Resa med barn

Familieferie med Spies

- de helt rigtige rammer på familieferien

Vi har lang erfaring med familieferier, og vi ved, hvordan en familieferie med børn skal være. Uanset hvilket rejsemål, du vil besøge, om du vil på en lang rejse eller en miniferie med børn og om de er små eller store, har vi mange gode råd at give. Hvis din familieferie i udlandet med børn skal lykkes, er det en god idé at være forberedt. Derfor kan det være nyttigt at læse mere om, hvordan det er at rejse med spædbørn, hvordan du finder et børnevenligt hotel eller andre eksempler, som er vigtige for dig.

Familievenlige rejsemål

Familievenlige hoteller og dejlige strande

Billig familieferie med børn

Afbudsrejser med børn

Har I mulighed for at rejse med kort varsel? Blandt vores last minute-rejser kan I finde en billig rejse med børn, som passer jer – både med og uden All Inclusive.

Billig familieferie med kort varsel

Lavpriskalender

Ved I, hvor I vil rejse til, og vil I gerne gøre det så billigt som muligt? Find den laveste pris på en charterrejse med børn i vores lavpriskalender.

Det lägsta priset månad för månad

Billige flyrejser med børn

Har I allerede sikret jer et hotel og er på udkig efter billige flybilletter? Se vores billige flyrejser og find familiens flybilletter til den bedste pris.

Find de billigste flybilletter til hele familien

Bedre ferie med Spies

Vores familiehoteller

På vores egne Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club får børnefamilien de bedste faciliteter til en vellykket ferie. Med børnevenlige pools, nærhed til stranden, god mad til store og små, maskotterne Lollo & Bernie og meget andet, er vores familiehoteller det perfekte valg for dig, der rejser med børn.

Forsikringer

I samarbejde med Gouda har vi udformet nogle særlige rejse- og afbestillingsforsikringer, som udfylder hullerne i de forsikringer, der indgår i en indboforsikring eller forsikring via kreditkort. Så er du sikker på at være ordentligt dækket før og under din rejse.

Værd at vide om familieferie med børn

Forberedelser

Inden I rejser, er det vigtigt, at alt er på plads med pas, visum, vaccinationer, forsikring m.m. Desuden er det en god idé at undersøge, hvad der er på hotellet og flyet, om det er nødvendigt at medbringe mad til barnet, og om det kan lade sig gøre at rejse med barnevogn. Læs flere vigtige ting at overveje, inden du rejser med børn.

På flyet

Vær opmærksom på, om dit barn har alt, det behøver til flyveturen. Det kan f.eks. være legetøj, skiftetøj, mad og toilettaske. Alt efter rejsemål kan det desuden være nødvendigt at medbringe myggenet og -middel, solcreme samt ekstra mad i tilfælde af, at maden på rejsemålet ikke er noget for den lille. Læs mere om hvad der er godt at huske, når du skal flyve med børn.

På rejsemålet

Flere af vores egne Sunwing-hoteller har Happy Baby-lejligheder, som er lavet specielt til dig, der rejser på familieferie med småbørn. De er blandt andet udrustet med paraplyklapvogn, barneseng og højstol til alle børn under tre år samt skråstol, børnebestik- og tallerkner, skammel, pusleunderlag og potte. Læs mere om hvad du bør medbringe, når du rejser med børn.

Læs flere gode råd til rejser med børn.