PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Vis billedgalleriRundrejse i Vietnam med Bangkok, Rundrejser fra Phuket

Rundrejse i Vietnam med Bangkok

Bangkok, Ho Chi Minh City, Broen over floden Kwai, Golden Buddha, Grand Palace, Mekongfloden, Ben Thanh Market og Cu Chi tunnelerne.

Asiens storbyer sætter gang i alle sanserne med deres mageløse rigdom af både historie og traditioner. Bangkok og Ho Chi Minh City byder på alt dette, og nu har du mulighed for at opleve såvel begge byer som de omkringliggende seværdigheder på en rundrejse. Thailand og Vietnam adskilles af Cambodja og Laos og byder på store forskelle, hvad angår både hverdagsliv, historie, madkultur og meget andet. Så grib chancen for at opleve to af Sydøstasiens perler! Mere
Læs mere om hotellet

Rundrejsen kombineres med en uges ferie ved stranden på et af vores hoteller i Bangtao Beach, Kamala Beach, Karon Beach, Kata Beach, Khao Lak eller Patong Beach. Transfer til lufthavnen på hjemrejsedagen indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Aldersgrænsen for at deltage i rundrejsen er 12 år.

Afrejsedato

Der er afrejse fra København til Phuket 7. februar 2017. Rundrejsen er i den første uge.

Ugeprogram

Dag 1

Ankomst til Phuket lufthavn i Thailand. Derefter flyver vi direkte videre til Bangkok, hvor rundrejsen starter. Rejsens første dag bruger vi på at akklimatisere os til denne intensive storby og til at stifte bekendtskab med alt, hvad Thailand har at byde på. Vi bor på hotel Narai, som har en pool samt flere restauranter og ligger tæt på både shopping- og spisemuligheder.

Dag 2

Efter morgenmad på hotellet skal vi udforske Bangkok. Det imponerende tempel Wat Traimit er et af mange stop på vores liste. Her findes den over 5 ton tunge Buddha af guld, som formentlig kan dateres tilbage til Sukhothai-dynastiet i det 13. århundrede. Statuen var længe dækket af gips, men ved et uheld revnede gipsen, og man opdagede, at den var lavet af guld. I Thailand er den kongelige familie højt agtede, og vi gør holdt ved det kongelige palads, hvor der stadig udføres flere vigtige funktioner på den kongelige families vegne. Paladset er også delvist et museum. Som afslutning på dagens sightseeing tager vi på flodudflugt – det siges nemlig, at Bangkok opleves bedst fra Chao Phraya og kanalerne, der munder ud i floden. Efter flodturen om eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet, og eftermiddagen og aftenen tilbringes på egen hånd. Morgenmad og frokost indgår.

Dag 3

Dagens mål er "Dødens jernbane", der krydsede den berømte bro over floden Kwai. Floden var oprindelig kendt under navnet Mae Klong, men skiftede navn til Khwae Yai i 1960'erne. Under Anden Verdenskrig blev især britiske krigsfanger tvunget til at bygge broer over floderne, så vejene fra Bangkok til Rangoon blev sikret. Dette udgjorde senere handlingen i den berømte film "Broen over floden Kwai" fra 1957. Dagen byder på et besøg ved floden og en togtur på den historiske jernbane samt et stop ved krigsmuseet. Morgenmad og frokost indgår.

Dag 4

Vi begiver os til en af Indokinas perler, Vietnam, og Ho Chi Minh City (det tidligere Saigon), som er landets største by med knap otte millioner indbyggere. Her er masser at se, og vi starter med en byrundtur, hvor det første stop er i den kinesiske bydel med det livlige marked, Binh Tay. Vi ser også Thien Hau-pagoden, før vi nærmer os centrum i District 1, hvor der er tid til en kort spadseretur langs de historiske gader. Vi ser bl.a. Genforeningspaladset (fotostop), Notre Dame-katedralen, Saigon Central Post Office, Dong Khoi Street og Ben Thanh Market. Eftermiddagen tilbringes på egen hånd. Morgenmad indgår.

Dag 5

Mekongfloden er Sydøstasiens længste flod, der med sine knap 4300 km løber gennem flere lande for at udmunde i et stort floddelta i det sydlige Vietnam. Området er kendt som Cuu Long, hvilket betyder de ni drager – en hentydning til flodens ni forgreninger. Vi sætter kurs mod området omkring My Tho, hvor vi ombord på forskellige typer både skal udforske deltaet. Vi besøger bl.a. en fabrik, hvor der fremstilles kokosslik, vi smager forskellige slags frugt og lytter til lokal musik. Hvis der er tid, skal vi også besøge et Cao Dai-tempel. Turen til Mekong-deltaet afsluttes med en lokal frokost, så vi kan stifte bekendtskab med en lille del af det vietnamesiske køkken. Aftenen tilbringes på egen hånd i Ho Chi Minh City. Morgenmad og frokost indgår.

Dag 6

Krigen mod USA er et mørkt kapitel i Vietnams historie. Den blev udkæmpet på flere fronter, hvor især FNL-guerillaen og dens imponerende netværk af tunneler uden for Saigon spillede en afgørende rolle i krigen. Efter krigen blev tunnelerne omdannet til museum, hvor besøgende får et indblik i, hvordan krigen blev udkæmpet. Vi besøger tunnelsystemet Cu Chi og får en fornemmelse af "livet under jorden". Dagen byder også på en lokal frokost, hvorefter vi besøger Museet for Krigsforbrydelser. Til aften skifter vi tøj og ser et kulturelt show i det berømte operahus, som ligger midt i District 1. Morgenmad og frokost indgår.

Dag 7

Ho Chi Minh City har alt fra fantastisk shopping til interessant arkitektur, og vi tilbringer derfor en hel dag på egen hånd i byen. Der er tid til at se nærmere på ting fra byrundturen på dag 4, og vi kan også arrangere en dag i byen med cykeltaxi, et besøg på det berømte vanddukke-teater eller en tur op i byens højeste bygning, Bitexco Financial Tower på 265,5 meter. Vi kan desuden give tips om både shoppingcentre og gode restauranter. Morgenmad indgår.

Dag 8

Rundrejsen lakker mod enden, og vi begiver os til Than Son Nhat-lufthavnen for at flyve tilbage til Phuket via Bangkok. Den skandinaviske guide tager ikke med til Phuket, men bliver i Bangkok. Efter ankomst på Phuket er der transfer til de forskellige hoteller. Morgenmad indgår.

Hotellet tilbyder
  • Direkte fly til Phuket
  • Skandinavisktalende guide
  • Byrundtur i Bangkok
  • Grand Palace
  • Broen over floden Kwai
  • Ho Chi Minh City (det tidligere Saigon)
  • Mekongfloden
  • Cu Chi-tunnelerne
  • En uges badeferie på Phuket

Prisliste

Klik på prisen for prisspecifikation. Prisen er fratrukket eventuelle rabatter.

Hotellet kan endnu ikke bestilles. Vil du have besked, når hotellet kan bestilles, kan du oprette en hotelovervågning. Opret en hotelovervågning her.