Se hoteller (2)

Rejser til Içmeler

Içmeler er en fredelig by med en lang strandpromenade og gode hoteller med All Inclusive.

I Içmeler finder du alt, hvad du kan ønske dig af en rejse til Tyrkiet: en skøn strand, smuk natur og alt den service du måtte få brug for på din ferie under den tyrkiske sol. Strandpromenaden strækker sig indbydende langs havet, og her kan du vælge imellem en masse forskellige restauranter og barer. Vil du hellere blive på stranden hele dagen, kan du også sagtens vælge at få maden serveret, imens du sidder under en parasol, og nyder udsigten over havet. Senere på dagen, når den svale eftermiddagsbrise sætter ind, kan det anbefales at gå en lille tur mellem smukke haver med granatæbler, bougainvillea og vinranker.

En fredelig ferie

Selv om der findes enkelte forlystelser i Içmeler, skal du kigge langt efter et egentligt natteliv. Her går dagene i fred og ro, eventuelt med små afstikkere til for eksempel Turunc, som er en lille, malerisk by. Du kan også tage en taxibåd eller dolmus over til Marmaris, hvor stemningen og folkelivet er mere farverigt og pulserende.

Turen dertil med dolmus tager bare et kvarters tid. Du må heller ikke gå glip af en sejltur til de omkringliggende øer og kyster. Turbådene ligger for anker i den sydlige ende af stranden, så du nemt kan tage ud til den selvlysende grotte, Cennet Island, eller nogle af kystens mange bugter, for rimelige penge.

All Inclusive i Içmeler

Spies' hoteller ligger bare et stenkast fra stranden - perfekt for dig som ønsker en både afkoblende og bekvem ferie med All Inclusive. Hvis du vil have lidt afveksling fra solstol og strand, skal du blot følge strandpromenaden et par minutter, inden du kommer til Içmelers centrum.

Tips og nyttig info
 • Hoteller ved stranden
 • Hoteller for voksne
 • Hoteller med spaafdeling
 • All Inclusive
 • Kilometerlang strand
 • Mange restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Içmeler

Børnevenligt
5,0
Mad & Drikke
5,0
Seværdigheder
5,0
Vejr og klima
 • januar
12°5°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • februar
13°5°
5
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • marts
16°7°
6
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • april
21°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • maj
26°14°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • juni
30°18°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • juli
33°21°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • august
33°21°
12
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • september
29°17°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • oktober
24°14°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • november
19°11°
5
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • december
14°7°
4
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Strand
Stranden strækker sig langs hele bugten. I den ene ende ligger der en lille marina med et fyr og mange udflugtsbåde, hvis du vil se dig omkring. Herefter ligger den kilometerlange strand med masser af liggestole og parasoller. Nøjagtig som i Marmaris kan de oftest benyttes gratis, men så skal du bestille dine forfriskninger fra den restaurant, som ligger lige ud for netop den del af stranden.

Vandet er bedre her end længere inde i bugten, og man har lov til at hejse det internationale Blue Flag som et tegn på god vandkvalitet, handicaptilgængelighed, faciliteter og andre fordele. Vil man prøve diverse vandsportsaktiviteter, kan man vælge mellem parasailing, vandscooter og andre mere eller mindre fartfyldte forlystelser til vands.

Turtle Beach, Dalyan

Turtle Beach, også kendt som Iztuzu Beach, når man med båd fra Dalyan. Stranden ligger i et beskyttet naturområde og er et af de sidste steder i Europa, hvor Carette Caretteskildpadden lægger æg. Stranden er flere kilometer lang og lavvandet med varmt, brunt sand og naturskønne omgivelser. Her findes også en lille café, liggestole og parasoller.

Marmaris

Stranden i Marmaris er godt og vel et par kilometer lang men ret smal med forskellige mere eller mindre officielle navne for forskellige strækninger. Ofte stammer navnene fra de hoteller eller restauranter, som ligger lige ved stranden, og som har stillet liggestole og parasoller op. De kan oftest benyttes gratis mod, at man bestiller sine forfriskninger fra hotellet eller restauranten. Sandet er grovkornet, og her er nogenlunde lavvandet - en voksen person står i vand til taljen 10 meter fra strandkanten. Vil man prøve hurtige vandsportsaktiviteter, findes det mest her såsom parasailing, vandscooter m.m. Visse dele af stranden har lov til at hejse det internationale Blue Flag, som garanterer for god vandkvalitet, god handicaptilgængelighed, ordentlige toiletter osv.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Içmeler fra juni til september.

Flyet lander i Milas-Bodrum Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Içmeler. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra lufthavnen til dit hotel er ca. 3 timer (ca. 140 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Efter ca. 1 time holdes en pause på ca. 15 minutter, hvor du kan købe drikkevarer og snacks eller gå på toilettet. Derefter er der ca. 1,5 times kørsel til hotellet. På bussen sælges vand, sodavand og øl.
Læs mere om transfer.
Mad, drikke og natteliv
Tæt på stranden ligger strandpromenaden, og nogenlunde på midten ligger de fleste af byens barer, restauranter og andre forlystelser. Det tynder ud i dem, jo tættere dalens sider og jo længere væk fra havet man kommer.

Du kommer hverken til at sulte eller tørste i Içmeler. Selvom udvalget ikke er helt lige så stort som i Marmaris, så er der masser at vælge imellem til en eller to ugers ferie. Meget af det er det, som vi vil betegne som fast food: kebab, burgere, pizza og lignende. Men du kan selvfølgelig også finde frisk fisk og mere lokal, tyrkisk mad.

Mad og drikke i Tyrkiet

Tyrkiet er stolte af den selvudråbte titel "Verdens tredjebedste køkken", efter det kinesiske og italienske. Hvordan de er kommet frem til denne rangering, fremgår ikke. Men den tyrkiske mad fortjener dog alligevel al ros, og her langs kysten er der rig mulighed for både at prøve den rustikke husmandskost og den mere raffinerede madlavning, som stammer fra det kejserlige køkken, hvor hundredevis af kokke altid forsøgte at nå nye, kulinariske højder....

Restauranter og spisesteder finder du overalt i Tyrkiet - fra enkle madboder på gaden til restauranter med aircondition, hvide duge på bordene og vinkort. I flere af turistbyerne i Antalya-området finder du et stort udvalg af både lokal mad, og spisesteder som serverer international mad fra hele verden som f.eks. tacos, pizza, sushi etc. Som udgangspunkt er det billigere at spise ude i Tyrkiet, end det er hjemme i Danmark, og du kan sagens spise aftensmad for under hundrede kroner, hvis du finder en lokal restaurant.

Hygiejnen er sjældent et problem i Tyrkiet, og chancen for at få dårlig mave er ikke større her, end den er hjemme. Det kan dog altid være en god idé at tænke på følgende: Undgå mayonnaise og lignende, som står ude, kød, som ikke er gennemstegt samt vand fra hanen.

Kebab

Kebab er helt enkelt grillet kød men i et utal af varianter og
med lige så mange råvarer - se kebabskolen nedenfor.

Pide

De flade brød, som serveres til maden.

Feta

En ost fremstillet af fåre- eller komælk i saltlage, som er en fast bestanddel af det tyrkiske køkken. Den kan være mild som en sommerdag eller skarp nok til at skære i glas med, alt afhængig af hvad den skal anvendes til.

Meze

Småretter fremstillet af friske grøntsager, kød og krydderier, som serveres med brød til. Der findes uendeligt med variationer af meze, og afhængigt af i hvilken del af landet man befinder sig, kan man prøve forskellige smagssammensætninger. Meze spiser man sammen med andre. De bliver serveret på fade, som stilles midt på bordet, så alle kan nå dem og prøve de forskellige varianter. Tyrkerne drikker raki til meze. Symfonien af smage i mezeretterne passer udmærket sammen med nationaldrikken. Restauranterne har deres egne variationer af disse retter, men i princippet har de alle det, som kaldes en meze-tallerken, som er en tallerken med et udvalg af husets bedste mezeretter. Ved man, hvad man synes om, er det bedre at bestille sine mezeretter enkeltvis, da de serveres på separate små tallerkener.

Hovedretter

Hovedretten består ofte af fisk eller kød. Vær opmærksom på at fisk kan være meget dyrt. Nogle af de mest almindelige fiskeretter er sværdfisk (kilic), pighvar (kalkan), havaborre (levrek) og tunfisk (palamut). På menukortet er priserne oftest angivet efter vægt.

Søde sager

Efter aftensmaden kan du prøve noget sødt som f.eks. smørdej dybbet i sirupbaklava, græskar i sød sovs kabak-tatlisi, budding med nødder eller cornflakes med rosiner asure eller muhallebi, hvilket er en mælkebudding. Afiyet olsun – Velbekomme!

Kebabskolen

Döner kebab minder mest om den slags kebab, man kan købe i Danmark. Den består af strimler af lamme-, kyllinge- eller oksekød, som puttes i franskbrød, over franskbrød skåret i tern eller i "dürüm", hvor kebabkødet er rullet ind i et tyndt brød. Döner kebab serveres med salat og løg.

Hvad drikker man til?

Man drikker altid vand til maden i Tyrkiet men ikke
udelukkende. Der brygges flere lokale typer af øl af fin kvalitet, og landets vine er også gode, selvom de ikke passer så godt til den tyrkiske mad. Skal man gøre som tyrkerne selv, skal man drikke Raki til maden, specielt til meze, som blander så mange forskellige smage, at vinens egen smag havner lidt i baggrunden. Raki er beslægtet med den græske Ouzo, den franske Pastis og Levantens Arak. Den er med andre ord en slags anisbrændevin. Man hælder drikken op i et glas, putter et par isterninger i og fylder op med vand, hvorved drikken bliver mælkehvid og uklar. Tag den med ro selvom det smager godt, Raki er trods alt stærk spiritus. Ayran bør også nævnes, når taler om tyrkiske drikke. Den består af yoghurt og vand, som piskes sammen med lidt salt. God og læskende i varmen!

Kaffe og te

Tyrkisk kaffe drikkes af en lille kop og har en ret tyk konsistens med kaffegrums i bunden. I henhold til tyrkisk tradition kan man få sin fremtid spået i kaffegrumset. Når du bestiller en kop tyrkisk kaffe, spørger tjeneren, hvor sød du ønsker den. Az sekerli (udtales aas sjekerli) er med lidt sukker, orta (udtales årta) er med "tilpas" meget sukker og sekerli (udtales sjekerli) er med meget sukker. Normalt får man altid et glas vand til sin tyrkiske kaffe.
Içmelers natteliv er ikke så stort. Her finder du som oftest et større eller mindre antal barer, hvor der på nogle af dem vil være livemusik. Dog ikke lige så sent som i Marmaris. Selvfølgelig findes der barer og et par natklubber, men det er et af vores mere fredelige rejsemål, og ikke for den som søger fest og farver. De fleste restauranter åbent til kl. 22, og derefter bliver de til barer, en del med shows, og man kan altid finde et sted, hvor der serveres sjove drinks og stemningen er god.
Shopping
Shopping af enkel karakter, samt det mest nødvendige til din ferie, finder du i Içmelers butikker. Er du på udkig efter et større udvalg, finder du flere butikker i Marmaris.

Basaren i Marmaris

Basaren i Marmaris minder om en mellemting mellem en traditionel basar og det, vi i Danmark ville kalde for et shoppingcenter. Udvalget er stort men meget ensartet; sko, tasker, smykker, tøj, kunsthåndværk og alt det andet, man kan forvente at finde på et tyrkisk turistrejsemål. Du skal være opmærksom på, at det meste er kopier, men der findes også ægte varer her og der. Basaren er ikke specielt stor, blot nogle hundrede meter på tværs, så det bedste råd er at gå rundt et par gange og orientere dig, inden du slår til. Man forhandler om priserne, men nogle steder har man skrevet priser på varerne, og her kan du få en ide om på hvilket niveau, du skal lægge dig, når I begynder at forhandle om prisen. I den fjerneste ende af basaren ligger der et par antikvitetshandler, som hovedsageligt sælger ægte varer, hvis du gerne vil have en unik souvenir med hjem fra Tyrkiet.

Torsdagsmarkedet i Marmaris

Thursday Market ligger et stykke oppe i byen cirka lige over for Otel 47 nede ved strandvejen. Her sælges der frugt, grøntsager, brød og ost i stueetagen og nips på øverste etage. Hvis man interesserer sig for mad, skal man absolut tage hertil og nyde synet og duften af modne ferskner, bjerge af auberginer, håndlavede fetaoste og alverdens friske urter. Her kan man også købe ind til en picnic på stranden. Her findes alt, hvad man skal bruge af brød, tomater, et utal af forskellige fetaoste, oliven og andet. Du kan endda købe en kniv til at skære alle lækkerierne ud med. Det er bedst at komme før frokost. Bliver du tørstig, er her nogle serveringssteder, hvor du kan slå dig ned og betragte folkelivet over en kop kaffe.

Shopping i Tyrkiet

Tyrkiet kan tilbyde en masse udmærket shopping, hvis man blot holder sig til de varer, som er produceret i landet. Importerede varer har ca. samme pris som hjemme. Der findes mange kopier af mærkevarer i butikkerne. Ofte vil du kunne prutte om prisen i de butikker, som ikke har prisskilte på varerne. Prisskilte indikerer for det meste faste priser, hvilket mange forretninger har i dag. Dette hænger givetvis sammen med den kraftige inflation, som ses i dagens Tyrkiet....

En del mærkevarer, som Quicksilver, Bennetton og Levi's, produceres på licens i Tyrkiet, hvilket medfører noget billigere priser, end hvad du kan få de samme varer til hjemme. Der findes også et bredt udvalg af designersmykker. En del butikker har til og med egen guldsmed. Er du interesseret i skindvarer, fås de i alle modeller og kvaliteter, og mange butikker har også en personlig skrædder. Det tager som regel kun et par dage at få et par bukser eller en jakke syet til.

I basarerne er det stadig almindeligt at prutte om prisen - til og med i en god tone. Du vil ofte blive tilbudt en kop te eller noget andet læskende at drikke, imens du er i butikken. Du behøver dog ikke føle dig tvungen til at købe noget - det er nemlig en del af den tyrkiske gæstfrihed, som ofte er med til at gøre shopping til en rigtig hyggelig oplevelse.

Tæpper

At købe et tyrkisk håndknyttet tæppe er en investering. Hvert tæppe er et unikt kunstværk, hvor hvert symbol har en historie. Men det er vigtigt at vælge tæppet med omhu. Der findes forskellige kvaliteter. Det, som skal kontrolleres nøje, er tæppets knudetæthet, garnkvalitet, farve, oprindelse og hvis muligt alder.

Mærkevarer

I Tyrkiet er der masser af butikker med et bredt udvalg af varer til lave priser, og det er ikke ualmindeligt, at man kommer til at købe mere, end man havde tænkt. Vær dog opmærksom på at det meste af det som sælges i butikkerne, er kopivarer. Vil du være sikker på, at du køber ægte mærkevarer, skal du kigge efter de autoriserede forhandlere som f.eks. Quicksolver, Levi's m.fl.

Optikere

Det er billigere at købe briller i Tyrkiet, end det er hjemme. I butikkerne koster det ca. halvdelen, end det gør i Skandinavien. Du finder også et stort udvalg af brillestel.

Lædervarer

Du kan købe lædervarer i Tyrkiet til meget rimelige priser og af god kvalitet. Hvis du finder din nye favoritjakke på ferien, men den ikke passer dig helt, kan de fleste butikker sy den til, som du ønsker. Men sørg for at være ude i god tid.

Guld og smykker

Guld findes i 14, 18 og 24 karat. Det mest almindelige er 14 karat. Den tyrkiske stat har fastlagt en fast pris pr. gram på guld, men det du faktisk betaler for, er den mængde arbejde der er lagt i hele processen fra start til slut. Og denne pris kan derfor variere fra guldsmed til guldsmed.

Basarer og markeder

I Tyrkiet går alle på marked - både turister og lokale. Ofte kommer folk hertil for at handle dagligvarer. De lokale kvinder kommer gående med deres små vogne, og får hurtigt fyldt dem op med lækkert frugt og grønt. Men på markederne på vores rejsemål, sælges der ikke blot frugt og grønt - her findes det meste: tøj, sko, krydderi, legetøj, film, musik og meget andet.

Shoppingcenter

I Antalya-området ligger der et antal større shoppingcentre, som minder om dem, som vi kender hjemmefra. Her er det faste priser, og et mere internationalt udvalg af kendte mærkevarer, som gælder.

Piratkopier

Salg af piratkopier er et stort og meget lukrativt marked over hele verden. Det kan være alt fra tasker, tøj, sko, tøj, film og musik eller diverse lægemidler for bare at nævne nogle eksempler.

Tænk på at handel med, samt køb af, kopivarer er ulovligt. Den nemmeste måde at se, om en vare er en kopi, er ved at kigge på prisen. Hvis prisen lyder meget billigt i forhold til ægte varer, så er den formentlig en kopi.
Aktiviteter og seværdigheder
Forskellige aktiviteter de forskellige dage i ugen. F.eks. vandsport, dykning og tyrkisk hamam.

Hamam

Mange hoteller i Içmeler og Marmaris har et Hamam eller spa. Ofter tager de endda også imod betalende gæster, som ikke selv bor på hotellet. Her kan du få alt fra en enkel ansigtsbehandling til en total make over, som gør at du måske er nødt til at opdatere dit pasbillede.

Vandland

Hvis du skulle blive træt af at bade i Middelhavet, kan du gå i vandland. Der ligger to i Marmaris, men det vildeste og sjoveste af de to hedder Aqua Dream og ligger oven for supermarkedet Migros på Kenana Evren Boulevard.

Fæstningen i Marmaris

Fæstningen er en oplagt seværdighed, både på grund af udsigten fra murene og på grund af museet, som ligger i de gamle sale. Til trods for at der kan mangle en rød tråd i udstillingerne, og det virker lidt, som om de er sammensat lidt tilfældigt af de genstande, man har haft til rådighed, så er de ret informative og ambitiøse.

Bådudflugter

Denne del af den tyrkiske kyst er fyldt med bugter, øer og små fiskerbyer, og det er en dejlig oplevelse med en udflugt eller to, hvor man kan se nærmere på dem. Der findes mange forskellige muligheder med forskellige antal stop undervejs, med eller uden frokost osv. Det er bare at spørge sig frem blandt alle sælgerne på strandpromenaden. For en sikkerheds skyld er det dog bedst at benytte en større arrangør, som har både forsikringer og kompetent personale.
Sådan kommer du omkring
At komme ud og opleve området i en lejebil, giver en masse frihed. Der er mange spændende attraktioner og seværdigheder, som du kan besøge - og så endda i dit tempo. Den tyrkiske trafik kan i starten virke afskrækkende, men du vender dig hurtigt til det. Men det er selvfølgelig vigtigt at være opmærksom, når du kører. Det er som regel nemt at finde rundt, hvis du er udstyret med et kort. Og ellers er der skiltet på vejene. Vi anbefaler Avis - et udlejningsfirma med en masse fordele. F.eks. får du fine og velholdte biler, gode forskringer, og et firma som holder høj standard, når det kommer til service.

Priserne hos Avis inkluderer ubegrænsede kilometer, skatter, skadesforsikring samt tyveriforsikring. Personforsikring kan tilkøbes. Forsikringen dækker ikke mistede ejendele ved indbrud i bilen.
Vær opmærksom på at priserne ikke inkluderer erstatning ved personskade. Heller ikke benzin.

De mest almindelige forsikringer og kodeforklaringer:

CDW (skadesforsikring): Indgår i den pris, du betaler for bilen. Selvrisiko tilkommer.
TP (tyveriforsikring af bilen): Indgår i den pris, du betaler for bilen. Selvrisiko tilkommer.
SCDW (reducering eller annullering af selvrisiko): Indgår i den pris, du betaler.
PAI og SUPER PAI (ulykkesforsikring): Denne er frivillig, og kan tilkøbes. Ofte er du dækket af din indbo- eller rejseforsikring. Så tjek egen forsikring inden du evt. tilkøber.
Du har gode muligheder for at komme omkring med dolmus, lejebil, bus, taxi og vandtaxi.
Fakta

Vores service

Fra juni til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt i mindst 150 dage (cirka fem måneder) ved indrejse i Tyrkiet. Der kræves ikke visum for ophold i indtil 90 dage. Danske midlertidige (provisoriske) pas og EU-nødpas anerkendes ved både ind- og udrejse. Bemærk, at midlertidige pas skal være gyldige i seks måneder ud over opholdets varighed. Forlængede danske pas anerkendes. Rejsende, der ikke har flere tomme sider i passet, bliver nægtet indrejse i Tyrkiet. For nærmere information henviser vi til Tyrkiets ambassade på telefon 39 20 27 88.

Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal kontakte den tyrkiske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Tyrkiet.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Tyrkiske lira (TRY). Der er hæveautomater flere steder i Içmeler.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Tyrkisk. De fleste, der arbejder inden for turistindustrien, taler dog i en vis grad engelsk og tysk.

Øvrigt

Det varme vand opvarmes tit med solenergi, og temperaturen kan derfor variere. Strømafbrydelser kan forekomme. Det er kun tilladt at medbringe mad og drikkevarer udefra, hvis du bor i lejlighed, ikke på hotelværelser.
Rejs med børn
Içmeler er som skabt til børn, hvis man ser bort fra festglade teenagere, som formentlig vil synes, at her er lidt for stille. For de lidt yngre børn er stedet derimod perfekt. Her er relativt stille og roligt men med masser at se og opleve, en børnevenlig strand hvor et barn på over 1 meter snildt kan bunde mindst 10 meter ud fra strandkanten. I butikkerne kan man købe både bleer og plaster alt efter børnenes behov, og på restauranterne er der masser af retter på menukortet, som både er tilpas fremmede og tilpas bekendte, som f.eks. kebab med pommes frites. Dertil kan du lægge den moderate trafik, og du har et udmærket rejsemål for både små og mellemstore børn.
Find din rejse til Içmeler