Hoteller (101)

Rejser til Forenede Arabiske Emirater

Rejs med Spies til de Forenede Arabiske Emirater.Her er strande, luksus, naturoplevelser, et kæmpe udbud af aktiviteter og sol året rundt.
På kun godt seks timer kommer du til Forenede Arabiske Emirater; syv mere eller mindre selvstændige emirater på Den Arabiske Halvø. Her får du en tryg ferie med næsten garanteret solskin. Når du rejser med Spies, kan du vælge mellem fem forskellige emirater: Dubai, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, Fujairah og Ajman. Navnene lyder som noget fra et eventyr, men virkelighedens emirater er moderne byer med hoteller i topklasse, dejlige strande og velassorterede stormagasiner. Det høje serviceniveau og den flotte finish gør din ferie her til noget ganske særligt.

Syv rejsemål i Dubai

I Dubai kan du vælge mellem syv forskellige rejsemål: Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach, Jebel Ali, La Mer Beach samt Dubai Parks and Resorts til dig, der vil rejse til Dubai med børn. Du kan selvfølgelig også vælge at kombinere rejsemålene i Dubai, så du har mulighed for at se flere af ørkenstatens mange ansigter. På den måde kan du både nå at opleve strandene og shoppingen i Jumeirah Beach og forlystelserne i Dubai Parks and Resorts.

Abu Dhabi – med Formel 1

Med Spies kan du også rejse til Abu Dhabi, det største af de syv emirater. Vælger du at rejse hertil, kan du passende time dit besøg med et af Formel 1-cirkusets mere spektakulære løb: Abu Dhabi Grand Prix på Yas Marina Circuit. Efter løbet på en af verdens mest moderne baner med topfarter på over 300 km/t venter Abu Dhabis strande, forlystelsesliv og enorme oplevelsespalet.

Fujairah

Fujairahs strande vender ud mod Omanbugten og Det Indiske Ocean. Placeringen er helt perfekt, hvis du rejser med børn, eftersom der er masser af plads på de kilometerlange strande, og emiratets dramatiske natur åbner op for spændende udflugtsmuligheder. Vil du have lidt afveksling til strandene, kan du nemt tage ind til Fujairah City, som er fyldt med shoppingmuligheder, markeder og myldrende folkeliv.

Ajman

I Ajman, det mindste af de syv Forenede Arabiske Emirater, venter en dejlig ferie på et af vores luksushoteller ved den fine strand. Her kan du koble af og krydre rejsen til Forenede Arabiske Emirater med en spændende udflugt eller to.

Ras al Khaimah

I Ras al Khaimah venter både strande, oplevelser og nogle af emiratets mest luksuriøse hoteller. Her kan du fordrive tiden med alle tænkelige vandsportsaktiviteter, og vil du have lidt afveksling, kan du altid tage på en ørkensafari eller bjergklatring.
Find dit hotel
Find din rejse til Forenede Arabiske Emirater

Rejser til Forenede Arabiske Emirater

Bestil en rejse til Dubai, hvis du længes efter sol og varme i kombination med shopping og seværdigheder ud over det sædvanlige.
Downtown Dubai
Downtown Dubai er eksklusiv og spændende med luksushoteller og mange elegante butikker.
Bur Dubai
Bur Dubai er et lidt roligere område i det centrale Dubai. Her er du stadigvæk tæt på byens enorme udvalg af shopping og underholdning.
Deira
I Deira bor du midt imellem soukerne og shoppingmulighederne. Vælg mellem flere hoteller, der er lidt billigere end på de fleste andre rejsemål i Dubai.
Jumeirah Beach
Jumeirah Beach er det helt rigtige valg for dig, der gerne vil opleve fantastiske strande i Dubai. Og vil du mærke storbypuls, er der ikke langt til Dubai centrum.
Jebel Ali
Rejs med Spies til Jebel Ali i Dubai og nyd ferielivet med masser af aktiviteter på et hotel direkte ved stranden.
Dubai Parks and Resorts
Dubai Parks and Resorts er Dubai for børn med masser af spændende aktiviteter i den store forlystelsespark.
La Mer Beach
Rejs med Spies til Dubai og La Mer Beach, hvor du kan kombinere sol og strand med afslapning og god shopping.
Flere rejsemål i Forenede Arabiske Emirater
Ajman
Ajman er det mindste af de syv Forenede Arabiske Emirater. Her skal du rejse til, hvis du vil bo i luksuriøse og rolige omgivelser på rigtig gode hoteller direkte på stranden.
Fujairah
Fujairah er et børnevenligt rejsemål, hvor du tilbringer det meste af din ferie på hotellet og på den herlige strand.
Ras Al Khaimah
Ras al Khaimah ligger i smukke omgivelser og byder på fine hoteller og børnevenlige strande.
Abu Dhabi
På en rejse til Abu Dhabi venter fantastiske strande, uendelige shoppingmuligheder og en skøn blanding af tradition og fornyelse. Her mødes høje skyskrabere og paladser med arabisk kultur og historie.

Vores egne tips og anbefalinger

Den Arabiske Oryx-antilope

Vintersol og enestående oplevelser i Ras Al Khaimah

Tag med vores rejseekspert Maria på forlænget weekend til Ras Al Khaimah. Her venter vintersol og unikke oplevelser. Prøv f.eks. jeepsafari og kom helt tæt på nationaldyret Den Arabiske Oryx-antilope. Eller hvad med at "flyve" ned ad Jebel Jais bjerget på verdens længste zipline? Læs Marias tips til Ras Al Khaimah her.