To piger i vandet mens de er på vinterferie i uge 7

Vinterferie i uge 7

Lad vinterens kulde og sjap blive hjemme og rejs sydpå til varme, solfyldte dage.
En vinterferie i uge 7 er det perfekte tidspunkt til at genoplade batterierne, så du er klar til at gå foråret i møde. Verden er fyldt med rejsemål, der lokker med en blanding af afslapning, eventyr og uforglemmelige oplevelser.

Der er vinterferie i uge 7 fra mandag den 10. til søndag den. 16. februar 2025.

Solfyldt vinterferie i uge 7

Gran Canaria og Tenerife er Atlanterhavets juveler, hvor solen kysser havet, og strandene er lige så varme som lokalbefolkningens gæstfrihed. På De Kanariske Øer føles vinteren som sommer, og her er der rigtig gode muligheder for at få en pause fra kulden og en stor dosis d-vitamin.
I kan også rejse længere mod øst, hvor Thailand og Maldivernes eksotiske tiltrækning venter. I Thailand er kulturen lige så rig som landskaberne, der tilbyder en blanding af templer, strande og uovertruffen kulinarisk nydelse. Maldiverne, en perlerække spredt over Det Indiske Ocean, tilbyder vandbungalows, klart vand og et marineliv, der forvandler havet til et sandt mesterværk.

Familievenlige hoteller til vinterferien

Er børnepool, sjove aktiviteter for de mindste og krammeglade maskotter en del af din vinterferiedrøm? Så anbefaler vi, at I bor på et af vores familiehoteller, Sunwing Family Resorts eller Ocean Beach Club. Her er plads til både store og små familier, så alle føler sig velkomne.

Se vores mest populære familiehoteller

Rejseforslag til vinterferie i uge 7

Ocean Beach Club
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • 2-værelses Club Suite med balkon med havudsigt
 • Afrejse 7 feb 2025 fra København
Afrejse 7 feb 2025 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
375,- i rabat10.620,-
Pris pr. person
Vælg
Sunwing
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • Mindre 1-værelses Small Family-lejlighed med balkon mod omgivelserne
 • Afrejse 7 feb 2025 fra København
Afrejse 7 feb 2025 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
375,- i rabat9.820,-
Pris pr. person
Vælg
Sunwing
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • 1-værelses Family Suite med balkon mod haven
 • Afrejse 7 feb 2025 fra København
Afrejse 7 feb 2025 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
14.545,-
Pris pr. person
Vælg

Mest populære hoteller til vinterferien i uge 7

Pool på Ocean Beach Club Gran Canaria

O.B.C. Gran Canaria

Forkæl hele familien med en vinterferie i uge 7 til Gran Canaria. Bo f.eks. på det fredfyldte Ocean Beach Club, der ligger lige ud til stranden. Her er lejligheder i alle størrelser - med eller uden direkte pooladgang.

sunwing kamala beach

Sunwing Kamala Beach

På et af vores mest populære rejsemål, Phuket, ligger dette familieparadis. På Sunwing Kamala Beach, kan I glæde jer til flere poolområder, børnevenlig strand og (naturligvis) Lollo & Bernie-klub.

Lollo & Bernie på Sunwing Fanabe

Sunwing Fañabé Beach

På smukke Tenerife kan hele familien få den bedste vinterferie i uge 7 på Sunwing Fañabé Beach. Hotellet ligger centralt, og alle værelser er rummelige og optimalt indrettet til børnefamilier.

Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach

Lige ved en af Phukets mest populære strande, Bangtao Beach, ligger vores populære familiehotel Sunwing Bangtao Beach. Her kan hele familien nyde stranden eller svømme rundt i de seks forskellige pools omgivet af smukke palmer.

Sunwing Arguineguin på Gran Canaria

Sunwing Arguineguín Seafront

Børnefamilier valfarter hver vinter til Sunwing Arguineguín Seafront på Gran Canaria - og det kan vi godt forstå! Børnepool, sjove familieaktiviteter og perfekt beliggenhed er blot noget af det, I kan glæde jer til på jeres ferie.

Andre vinterferier i uge 7

Aktiv vinterferie i uge 7

Vil du have lidt bevægelse ind i din vinterferie i uge 7, er det oplagt at vælge et rejsemål med gode cykel- og vandrestier. Hver vinter sender vi danskere på ferie til Gran Canaria, fordi de gerne vil prøve kræfter med øens unikke cykelruter og vandrestier. Her er gode bjerge og smuk natur, der næsten tager vejret fra dig.
Find din aktive ferie

Uge 7 til havs

Fald i søvn i Barcelona og vågn op på Sardinien. Det lyder næsten som en drøm, men med et krydstogt kan det blive virkelighed. Få minder for livet og oplevelser i massevis med et krydstogt i vinterferien. Bestil dit krydstogt i Middelhavet, Caribien eller Hawaii og vågn op i en ny havn hver dag.
Krydstogter til hele verden

Inspiration inden du rejser