Charterrejser

Charterrejser

Enkel, nem og afslappende charterferie!

Med charterrejser får du både hotel og fly til vores mest populære rejsemål, og som regel flyver du med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines. På de fleste rejsemål venter vores Spies-guider med gode råd, spændende tips og hjælp, hvis du har brug for det. Sådan får du det optimale ud af ferien, når du rejser charter. Læs mere På en charterferie med Spies er rammerne i orden, og vi har alle de gode og kendte charterrejsemål i vores program – plus nogle spændende charterdestinationer, som du måske ikke kender så godt, men som absolut er alle pengene værd! En charterferie med Spies er den nemmeste – og oftest den billigste – måde at holde ferie på, og der er hoteller i alle prisklasser og for enhver rejselyst at vælge mellem.Skjul

Fordele ved charterrejser:

  • Pakke med fly og hotel
  • Ofte egne hoteller
  • Som regel direkte fly
  • Transfer til hotellet
  • Guider på de fleste rejsemål
  • Fast rejselængde
  • Nemt, bekvemt og trygt

Populære rejsemål til charterferien

Mallorca

Mallorca er et af vores mest populære charterrejsemål. Her finder du stemningsfulde tapasbarer, bølgende valmuemarker, grønne olivenlunde, bjerge og dejlige strande.

Cypern

Med Spies kan du rejse til fire forskellige rejsemål på Cypern: Ayia Napa, Larnaca, Limassol og Fig Tree Bay. Her findes både børnevenlige sandstrande, azurblå bølger og masser af aktiviteter.

Tyrkiet

Spies har noget for alle i Tyrkiet. Flere populære familiehoteller, og rejser du uden børn, venter tre dejlige Sunprime-hoteller med lækker mad, gode vine og fred og ro.

Kroatien

Bestil charterrejsen til Kroatien hos Spies! I både det sydlige og nordlige Kroatien kan du vælge imellem knap 20 forskellige charterrejsemål, som hver har deres særegne charme.

Bulgarien

Bulgarien er blevet en utrolig populær charterdestination, og det er ikke så sært. Landet byder på kilometerlange sandstrande, pragtfuld natur, dramatisk historie og stabilt sommervejr.

Thailand

Thailand er en af de mest populære charterrejse-destinationer i østen, og det er med god grund. Uanset om du foretrækker stranden, madkulturer, eller naturer kan du få lige præcis, hvad du begærer med en charterrejse til Thailand.

Naturskønne omgivelser og varme året rundt!

Grækenland

Det græske øhav byder på alt fra store øer som Kreta og Rhodos til små perler med hyggelige badebugter og krystalklart vand. Du kan desuden vælge charterferie med All Inclusive, leje bil eller kombinere flere forskellige rejsemål.

De Kanariske Øer

De Kanariske Øer har altid tiltrukket os danskere med sit solsikre klima og sine mange fine strande, og hver enkelt ø har sin særegne charme - find selv din egen charterferie-favorit.

Madeira

Madeira er en moderne charterklassiker med vidunderlig natur, hoteller for enhver smag, gode shoppingmuligheder og mange oplevelser, hvad enten du vil på kasino eller en dag langs levadaerne.

Afbudsrejser

Restpladser, last minute rejser, sidste minuts rejser eller afbestillingsrejser! Kært barn har mange navne. Men uanset hvad du kalder dem, så har vi samlet dem på en side.

All Inclusive

Solen skinner, og hverdagen føles uendelig fjern. Hvem gider så at tænke på feriebudget? Når du bestiller All Inclusive, kan du spise og drikke, så meget du vil – uden at du skal have penge op af lommen.

Krydstogt

Et krydstogt er en bekvem og afvekslende måde at opleve verden på. I vores bekvemme krydstogtspakker indgår oftest både fly og hotelovernatning i afrejsebyen før krydstogtet.

Fly og hotel

Spies er meget mere end charterrejser og tilbyder også fleksible rejser med hotel og fly til alverdens rejsemål.