Hoteller (478)

Rejser til USA

En rejse til USA byder på både storbyoplevelser, shopping, restauranter, sol og strand, kultur, natteliv, forlystelsesparker og meget, meget andet - her er noget for alle.
Hvem kunne ikke tænke sig at besøge New York - metropolen af alle metropoler? Eller hvad med en rejse til Miami Beach, Los Angeles eller Hawaii? Rejser du med børn, vil Disney World i Orlando uden tvivl være et hit. Uanset om du har Frihedsgudinden, Det Hvide Hus, Golden Gate Bridge, Grand Canyon, Hollywood Boulevard eller The Strip i Las Vegas på din bucket list, får du alt det bedste af USA, når du rejser med Spies.

Weekendrejser til USA

Hvis du vil på weekendrejse til en storby, har du meget at vælge mellem i USA. Du kan også kombinere din storbyferie med en eller flere andre byer - eller med sol og strand på kysten. Spies tilbyder rejser til verdensberømte og populære byer som New York, Chicago, New Orleans, San Francisco og mange flere.

Komponér din egen drømmerejse

Drøm dig bort på din egen skræddersyede rejse til USA. Begynd f.eks. med et par indholdsrige dage i New York, og fortsæt derefter med afslapning på stranden i det sydlige Florida. Eller hvorfor ikke tage en tur til San Francisco, køre ad kystvejen til Los Angeles og afslutte ferien med at besøge drømmefabrikken Hollywood? Eftersom du flyver med rutefly, når du rejser med Spies, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Fantastiske strande i USA

USA har også meget at byde på, hvis du drømmer om lange sandstrande. Florida er fyldt med skønne, brede sandstrande - eksempelvis på rejsemål som Clearwater Beach, Fort Lauderdale og Miami Beach, for bare at nævne de mest kendte. Med Spies kan du også rejse til Hawaii, hvor du kan bade på nogle af verdens fineste strande. Vil du kombinere strand og by på din ferie i USA, kan du bestille en rejse til San Diego, Californiens næststørste by, som har et intenst og kompakt centrum med masser af restauranter og butikker, et spændende kulturliv og lange strande uden for byen.

Rejs med børn til USA

Hvis du rejser med børn, kan vi varmt anbefale Florida. Få andre rejsemål rummer lige så mange oplevelser, attraktioner og seværdigheder. I Disney World i Orlando venter et gigantisk udvalg af aktiviteter og forlystelser for hele familien - på et område større end Manhattan! Florida rummer også populære turistattraktioner som Kennedy Space Center og Universal Studios og Everglades, den store nationalpark, hvor du bl.a. kan komme med på bådudflugt og se vilde alligatorer. Den nemmeste måde at rejse omkring i USA er med lejebil, og endnu nemmere bliver det, hvis du lejer den direkte i lufthavnen.
Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i USA?
USA er et meget stort land, hvorfor klimaet adskiller sig betydeligt afhængigt af, hvortil i landet du rejser.

Boston, Chicago, New York og Washington

I den østlige del af USA ligger Spies' rejsemål Boston, Chicago, New York og Washington. Fælles for dem er, at klimaet minder om det danske. Somrene er behageligt varme og vintrene kølige. I Boston og Chicago er sne ikke usædvanligt, mens New York og Washington har en noget kortere og mildere vinter. Det bedste tidspunkt at rejse til samtlige rejsemål på USA's østkyst på, hvis man vil have varme, er i perioden fra maj til og med september. Her ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på 20-29 grader og over 30 grader i Washington. Det er også den lyseste og tørreste periode generelt, selv om mængden af nedbør er relativt jævnt fordelt over året.

San Francisco, Las Vegas, Los Angeles og San Diego

I den vestlige del af USA ligger Spies' rejsemål San Francisco, Las Vegas, Los Angeles og San Diego. Klimaet i Los Angeles og San Francisco minder om det ved Middelhavet med behageligt varme, tørre somre og milde vintre. I San Diego og Los Angeles ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på 18-24 grader året rundt, mens dagtemperaturen kan falde til under 15 grader i San Francisco om vinteren. Las Vegas ligger i Mojave-ørkenen og har tørre, hede somre med temperaturer på op mod 40 grader. Vintrene er betydeligt køligere, hvilket vil sige 12-15 grader om dagen og kølige nætter med temperaturer på ned til nul grader. Luftfugtigheden er lav året rundt, og solen skinner i gennemsnit 10 timer om dagen. Der falder sjældent regn.

New Orleans

New Orleans har et mildt klima året rundt. Somrene er varme med en gennemsnitstemperatur på over 25 grader fra april til oktober. Juni, juli og august er årets varmeste måneder med ca. 32-33 grader i dagtimerne. Om vinteren, i december og januar, er her koldest, men temperaturen ligger nu stadig på omkring 16-18 grader. Nætterne kan dog godt blive noget køligere på dette tidspunkt, ned til 6-8 grader.

Florida

Florida, hvor Spies' rejsemål Clearwater Beach, Fort Lauderdale, Fort Myers, Key West, Miami Beach, Orlando og Sanibel/Captiva Island ligger, har tropisk klima. Året kan inddeles i en tør periode fra november til april og en våd periode mellem maj og oktober. Temperaturen er behagelig året rundt, både i luften og i vandet. Gennemsnitstemperaturen om dagen varierer mellem 23 og 33 grader, og i havet ligger den laveste temperatur på omkring 20-24 grader i vintermånederne og op til 30 grader om sommeren.

Hawaii

Øerne Maui og Oahu, hvor Spies' rejsemål Honolulu ligger, har tropisk klima men her er ikke helt så varmt som i andre tropiske områder. Normalt er luftfugtigheden heller ikke lige så høj, hvilket skyldes de afkølende vinde. Temperaturen er jævn året rundt, det vil sige 26-30 grader om dagen og 18-23 grader om natten. Havtemperaturen ligger på omkring 24-27 grader, og korte, kraftige regnbyger forekommer året rundt. De bliver fulgt af solskin, og temperaturen falder ikke. Hawaiis tørreste måneder er december og januar (samt februar for Maui), og de vådeste måneder er april og juli.
Pas og visum
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser indenfor eller udenfor Schengen. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængig af rejsemål, rejselængde, og hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi vil anbefale, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas samt visum ikke overholdes, bliver du nægtet indrejse.

For øjeblikket er det ikke muligt for statsborgere fra Irak, Iran, Somalia, Libyen, Sudan, Syrien og Yemen at få visum til USA. Indrejseforbuddet gælder dog ikke danskere med dobbelt statsborgerskab, hvis der rejses på dansk pas. Kontakt den amerikanske ambassade for yderligere information.

Fra og med den 1. april 2016 skal alle passagerer have et e-pas, når de rejser til/via USA i maks. 90 dage som turist - i henhold til Visa Waiver programmet (VWP). Et e-pas er mærket med e-pas-logo på forsiden af passet og er en mere sikker type pas med en indbygget elektronisk chip. Har du ikke et e-pas, eller vil dit ophold overstige 90 dage, skal du anskaffe et amerikansk visum inden afrejse.

Det kræves desuden, at alle rejsende søger om tilladelse til at rejse ind i USA ved at udfylde en elektronisk formular gennem ESTA (Electronic System for Travel Authorization) senest 72 timer før afrejsen. En godkendt ESTA er gyldig i to år, medmindre man får nyt pas, eller der forekommer ændringer i de afgivne svar. Rejsende, der har besøgt Iran, Irak, Syrien eller Sudan efter 1. marts 2011, eller som har borgerskab i et af disse lande skal tage kontakt til den amerikanske ambassade til trods for, at de tidligere er blevet ESTA-godkendt. Ved indrejse i USA skal alle have taget foto og fingeraftryk.

Rejser til USA

Det østlige USA byder på nogle af landets mest berømte storbyer med ikoniske seværdigheder, spændende historie og kulturelle oplevelser.
New York
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
New York er et af Spies' mest populære rejsemål med et stort udbud af hoteller med rigtig god beliggenhed i flere forskellige bydele.
Washington
Den amerikanske hovedstad Washington er mere end bare Det Hvide Hus. Når du rejser med Spies, bor du centralt, i bekvem afstand til alle byens seværdigheder.
Chicago
Chicago er det perfekte weekendrejsemål. Her finder du et stort udbud af kultur, seværdigheder, restauranter, shoppingmuligheder og forlystelsesliv.
Boston
På en rejse til Boston venter lækker mad, grønne parker, spændende historie og en fodgængervenlig bykerne ved havet - velkommen til en af USA's ældste byer!
New Orleans
I jazzens hovedstad indsnuser du bedst byens atmosfære på en af de mange restauranter eller musikscener. Men på en rejse til New Orleans kan du også opleve smukke haver og det berømte French Quarter.
Florida er et perfekt rejsemål, hvis du vil have både shopping, forlystelsesparker, natteliv, golf, naturoplevelser og strandliv i ferien.
Clearwater Beach
På en rejse til Clearwater Beach får du det bedste af det meste. Her er strande i topklasse og et stort udvalg af fornøjelser, restauranter og aktiviteter.
Fort Lauderdale
Langs kanalerne i Fort Lauderdale, Floridas Venedig, ligger de eksklusive villaer på rad og række. På en rejse hertil får du luksus, velplejede strande og shopping i topklasse.
Fort Myers
 • Strande
 • Seværdigheder
Du skal rejse til Fort Myers, hvis du vil have en ferie med ro, afslapning og skønne strande. Med Spies kan du bo på et af Floridas bedste familiehoteller.
Key West
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
 • Seværdigheder
Rejs med Spies til Key West; en vaskeægte juvel, der hele tiden tiltrækker nye gæster. Et godt tip er at bestille en lejebil sammen med rejsen.
Miami Beach
 • Natteliv
 • Seværdigheder
 • Shopping
Miami Beach er en af verdens mest populære feriebyer. Her findes alt - fra fantastiske South Beach og art deco-kvarteret til forlystelsesliv og shopping i verdensklasse.
Orlando
 • Børnevenligt
 • Seværdigheder
 • Shopping
Orlando er mere end blot Walt Disney World Resort: Her er også fantastisk shopping, gode restauranter og masser af seværdigheder.
Sanibel/Captiva Island
Sanibel/Captiva Island er et eksklusivt rejsemål med børnevenlige hoteller, skønne strande og en stemning, som i høj grad minder om Caribien. Lejebil anbefales.
En rejse til det vestlige USA byder på uendelig mange oplevelser. Vi anbefaler, at du lejer en bil, så du har friheden til at udforske denne spændende og varierede del af USA.
Las Vegas
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
 • Seværdigheder
Las Vegas, verdens spilleby nummer et, behøver ingen nærmere præsentation - rejser du hertil med Spies, kan du vælge at bo på det berømte hotel Caesars Palace.
Los Angeles
Rejs med Spies til drømmenes by. Hollywood, Beverly Hills, Malibu og Disneyland er bare nogle af Los Angeles' mange fristelser.
San Diego
San Diego er Californiens næststørste by med kilometerlange strande, et farverigt folkeliv, vingårde og masser af gode restauranter.
San Francisco
Rejs med Spies til San Francisco - en af verdens mest farverige og charmerende storbyer med et godt udbud af både seværdigheder, shoppingmuligheder og forlystelsesliv af høj klasse.
Det er let at forstå, hvorfor en rejse til Hawaii står højt på manges ønskesedler. Ud over paradisstrande og naturskønne omgivelser byder øen på et væld af forlystelser, seværdigheder og aktiviteter.
Honolulu
Honolulu er et af de allermest kendte rejsemål på Hawaii. Her får du en paradisferie på verdensberømte Waikiki Beach
Maui
Hawaiis næststørste ø, Maui, er et tropisk paradis med nogle af verdens fineste strande. Med Spies bor du desuden rigtig godt.

Find din rejse til USA
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.