

Læs mere om showprogrammet.

Lollo & Bernies webshop

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, tøj, spil og meget andet.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Vores Teen Lounge er mødestedet for børn og unge i alderen 8-11 år (op til 15 år i skoleferierne), som trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes spil og underholdning, og du kan også spille billard, bordtennis eller fodbold med dine nye venner. Sunwing Side Beach har desuden en sportsbar for alle aldre, hvis du slet ikke kan få sport nok.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.

Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med til sjove konkurrencer. I Resort Service og Holiday Planner kan du se det aktuelle aktivitetsprogram. Programmet er live, og du kan derfor kun se det, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Teen Lounge

Vores Vores Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film og spil, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen, og udenfor kan du dyste mod dine nye venner i bordtennis eller billard. Nogle aktiviteter er mod betaling.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning

Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har altid et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!

Creative Time

I vores Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chillout

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller være med til forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores ungdomsledere.

Bordtennis, billard, fodbold ...

På Sunwing Side Beach kan du udfordre nye og gamle venner til en omgang bordtennis, billard eller fodbold på stranden med dine nye venner fra Sunwing. Visse aktiviteter er mod betaling.

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn mellem 8 og 15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer
Beliggenhed

Beliggenhed

Rolig beliggenhed. Ca. 1,7 km til Side centrum. 500 meter fra hotellet findes et lille lokalt centrum med enkelte butikker og restauranter samt et minimarked og en hæveautomat. Trafikken kan opleves som forstyrrende i nogle lejligheder og suiter. Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 1 time.

Adnan Menderes Bulvari
07330 Side / Antalya
Telefon +90 242 753 69 00
sidebeach@baruthotels.com

Direkte transfer

Hvis du flyver med Sunclass Airlines og har tilkøbt transfer, bliver du kørt direkte til og fra lufthavnen til Sunwing Side Beach uden stop ved andre hoteller.

Indtjekning af bagage på hotellet: Nej
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder stjernerne frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle danse- og musikspækkede familieshows afløser hinanden.

Showområdet på Sunwing Side Beach er indrettet, så både børn og voksne kan se scenen. Komfortable sofaer, bløde tæpper og en spændende belysning gør oplevelsen komplet.

Familieshows

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows. Vi byder bl.a. på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. Vores farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om showprogrammet.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller følg med dem på spændende eventyr.

Læs mere om showprogrammet.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme! Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage - og så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i discokuglen, og snart er dansegulvet fyldt med vores yngste gæster, når der er minidico. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i hotellets spaafdeling, som drives i lokalt regi.

Her kan du blandt andet nyde et klassisk tyrkisk bad og forskellige skønne behandlinger, som alle bestilles på hotellet. Der tilbydes også Kids program for børn fra 3 år samt Spa Together, hvor forældre og børn fra 11 år har mulighed for at få en behandling sammen (begge skal vælge den samme behandling).

Bedømmelser og anmeldelser
4,6/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 18051 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
95% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,7
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,0
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,6
Poolområdet for børn
4,5
Børnevenlighed
4,7
Wi-fi
4,3
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Skønt sted og hotel"

  Dejligt hotel med gode værelser. Fantastiske guider som gjorde alt for børnene. Maden var helt i top. Tæt på havet og dejlig med fri transport. Synes der mangler lidt aktiviteter til de 4-9 årige i poolen.
 • 5/5

  "Fantastisk resort."

  Sunwing Side Beach er et fantastisk og ideelt resort, som i den grad er skræddersyet til en sublim og skøn ferie, som børnefamilie. Spies´s personale som står for den respektive underholdning til børnene er helt suveræne, nærværende samt så naturlige i deres tilgang til netop de resketive børn. Desuden er det øvrige personale utrolig venlige og imødekommende kombineret med gode og lækre spise muligheder på de respektive restauranter, som hører til resortet. Swimminpool´s er også tip/top i orden, og det samme er stranden som netop også hører til resortet. Vi har også kun positivt at sige i forhold til dejlige lejligheder og en rengøring som også er helt i top.Kort og godt er dette her et skønt sted.
 • 5/5

  "Fedt hotel, alt er i orde"

  Har boet på Sunwing Side Beach 3 gange, og bestemt ikke sidste. Det er et hotel i fineste orden, rengøring, service og alle De øvrige medarbejdere der er ansat. Altid glade og positive ansatte, hvilket gør at man altid er i godt humør. Ikke langt fra stranden og den gamle by. Desuden er det ret billigt at holde ferie i Tyrkiet. I det hele en fantastisk afslappet og perfekt ferie. Den eneste anke, er at der mangler en kaffemaskine. Vi kommer helt sikkert tilbage.
 • 5/5

  "Et selskab der bare kan "

  Et selskab der har styr på hvad der skal til.
 • 5/5

  "Lækkert, rent og bekvemt "

  Dejligt og lækkert hotel tæt ved Side. Gå afstand til Side by. Vi har været der 7 gange og er meget tilfreds. Rengøring over hele hotellet er i top. Maden er lækker og varieret. Personalet meget venligt og serviceminded. Show team/sportsguider helt fantastiske.
Søg for at se ledige værelser og priser