Hoteller (452)

Rejser til USA

En rejse til USA byder på storby, shopping, restauranter, strand, kulture, natteliv, forlystelsesparker og meget, meget andet - her er noget for alle.
Hvem kunne ikke tænke sig at besøge New York - metropolen af alle metropoler? Eller hvad med en rejse til Miami Beach, Los Angeles eller Hawaii? Rejser du med børn, vil Disney World i Orlando uden tvivl være et hit. Uanset om du har Frihedsgudinden, Det Hvide Hus, Golden Gate Bridge, Grand Canyon, Hollywood Boulevard eller The Strip i Las Vegas på din bucket list, får du alt det bedste af USA, når du rejser med Spies.

Weekendrejser til USA

Hvis du vil på weekendrejse til en storby, har du meget at vælge mellem i USA. Du kan også kombinere din storbyferie med en eller flere andre byer - eller med sol og strand på kysten. Spies tilbyder rejser til verdensberømte og populære byer som New York, Chicago, New Orleans, San Francisco og mange flere.

Komponér din egen drømmerejse

Drøm dig bort på din egen skræddersyede rejse til USA. Begynd f.eks. med et par indholdsrige dage i New York, og fortsæt derefter med afslapning på stranden i det sydlige Florida. Eller hvorfor ikke tage en tur til San Francisco, køre ad kystvejen til Los Angeles og afslutte ferien med at besøge drømmefabrikken Hollywood? Eftersom du flyver med rutefly, når du rejser med Spies, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Fantastiske strande i USA

USA har også meget at byde på, hvis du drømmer om lange sandstrande. Florida er fyldt med skønne, brede sandstrande - eksempelvis på rejsemål som Clearwater Beach, Fort Lauderdale og Miami Beach, for bare at nævne de mest kendte. Med Spies kan du også rejse til Hawaii, hvor du kan bade på nogle af verdens fineste strande. Vil du kombinere strand og by på din ferie i USA, kan du bestille en rejse til San Diego, Californiens næststørste by, som har et intenst og kompakt centrum med masser af restauranter og butikker, et spændende kulturliv og lange strande uden for byen.

Rejs med børn til USA

Hvis du rejser med børn, kan vi varmt anbefale Florida. Få andre rejsemål rummer lige så mange oplevelser, attraktioner og seværdigheder. I Disney World i Orlando venter et gigantisk udvalg af aktiviteter og forlystelser for hele familien - på et område større end Manhattan! Florida rummer også populære turistattraktioner som Kennedy Space Center og Universal Studios og Everglades, den store nationalpark, hvor du bl.a. kan komme med på bådudflugt og se vilde alligatorer. Den nemmeste måde at rejse omkring i USA er med lejebil, og endnu nemmere bliver det, hvis du lejer den direkte i lufthavnen.
Find dit hotel
Find din rejse til USA

Rejser til USA

Det østlige USA byder på nogle af landets mest berømte storbyer med ikoniske seværdigheder, spændende historie og kulturelle oplevelser.
New York
New York er et af Spies' mest populære rejsemål med et stort udbud af hoteller med rigtig god beliggenhed i flere forskellige bydele.
Washington
Den amerikanske hovedstad Washington D.C. er meget mere end bare Det Hvide Hus. Når du rejser med Spies, bor du centralt, i bekvem afstand til alle byens seværdigheder.
Chicago
Chicago er det perfekte weekendrejsemål. Her finder du et stort udbud af kultur, seværdigheder, restauranter, shoppingmuligheder og forlystelsesliv.
Boston
På en rejse til Boston venter lækker mad, grønne parker, spændende historie og en fodgængervenlig bykerne ved havet - velkommen til en af USA's ældste byer!
New Orleans
I jazzens hovedstad indsnuser du bedst byens atmosfære på en af de mange restauranter eller musikscener. Men på en rejse til New Orleans kan du også opleve smukke haver og det berømte French Quarter.
Florida er et perfekt rejsemål, hvis du vil have både shopping, forlystelsesparker, natteliv, golf, naturoplevelser og strandliv i ferien.
Clearwater Beach
På en rejse til Clearwater Beach får du det bedste af det meste. Her er strande i topklasse og et stort udvalg af fornøjelser, restauranter og aktiviteter.
Fort Lauderdale
Langs kanalerne i Fort Lauderdale, Floridas Venedig, ligger de eksklusive villaer på rad og række. På en rejse hertil får du luksus, velplejede strande og shopping i topklasse.
Fort Myers
Du skal rejse til Fort Myers, hvis du vil have en ferie med ro, afslapning og skønne strande. Med Spies kan du bo på et af Floridas bedste familiehoteller.
Key West
Rejs med Spies til Key West; en vaskeægte juvel, der hele tiden tiltrækker nye gæster. Et godt tip er at bestille en lejebil sammen med rejsen.
Miami Beach
Miami Beach er en af verdens mest populære feriebyer. Her findes alt - fra fantastiske South Beach og art deco-kvarteret til forlystelsesliv og shopping i verdensklasse.
Orlando
Orlando er mere end blot Walt Disney World Resort: Her er også fantastisk shopping, gode restauranter og masser af seværdigheder.
Sanibel/Captiva Island
Sanibel/Captiva Island er et eksklusivt rejsemål med børnevenlige hoteller, skønne strande og en stemning, som i høj grad minder om Caribien. Lejebil anbefales.
En rejse til det vestlige USA byder på uendelig mange oplevelser. Vi anbefaler, at du lejer en bil, så du har friheden til at udforske denne spændende og varierede del af USA.
Las Vegas
Las Vegas, verdens spilleby nummer et, behøver ingen nærmere præsentation - rejser du hertil med Spies, kan du vælge at bo på det berømte hotel Caesars Palace.
Los Angeles
Rejs med Spies til drømmenes by. Hollywood, Beverly Hills, Malibu og Disneyland er bare nogle af Los Angeles' mange fristelser.
San Diego
San Diego er Californiens næststørste by med kilometerlange strande, et farverigt folkeliv, vingårde og masser af gode restauranter.
San Francisco
Rejs med Spies til San Francisco - en af verdens mest farverige og charmerende storbyer med et godt udbud af både seværdigheder, shoppingmuligheder og forlystelsesliv af høj klasse.
Det er let at forstå, hvorfor en rejse til Hawaii står højt på manges ønskesedler. Ud over paradisstrande og naturskønne omgivelser byder øen på et væld af forlystelser, seværdigheder og aktiviteter.
Honolulu
Honolulu er et af de allermest kendte rejsemål på Hawaii. Her får du en paradisferie på verdensberømte Waikiki Beach
Maui
Hawaiis næststørste ø, Maui, er et tropisk paradis med nogle af verdens fineste strande. Med Spies bor du desuden rigtig godt.

Rejseinspiration og tips

Bil i Miami

Kør selv ferie i USA

Drømmer du om at krydse USA på Route 66 eller køre langs vestkysten fra Seattle til Los Angeles? En kør selv ferie er den perfekte måde at opleve USA på. Hos Spies kan vi hjælpe dig med at finde de rigtige flyforbindelser, så du får lige præcis den kør selv ferie i USA, du drømmer om.

Alt du skal vide, inden du rejser til USA

Hvor længe skal man være i USA? Hvor meget koster det at rejse til USA? Hvornår er det bedst at rejse til USA?

Spørgsmålene er mange, når det gælder om at rejse over Atlanterhavet og besøge USA. Men hvad skal man være ekstra opmærksom på, når man rejser til USA? Her vil vi svare på de spørgsmål, vi oftest får.

Hvad skal man være opmærksom på, når man rejser til USA?

Det første du skal gøre, når du har bestilt din rejse til USA, er at ansøge om en indrejsetilladelse - ESTA (Electronic System for Travel). Det giver dig lov til at opholde dig i USA som turist i 90 dage. Din ESTA-tilladelse skal være godkendt senest 72 timer inden, du rejser ind i USA.
Søg om ESTA hos U.S. Customs and Border Protection

Derudover er det vigtigt, at dit pas er gyldigt under hele dit ophold.
Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside

Du skal kunne fremvise en returbillet eller en billet til videre rejse ved indrejse til USA. Du kan altså ikke nøjes med at købe en enkeltbillet til USA, og så købe en returbillet, når du er ankommet.

Derudover er det en god idé at have adressen på det sted, du skal bo den første nat.

Hvornår er det bedst at rejse til USA?

En af de største fordele ved USA er landets størrelse. Det betyder nemlig, at du kan finde lige præcis det klima og den temperatur, du leder efter, når du har ferie. Skal du afsted i vintermånederne og drømmer du om varme, anbefaler vi en rejse til Florida. Her er sommervarme, selv når der er minusgrader herhjemme. Drømmer du om en rejse til New York, anbefaler vi at tage afsted om efteråret eller foråret. Der kan blive meget varmt i "Byen der aldrig sover" om sommeren, og en tætbefolket storby i sommerhede er ikke en favorit hos alle. Er Los Angeles eller San Francisco øverst på din liste, er sommeren et rigtig godt tidspunkt at besøge byen på. Her ligger temperaturen på ca. 22°-24° og risikoen for regn er meget lille.

Fleksible rejser til USA med Spies

Når du rejser til USA med Spies, rejser du med rutefly. Det giver dig maksimal fleksibilitet på din rejse. Du bestemmer selv, hvornår du rejser og hvor længe du vil være væk. Vi samarbejder med de største flyselskaber, hvilket sikrer dig rigtig gode flyforbindelser. Når du bestiller [fly og hotel til USA](https://www.spies.dk/usa/hoteller "hoteller i usa) med Spies, er du dækket af pakkerejseloven - en ekstra tryghed på rejsen. Du kan også nøjes med at bestille flybilletten hos os og selv arrangere overnatning. Vælger du pakkerejsen, tilbyder Spies massevis af hoteller på alle vores rejsemål. Ønsker du at bo midt i det hele, i et roligt kvarter eller er en pool vigtig for dig? Uanset hvad du leder efter, har vi hotellet til din ferie i USA.

Hvor meget koster det at rejse til USA?

Som med så mange andre rejser, er det tæt på umuligt at fastlå, hvor meget en rejse til USA koster. Prisen afhænger bl.a. af, hvor du vil rejse hen, hvilken flyafgang du vælger og hvilket hotel, du ønsker at bo på. En rejse til USA ligger typisk i den lidt dyrere ende, men der er ting, du kan justere på, der kan gøre rejsen billigere. Det er f.eks. ofte billigere at rejse midt på ugen end om fredagen eller lørdagen. Du kan naturligvis også spare nogle penge, hvis du er villig til at tage en til flere mellemlandinger. Rejser du udenfor skolernes ferier, kan du typisk også få rejsen billigere, end hvis du rejser på de tidspunkter, hvor der er flest, der gerne vil afsted. Endelig er der mange penge at spare, hvis du vælger et hotel med begrænsede faciliteter, der ikke ligger lige præcis i centrum. Er du fleksibel med din afrejse, kan du sagtens finde en pakkerejse til USA til en budgetvenlig pris.