Udflugter, Pefkos

Gør din ferie endnu bedre med en udflugt eller to! Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser.

Der er flere fordele ved at bestille en udflugt hos Spies. For det første er alle nødvendige forsikringer på plads, og alle sikkerhedskrav er opfyldt. For det andet er der helt klare og tydelige regler for ændringer og aflysninger og for hvad der indgår i prisen. Derudover ved du altid, hvor du skal henvende dig, hvis du får et problem eller er utilfreds med udflugten. Alt dette får du med i købet, når du bestiller din udflugt hos Spies.

Obs! Udflugtsprogrammet til og med sommeren 2021 er reduceret, og visse aktiviteter kan blive ændret med kort varsel pga. covid-19. Der kan f.eks. være krav om mundbind, eller et restaurantbesøg kan blive erstattet med en madpakke, som deltagerne får med på udflugten. Læs mere på rejsemålets lokale Mysite

.

Praktisk information om vores udflugter

Beach Cleaning Day (kan bestilles hjemmefra)

Beach Cleaning Day (kan bestilles hjemmefra)

Hvis de rejsemål, vi elsker i dag, stadig skal være her for kommende generationer, så må både rejsearrangører, myndigheder og turister gøre, hvad de kan for at bidrage til turismens positive indflydelse og mindske den negative. Beach Cleaning Days er en af måderne, hvor vi kan være sammen om at rense strandene på rejsemålet.

Læs mere Skjul

Her hos os i Ving, Spies og Tjæreborg arbejder vi aktivt med miljøspørgsmål og ved, at vi af og til selv er en del af problemet. Derfor er vi stærkt engagerede i disse sager og har været det siden midt-90'erne, hvor vi nedsatte vores første miljøråd.

Vi vil gøre Beach Cleaning Days til en tilbagevendende aktivitet, hvor både vores gæster, lokale samarbejdspartnere og andre interesserede kan deltage. Vi har gennemført flere strandrensningsdage rundt om i verden, og målet er at etablere dem på alle vores rejsemål.

Til sommer har vi Beach Cleaning Days på strandene Windy Beach og Eli Beach på Rhodos: 29. maj, 26. juni, 31. juli, 28. august og 25. september. Mødested er Rhodos by.

Bestil hjemmefra:
Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side".

Mad og drikke:
Mad og drikke indgår ikke.

Tid:
Varierer, men oftest om formiddagen, hvor det er køligere.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Husk at medbringe:
Bekvemt tøj og behagelige sko. Vi uddeler handsker, skraldeposer etc.

OBS:
Denne aktivitet er gratis for alle deltagere.