1. Grækenland
 2. Rhodos
 3. Rhodos vestkyst
 4. Sunprime Miramare Beach
 • velegnet til voksne

Sunprime Miramare Beach

I 1960'erne var hotellet, under navnet Miramare Wonderland, et yndet tilholdssted for internationale kendisser, bl.a. har Jackie Kennedy boet her.

Hotelområdet er på hele 70.000 m2 og strækker sig over godt 1 km med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Lave lejlighedsbygninger og bungalows ligger spredt på området, og her er masser af plads til dig, der ønsker at slappe af i fred og ro. På hotelområdet findes også en stor kunstig lagune (badning ikke tilladt) med flere små afsatser, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over havet.
Mere

Læs mere om hotellet

På Sunprime Miramare Beach bor du i suiter eller bungalows. Alle har aircondition og balkon eller terrasse, og mange har havudsigt. Da hotelområdet er stort, er der varierende afstande til poolen fra værelserne. Hotellet har et dejligt poolområde, og den store pool er omkranset af liggestole og parasoller. Ligesom på vores øvrige Sunprime-hoteller kan du nyde lækker mad i restauranterne og deltage gratis i holdtræning ledet af vores uddannede instruktører. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, anbefaler vi, at du under dig selv en velgørende behandling i Sunprime Spa. I området omkring hotellet ligger souvenirbutikker og lokale forretninger samt flere restauranter med både græsk og international mad.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Hotellet har inge handicapvenlige suiter.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Forår og efterår kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. AVIS-biludlejning, bordbestilling, valutaveksling, vaskeriservice m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

Bygget: 1959. Renoveret: 1998. Delvist renoveret i 2010 (bungalows med havudsigt og privat pool) samt 2012/13 (opholdsstue og soveværelse i Classic Suiter og Junior Suiter).

174 suiter. Ingen elevator.

Parkering: Offentlig parkeringsplads ved hotellet med et begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Frank Nikolitsis (ass. Resort Manager)

Skatter og afgifter

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Pool
  Nej
 • Elevator
  Nej
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  2 km
 • Hovedcentrum
  5,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Direkte ved havet
 • Tæt på centrum
 • Spa, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Velegnet til voksne
Ekstra værdiUdvalgte hoteller med ekstra fordele
Sådan bor du
Sunprime Miramare Beach er bygget langs med havet og strækker sig over et stort område med en frodig have, gangstier og en kunstig lagune med flere små afsatser, hvor du kan slappe af i fred og ro og nyde den flotte udsigt over havet.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg her

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Prime Lounge Suite

Hyggelige suiter med en terrasse med komfortable loungemøbler.

Prime Pool Suite

Lækre suiter, hvor du kan hoppe lige ned i poolen fra din egen terrasse.

Bungalow Suite

Hyggelige bungalows med opholdsrum og soveværelse til to personer.

Mad og drikke

På Sunprime Miramare Beach kan du spise morgenmad og middag i restauranten, der vender ud mod havet. Her serveres der både buffet og a la carte, og du kan nyde spændende og veltilberedte retter samt mange forskellige gode vine i en afslappet atmosfære. I løbet af dagen kan du besøge vores Pool Bar & Restaurant, som serverer både frokost, snacks og drikkevarer.

Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Restaurantens åbningstider

Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14.30
Middag kl. 18.30-21.30

Pæn påklædning er påkrævet.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink. Her bydes desuden på livemusik en aften om ugen.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Alle måltider serveres som buffet. Når du ankommer til hotellet, får du oplyst, hvilke dage frokost og middag serveres.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Morgenmad, frokost og middag serveres som buffet.

Pool og strand

Sunprime Miramare Beach har et stort og dejligt poolområde med en infinitypool med udsigt over havet. På poolområdet findes liggestole, parasoller og gratis pool- og strandhåndklæder. Vil du hellere bade i havet, er der kun nogle få meter fra poolen til stranden. Stranden neden for hotellet består af rullesten, hvorfor badesko anbefales.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 1175 m2
Vandtype: Saltvand
Opvarmet: Nej

Strand

Hotellet ligger ved havet i Ixiabugten. Stranden ved hotellet består af små runde sten og er ikke lavvandet. Der kan forekomme understrømme ved stærk blæst. Du er velkommen til at tage dit pool- og strandhåndklæde fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Hotels har du kun tid. Tid til at være god ved dig selv, styrketræne, svømme, spille tennis eller deltage i forskellige træningshold. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Har du glemt træningstøjet derhjemme? Eller trænger du til at forny træningsgarderoben? På Sunprime Miramare Beach har du mulighed for at købe den nyeste kollektion fra Craft.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og du er velkommen til at deltage - det koster ikke noget at være med. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i power step, senior circuit og crosstræning.
Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform Water Circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktørerer oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Udendørs motionsbane

Grib chancen for at træne udendørs i ferien. På vores funktionelle udendørs motionsbane kan du træne de store muskelgrupper ved hjælp af træredskaber og tilrettelægge dit træningsprogram efter dine egne forudsætninger. Her findes udstyr til bl.a. balancetræning og styrkeøvelser, og der er gode muligheder for at få pulsen i vejret.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Sunprimes egen løberute

Tennis

Spil en omgang tennis med dine rejsefæller på hotellets tennisbane. Udstyr kan lejes i receptionen. Det er også muligt at bestille privatlektioner - udbuddet af tider kan variere.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Hotellet ligger ved havet i Ixia centrum,ca. 5,5 km fra Rhodos by. Kørtiden fra lufthavnen er ca. 15 minutter. Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen. Gennemkørsels- og flytrafik kan opleves som forstyrrende.

Sunprime Miramare Beach
Ixia, 85101 Ialyssos, Rhodos
Greece
Telefon +30 22410 96251
Mail (skriv på engelsk): miramare@sunprime.net

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Sunprime Miramare Beach tilbyder Easy Travel, når du flyver med Thomas Cook Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Spa

Sunprime Spa tilbyder afslapning og skønne behandlinger for hele kroppen - alt fra pedicure og massage til specialbehandlinger som Sunprime Deluxe, der byder på ultimativ forkælelse i godt tre timer, samt Spa Together, hvor du kan nyde en afslappende behandling sammen med din rejsefælle. Hvis I vil forudbestille en behandling hjemmefra, tilkøber I en lille (25 min.), mellem (50 min.) eller stor (75 min.) spa-pakke, og på hotellet vælger I så en af de behandlinger, der tilbydes i Spa Together, og som svarer til den forudbestilte længde. Begge skal vælge den samme behandling.

Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spa-pakker hjemmefra.

Lille spa-pakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spa-pakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spa-pakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Luksus for to

Nyd lidt ekstra forkælelse med mousserende vin, mørk kvalitetschokolade og frisk frugt eller jordbær og del derefter en afslappende oplevelse i vores fine spaafdeling med en, du holder af. I pakken indgår valgfri 25-minutters behandling for to.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spa-behandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spa-pakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spa-pakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,6/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 3066 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
93% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,3
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,5
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,6
Wi-fi
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 3/5

  "To meget forskellige uger"

  Godt hotel med gode værelser og venligt personale. Var der i to uger. Den første uge var perfekt. Vil derimod ikke anbefale at tage derned i hotellets sidste åbningsuge, da det hele bar utrolig meget præg af, at hotellet var ved at lukke ned.
 • 5/5
  Et rigtig fint sted som jeg vil anbefalede til andre. Noget jeg vil påpege er på værelset var der støv langs panelerne og skimmelsvamp i brusenichen og kakler ikke gjort ordenlig rent ??. Ellers ingen bemærkninger.
 • 1/5

  "Dårlig oplevelse"

  Hotellet er slidt og fugtigt, meget langt at gå mellem reception/restaurant og lejlighed/pool, personalet var sure og trætte, iskold pool, maden var meget ensartet hele ugen, alt i alt en dårlig oplevelse fra hvad "salgs personalet" hos Spies havde fortalt- en katastrofe at Hotellet Sunprime Miramare Beach får så mange stjerner hos Spies!!!
 • 5/5
  Vidunderligt hotel - fantastisk personale - skulle bare have ligget på østkysten af Rhodos
 • 5/5

  "Afslapning i første række"

  Ældre hotel, men stadig i luksusklassen. Hyggelig atmosfære. Søde, hjælpsomme personaler. Dejligt værelse med havudsigt (selv om det ikke stod i brochuren.

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer