Korfu
Korfu, Grækenland

Det autentiske Grækenland

Olivenlunde så langt øjet rækker, små lokale tavernaer, hvor tomatsalaten smager af sol og sommer, og hvor vinen er lavet på naboens druer. Hos Spies er vi vilde med de små uspolerede steder i Grækenland langt væk fra travlhed og masseturisme. Steder med pusterum, hvor du kan slappe helt af og nyde stemningen i lokalsamfundet. Vi tilbyder rejser til idylliske øer som Samos, Kalymnos og Symi – perfekt til dig, der vil opleve en lille del af det autentiske Grækenland.

Oplev mere

 
Hvis du gerne vil opleve lidt mere på din ferie i Grækenland, kan vi varmt anbefale at besøge flere øer på samme rejse.

> Se vores kombinationsrejser

Hyggelige rejsemål med lokal charme

Lesbos

Lesbos

Grønne skove, sølvgrå oliventræer og brede, blågrønne bugter, der skærer sig ind i landskabet. Naturen på Lesbos er i en klasse for sig, og det samme er den fantastiske mad. Vælg mellem flere forskellige rejsemål, eller kombinér dem.

Kalymnos

Kalymnos

Øen er kendt for sine vidunderlige strande og stemningsfulde byer, hvor livet foregår i et roligt og afslappet græsk tempo.

Korfu

Korfu

Ud over fine strande byder Korfu på smuk natur, seværdigheder og små uopdagede byer.

Parga

Parga

Selv om Parga ligger på fastlandet, er stemningen præcis lige så charmerende og autentisk som på en lille græsk ø med smukke strande, dejligt badevand og græsk folkeliv.

Skiathos

Skiathos

Denne billedskønne ø er velsignet med mere end 60 strande, så du kan nemt finde din egen favorit. Her venter en rolig og afslappende ferie med en masse lokalt folkeliv.

Skopelos

Skopelos

Øen er smuk, grøn og frodig med krystalklare badebugter og mange smukke klostre og små kirker.

Thassos

Thassos

Thassos kaldes ofte for grækernes egen ferieø. Her finder du skøn natur, smukke strande og en herlig autentisk stemning.

Græske perler med rutefly

Når du rejser med rutefly, vælger du selv afrejsedato og rejselængde.

Halkidiki

Halkidiki

Halkidiki er et populært rejsemål blandt grækerne selv, og her får du en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv.

Santorini

Santorini

Santorini er Grækenland, når det er bedst. Her venter billedskønne byer med hvidkalkede huse, enestående udsigter, smukke strande og betagende solnedgange.

Flere græske rejsemål

Inspiration

10 grunde til at du skal opleve de græske øer

Har du endnu ikke besluttet dig for, hvor ferien skal gå hen? Duften, lydene og stemningen på græsk øferie er uforlignelig og stærkt vanedannende.