Rejser til Middelhavet

Landene ved Middelhavet byder på masser af spændende feriemål. Opdag nye sider af populære rejsemål som Rhodos eller Mallorca, eller oplev mindre kendte perler som Albanien eller Montenegro.

Læs mere For mange er en ferie ved Middelhavet næsten synonym med sommerferie, og med Spies får du et stort udbud af velkendte såvel som nye rejsemål ved middelhavet. Du vælger selv, om du vil på en klassisk charterrejse, eller om du selv vil vælge afrejsedato og rejselængde. Hvis du vil opleve endnu mere i ferien, kan du bestille en kombinationsrejse, så du eksempelvis kan nappe en uge i Albanien i kombination med en uge på Korfu – eller du kan sammensætte ferien med to rejsemål i Grækenland eller Spanien
 
Hvis du rejser uden børn, finder du nogle af vores bedste hoteller for voksne ved Middelhavet. På Sunprime er der gode træningsmuligheder og moderne design, på ferieoasen Casa Cook går luksusstemningen hånd i hånd med lækre detaljer, og på Cooks Club er fokus på velvære til en pris, der ikke gennemhuller tegnebogen. Hvis du rejser med familien til Middelhavet, finder du vores Sunwing Family Resorts og Family Garden på flere af de mest populære rejsemål.
Skjul

Populære rejsemål ved Middelhavet

I Spanien, Grækenland og Tyrkiet venter dejlige strande, god mad og skøn feriestemning.

Spændende rejsemål ved Middelhavet

Adriaterhavet er en dejlig del af det østlige Middelhav, og her venter mange charmerende rejsemål.

Inspiration til din ferie

Her finder du nogle af vores bedste tips til Middelhavets rejsemål

Skønne rejsemål ved Middelhavet

Find din rejse til Middelhavet