Se hoteller

Rejser til San Francisco

Californien & The West, USA

Mangfoldige San Francisco på USA's vestkyst byder på farverige kvarterer og lige så farverige indbyggere. Kombinér byen med Highway 1 og Los Angeles' strande.

San Franciso er en af verdens smukkeste storbyer med en livsbekræftende atmosfære og et charmerende kulturliv. Byen ligger med udsigt til både Stillehavet og San Francisco Bay og er bygget på syv store bakker, hvilket kommer til udtryk i de mange stejle gader - Filbert Street er med sin hældning på 30 % byens stejleste.

Seværdigheder i San Francisco

Blandt de store seværdigheder i San Francisco hører Fisherman's Wharf, som er et populært havnefrontkvarter med et væld af barer og restauranter - ikke mindst på Pier 39. Fra Fisherman's Wharf kan du tage færgen til fængselsøen Alcatraz eller til den maleriske kunstnerby Sausalito, hvorfra der er flot udsigt over verdens mest berømte hængebro, Golden Gate Bridge.

Shopping

Området omkring Union Square og Market Street er byens største shopping- og underholdningskvarter med massevis af butikker, stormagasiner, museer, kunstgallerier, restauranter, barer og caféer. Til forskel fra mange andre amerikanske storbyer er San Francisco en god by at opleve til fods - men bliver du træt i benene, kan du altid hoppe på en af byens berømte sporvogne.

Lej bil gennem Spies

Med Spies kan du leje bil til en fordelagtig pris, og vi samarbejder med de mest velrenommerede biludlejningsfirmaer. Godt en times kørsel fra San Francisco ligger de berømte vindistrikter Napa Valley og Sonoma. Du kan også køre sydpå ad den flotte kystvej Highway 1 og tage afstikkere til pittoreske Carmel og Monterey, før du fortsætter videre til Los Angeles og Hollywood.

Spies' gæster om San Francisco

Endu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
 • Mad & Drikke
 • Seværdigheder
 • Børnevenligt
Klima og vejr
 • januar
13°5°
4
Soltimer pr. dag
10°
Temperatur vand
21
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Soltimer pr. dag
11°
Temperatur vand
19
Regnfri dage
 • marts
16°7°
8
Soltimer pr. dag
12°
Temperatur vand
21
Regnfri dage
 • april
18°8°
9
Soltimer pr. dag
12°
Temperatur vand
24
Regnfri dage
 • maj
19°10°
10
Soltimer pr. dag
13°
Temperatur vand
28
Regnfri dage
 • juni
21°11°
11
Soltimer pr. dag
14°
Temperatur vand
29
Regnfri dage
 • juli
22°12°
9
Soltimer pr. dag
15°
Temperatur vand
30
Regnfri dage
 • august
22°12°
8
Soltimer pr. dag
15°
Temperatur vand
30
Regnfri dage
 • september
23°12°
9
Soltimer pr. dag
16°
Temperatur vand
28
Regnfri dage
 • oktober
21°10°
7
Soltimer pr. dag
15°
Temperatur vand
27
Regnfri dage
 • november
18°8°
6
Soltimer pr. dag
13°
Temperatur vand
22
Regnfri dage
 • december
14°6°
5
Soltimer pr. dag
11°
Temperatur vand
22
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

14-16 timer.

Afrejse

Du kan rejse til San Francisco hele året med rutefly fra København.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på dit rejsebevis. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra lufthavnen til hotellerne i San Francisco er 20-30 minutter (20-25 km).
Fakta

Vores service

Opholdet i San Francisco er på egen hånd.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser indenfor eller udenfor Schengen. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængig af rejsemål, rejselængde, og hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside.... Vi vil anbefale, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas samt visum ikke overholdes, bliver du nægtet indrejse.

For øjeblikket er det ikke muligt for statsborgere fra Irak, Iran, Somalia, Libyen, Sudan, Syrien og Yemen at få visum til USA. Indrejseforbuddet gælder dog ikke danskere med dobbelt statsborgerskab, hvis der rejses på dansk pas. Kontakt den amerikanske ambassade for yderligere information.

Fra og med den 1. april 2016 skal alle passagerer have et e-pas, når de rejser til/via USA i maks. 90 dage som turist - i henhold til Visa Waiver programmet (VWP). Et e-pas er mærket med e-pas-logo på forsiden af passet og er en mere sikker type pas med en indbygget elektronisk chip. Har du ikke et e-pas, eller vil dit ophold overstige 90 dage, skal du anskaffe et amerikansk visum inden afrejse.

Det kræves desuden, at alle rejsende søger om tilladelse til at rejse ind i USA ved at udfylde en elektronisk formular gennem ESTA (Electronic System for Travel Authorization) senest 72 timer før afrejsen. En godkendt ESTA er gyldig i to år, medmindre man får nyt pas, eller der forekommer ændringer i de afgivne svar. Rejsende, der har besøgt Iran, Irak, Syrien eller Sudan efter 1. marts 2011, eller som har borgerskab i et af disse lande skal tage kontakt til den amerikanske ambassade til trods for, at de tidligere er blevet ESTA-godkendt. Ved indrejse i USA skal alle have taget foto og fingeraftryk.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Resortafgift på hoteller

I San Francisco forekommer det ofte, at hotellerne opkræver en resortafgift på 20-45 USD pr. dag/værelse, som skal betales ved ankomsten. Afgiften dækker visse fællesfaciliteter og er obligatorisk for alle gæster. Det nøjagtige beløb oplyses ved ankomsten til hotellet.

Valuta og kreditkort

Amerikanske dollars (USD). Eurocard, MasterCard og VISA.

Tidsforskel

Dansk -9 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Amerikansk

Ekstrasenge

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i USA, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, får I to små dobbeltsenge grandlit eller to dobbeltsenge queensize til deling.

Hoteller i USA har normalt en aldersgrænse på 21 år, og derfor skal mindst én person i rejseselskabet være fyldt 21 år for at kunne tjekke ind.
Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse