Udflugter, Turgutreis

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Praktisk information om vores udflugter

Bådtur

Bådtur

En fin dag på havet for hele familien. Frokost og drikkevarer til måltidet indgår.

Læs mere Skjul

Vi sejler langs Bodrums kyst og stopper forskellige steder for at bade. Bl.a. stopper vi ved Camel Beach og i Aquarium Bay, som er et fint sted til snorkling, hvis man har lyst til at se lidt mere af det, der gemmer sig under havoverfladen.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Frokost og drikkevarer til måltidet indgår.

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 10-17.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Solcreme, badetøj, håndklæde samt evt. snorkeludstyr og penge til køb af is og/eller snacks.

Kos

Kos

Få det bedste fra både Tyrkiet og Grækenland på samme ferie. Mad og drikke indgår ikke.

Læs mere Skjul

Kos ligger blot et stenkast fra Bodrums kyst, og det tager ca. en halv time at sejle over til den lille græske ø. Kos byder bl.a. på hyggelige, græske tavernaer og en fantastiske udsigt fra johanniterridderborgen, som ligger lige ved havnen. Det er muligt at leje cykel for dig, der vil på opdagelse.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

I prisen indgår:
Transport til og fra havnen med færgeselskabets bus indgår i udflugtsprisen.

Husk at medbringe:
Pas, kamera, evt. badetøj og håndklæde. OBS! På Kos kan man udelukkende anvende euro.

Udflugtsledelse:
På egen hånd.

Attest for børn:
Reglerne for rejser mellem Grækenland og Tyrkiet er blevet strammet. Hvis et barn under 18 år skal rejse mellem landene uden begge sine værger, er det nødvendigt med en bekræftelse fra den/de værge(r), som ikke er med. Hvis barnet kun har én værge, kræves der en attest, som bekræfter dette. Er begge værger med på rejsen, men kun én skal deltage i udflugten, skal attesten udformes lokalt i to versioner: en håndskrevet attest samt en særlig blanket fra de græske myndigheder, som fås hos Spies-guiden. Begge attester skal underskrives sammen med en kopi af passet på den værge, som ikke deltager. Hvis den anden værge ikke er med på rejsen, er det tilstrækkeligt med myndighedernes blanket samt en kopi af den fraværende værges pas.