Hoteller (112)

Rejser til Kroatien

Når du rejser til Kroatien med Spies, kan du vælge mellem 16 forskellige rejsemål, lige fra Istrien i nord til Dubrovnik i syd.

Kroatien har alle ingredienserne til en skøn og indholdsrig ferie: fine strande med krystalklart vand, god mad, en lang og spændende historie og selvfølgelig masser af sol. Kroatien er også perfekt, hvis du ønsker at rejse på egen hånd og gøre dine egne opdagelser - bådrejser i den dalmatiske skærgård, busture langs de adriatiske kystveje eller måske med lejebil på den istriske halvø. Uanset hvor du befinder dig, er der meget at se, opleve og smage, og det er let at rejse på egen hånd.

Med Spies til Kroatien

Når du rejser til Kroatien med Spies, står ferien i valgfrihedens tegn. Vi har mange forskellige rejsemål med alt fra hoteller i budgetklassen til stilfulde luksushoteller, familiehoteller og hoteller med All Inclusive. Rejser du med os, har du desuden mulighed for at bestille en rejse med valgfri rejselængde, hvor du selv bestemmer, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

16 skønne rejsemål

Flere af vores mest populære rejsemål ligger i Dalmation tæt på den gamle by Split. Her kan du f.eks. vælge Supetar, en skøn lille by på øen Brac, hvor du også finder et af vores bedste familiehoteller. Eller hvad med Tucepi, en lille kystby nogle kilometer syd for Makarska, der både er kendt for sin lange strand og Biokovo-bjergene, som rejser sig dramatisk op i baggrunden? Du kan også flyve direkte til et af vores rejsemål længere sydpå, som f.eks. Dubrovnik. Her kan du enten bo ude på en af øerne, inde på fastlandet eller måske en uge hvert sted. Du finder både små familiedrevne hoteller og større luksuriøse hotelkomplekser. Med Spies kan du selv sammensætte rejsen til Kroatien med afrejse fra fem forskellige lufthavne - måske til Istrien i det nordvestlige Kroatien, hvor du kan vælge mellem fire forskellige rejsemål: Opatija, Porec, Vrsar og Rovinj.

Smagen af Kroatien

Hvis madoplevelser er et vigtigt element på din ferie, vil du ikke blive skuffet over Kroatien. Her mødes italienske inspirationer med indflydelser fra østligere egne, og resultatet er både friskt og velsmagende. Hvis du er tilhænger af førstnævnte, vil en pizza eller risotto gå rent ind, men også cevapcici og andre typiske Balkan-retter er en oplevelse værd. Du finder naturligvis også fisk og skaldyr i utallige kombinationer - og hvorfor ikke skylle det hele ned med en lækker kroatisk vin?

Historie og naturoplevelser

Med placeringen mellem Grækenland og Italien har Kroatien ikke overraskende en lang og begivenhedsrig historie. Her bliver du mødt af paladser fra antikken, ringmure fra middelalderen, venetianske købmandshuse og pompøse pragtbyggerier fra den hapsburgske æra. Vil du hellere ud og opleve naturen, kan du også få styret din lyst på en rejse til Kroatien. Hvis du vælger et af rejsemålene langs Makarska Riviera, kan du f.eks. snøre vandrestøvlerne og sætte ud mod stierne i Biokovo-bjergene, som skyder op inde bag kystlinjen. På øerne ud for kysten har du ligeledes et stort net af vandrestier at vælge mellem, og vil du variere dine oplevelser, kan du i stedet kaste dig ud i standup paddleboarding, sejlads og meget andet.

Rejs til Kroatien med børn

Kroatien egner sig godt til en rejse med børn, også de helt små. De vil uden tvivl elske det rene, klare vand, de børnevenlige hoteller og maden, som er både velkendt og spændende. Læg dertil den korte flyvetid, og du har et rejsemål, som passer til både små og store børn.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Kroatien?
Alle Spies' rejsemål i Kroatien har middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Højsæsonen for rejser til Kroatien er juli og august, hvor her er varmest, lysest og tørrest med mindst risiko for regn. Dagtemperaturen ligger på omkring 30-33 grader, og i havet ligger temperaturen på 23-24 grader. Foretrækker du et køligere klima, er det bedre at rejse til Kroatien om foråret eller efteråret. Her ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 20 grader om dagen, og aftenerne er køligere end om sommeren. I april og maj bliver stiger havtemperaturen gradvist til omkring 15-17 grader. Varmen i havet holder ind i oktober, hvor temperaturen stadig ligger på omkring 20 grader. Derefter falder temperaturen gradvist, efterhånden som vinteren nærmer sig. December til marts regnes som vintermåneder, hvor lufttemperaturen ligger på omkring 10-14 grader om dagen, her er færre solskinstimer, og regn er ikke usædvanligt.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum ved ophold i op til 90 dage inden for en periode på 180 dage. Danske provisoriske pas, danske forlængede pas og EU-nødpas anerkendes ved både ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Kroatiens ambassade på telefon 33 91 33 26 for yderligere oplysninger.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Kroatiens ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Kroatien.

Rejser til Kroatien

Udvalgte tilbud

Zaja Apartment
Zaja Apartment
Baska Voda, Makarska Riviera, Kroatien
 • 1 uge
 • Fly + 1-værelses lejlighed uden balkon
 • Afrejse 23 maj 2020 fra København
København, 23 maj 2020, 1 uge
Villa Juric
Villa Juric
Baska Voda, Makarska Riviera, Kroatien
 • 1 uge
 • Fly + 1-værelses lejlighed
 • Afrejse 23 maj 2020 fra København
København, 23 maj 2020, 1 uge
Waterman Supetrus Resortfamilygarden
 • Børnevenligt
Waterman Supetrus Resort
Supetar, Brac, Kroatien
 • 1 uge
 • Fly + 2-værelses lejlighed uden udsigt
 • Afrejse 23 maj 2020 fra København
København, 23 maj 2020, 1 uge
Bluesun Berulia
Bluesun Berulia
Brela, Makarska Riviera, Kroatien
 • 1 uge
 • Fly + dobbeltværelse
 • Inkl. Morgenmadsbuffet
 • Afrejse 23 maj 2020 fra København
Morgenmadsbuffet
København, 23 maj 2020, 1 uge
Bluesun Soline
Bluesun Soline
Brela, Makarska Riviera, Kroatien
 • 1 uge
 • Fly + dobbeltværelse, kampagnepris
 • Inkl. Morgenmadsbuffet
 • Afrejse 23 maj 2020 fra København
Morgenmadsbuffet
København, 23 maj 2020, 1 uge
Le Meridien Lavsignatureforfamilien
 • Børnevenligt
Le Meridien Lav
Split, Split-området, Kroatien
 • 1 uge
 • Fly + dobbeltværelse med begrænset havudsigt
 • Inkl. Morgenmadsbuffet
 • Afrejse 23 maj 2020 fra København
Morgenmadsbuffet
København, 23 maj 2020, 1 uge

INSPIRATION

Sommerferie i Kroatien

Sommerferie i Kroatien

Spies har rejser til nogle af de bedste rejsemål i Kroatien og tilbyder en bred vifte af hoteller - fra små, hyggelige lejlighedshoteller til store hotelkomplekser med alle faciliteter. Du kan desuden vælge, om du vil bo på en af Kroatiens charmerende ferieøer eller langs Makarska Riviera: en af Europas smukkeste kyststrækninger. Fællesnævneren for alle rejsemål er nærheden til det krystalklare vand og den behagelige varme om sommeren. Med Spies kan du flyve direkte med charterfly til ferierejsemålene i Dalmatien i nærheden af Split.

Spies har rejser til nogle af de bedste rejsemål i Kroatien og tilbyder en bred vifte af hoteller.

Find din rejse til Kroatien