Børn på klipper har det sjovt på vinterferie i uge 8

Vinterferie i uge 8

Februar kan føles som en lang måned, selvom den er årets korteste. Heldigvis kan man se frem til en vinterferie i uge 8, som et lille, varmende plaster på såret.
Bestil en rejse sydpå og glæd jer til februar - vinterferien i uge 8 er lige rundt om hjørnet.

Vinterferien i uge 8 ligger fra mandag den 19. til søndag den 25. februar.

Hvor skal man rejse hen på vinterferie i uge 8?

Selvom termometeret herhjemme viser minusgrader, er der heldigvis plus på varmekontoen sydpå.
Det milde klima på De Kanariske Øer lokker hvert år danskere til øerne om vinteren. Gran Canaria er en klassisker, når du skal finde varmen i uge 8. Her er populære hoteller og unik natur. Har du endnu ikke oplevet Tenerife, kan du f.eks. besøge den fantastiske Atlanterhavsø i uge 8.
En anden populær ø i Atlanterhavet er Madeira. I uge 8 kan du forvente små 20° - perfekt til en aktiv ferie med vandringer langs de historiske levadaer.
Et af de mest populære rejsemål, når vinterferien i uge 8 melder sig, er Egypten. Her er gode familiehoteller og oplevelserne står i kø.
Er I til endnu mere varme, kan vi anbefale Kap Verde, hvor skemaet primært byder på afslapning og sol. Tag længere mod vest og besøg de magiske øer på Maldiverne, hvor store som små kan snorkle og udforske livet under havets overflade. I Thailand venter sol, børnevenlige strande og oplevelser for livet. Læg hertil en meget venlig lokalbefolkning og mad i verdensklasse.

Hoteller for hele familien

Vi ved, at hotellet er en stor del af ferien. Derfor har vi gjort os umage for at skabe de bedste rammer for jeres vinterferie. Drømmer I om børnepool, mad for hele familien eller sjove aktiviteter, anbefaler vi vores familiehoteller Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club. De fleste af dem ligger tæt på børnevenlige strande og på mange af hotellerne, kan I bo på værelser med direkte pooladgang.

Se vores mest populære familiehoteller

Rejseforslag til vinterferie i uge 8

Ocean Beach Club
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • 2-værelses Club Suite med balkon med havudsigt
 • Afrejse 14 feb 2025 fra København
Afrejse 14 feb 2025 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
375,- i rabat9.020,-
Pris pr. person
Vælg
Sunwing
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • Mindre 1-værelses Small Family-lejlighed med balkon mod omgivelserne
 • Afrejse 14 feb 2025 fra København
Afrejse 14 feb 2025 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
375,- i rabat8.220,-
Pris pr. person
Vælg
Sunwing
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • 1-værelses Family Suite med balkon mod poolområdet
 • Afrejse 14 feb 2025 fra København
Afrejse 14 feb 2025 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
14.545,-
Pris pr. person
Vælg

Populære hoteller til vinterferien i uge 8

Pool på Ocean Beach Club Gran Canaria

O.B.C. Gran Canaria

Sæt et strejf af luksus på jeres vinterferie i uge 8 og besøg Ocean Beach Club på Gran Canaria. Her er havudsigt og lejligheder i alle størrelser - med eller uden direkte pooladgang.

sunwing kamala beach

Sunwing Kamala Beach

Har I besøgt Phuket? Hvis ikke er vinterferien i uge 8 et oplagt tidspunkt. På øen ligger familieparadiset Sunwing Kamala Beach. Her kan I bl.a. glæde jer til flere poolområder, børnevenlig strand og Lollo & Bernie-klub for de mindste.

Lollo & Bernie på Sunwing Fanabe

Sunwing Fañabé Beach

Det er ikke kun den smukke natur på Tenerife, der hvert år lokker danskere dertil på vinterferie i uge 8. Familiehotellet Sunwing Fañabé Beach tiltrækker nemlig børnefamilier fra hele Skandinavien. Hotellet ligger centralt, og alle værelser er rummelige og optimalt indrettet.

Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach

Drømmer du om en rejse til Thailand, anbefaler vi vores populære familiehotel Sunwing Bangtao Beach. Hotellet ligger ved en af Phukets mest populære strande, Bangtao Beach. Her kan hele familien nyde stranden eller bade i de seks forskellige pools på hotellet.

Sunwing Arguineguin på Gran Canaria

Sunwing Arguineguín Seafront

Du skal være hurtig, hvis du vil sikre hele familien et værelse på Sunwing Arguineguín Seafront på Gran Canaria. Hotellet med den perfekte beliggenhed tilbyder naturligvis alt du drømmer om for at give store som små den bedste vinterferie.

Andre vinterferier i uge 8

Aktiv vinterferie i uge 8

Flere af vores rejsemål er oplagte at besøge om vinteren, hvis du drømmer om en aktiv ferie. Gran Canaria har et mildt klima, der giver de bedste forudsætninger for at vandre eller cykle. Også på Madeira venter lune temperaturer - perfekt til de mange vandrestier langs levadaerne.
Find din aktive ferie

Uge 8 på havet

Du kan sagtens tage børn med på krydstogt. På de store skibe venter timevis af underholdning og aktiviteter for hele familien. Et krydstogt er for dig, der gerne vil opleve flere rejsemål på en og samme ferie.
Krydstogter til hele verden

Inspiration inden du rejser