PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Terrassen - tæt på stranden og Middelhavet

Sunprime Palma Beach

Hotelstandard 4

  • Aldersgrænse på 16 år
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Direkte på stranden
  • Tæt på centrum
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Fredeligt poolområde
  • Køleskab på værelset

Velkommen til en ferie for voksne i Palma - perfekt for dig, som vil kombinere strand og storby.

Sunprime Palma Beach ligger direkte ved stranden og den fantastiske strandpromenade i Playa de Palma. Når du vil shoppe og mærke storbypulsen, tager det bare ti minutter med bil eller bus til Palma, og lufthavnen ligger kun fem minutter væk.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi

På Sunprime Palma Beach kan du forkæle dig selv med skønne spabehandlinger, lækker mad og gode vine. Du vælger selv, om du vil bo på værelse eller i suite; alle har moderne interiør, og mange har en skøn udsigt fra balkonen.

I hotellets hovedbygning finder du receptionen, spaafdelingen og fitnessafdelingen med motionsrum. Restauranten ligger længst nede i en af sidebygningerne. Stemningen i Sunprime Restaurant er lige så hyggelig, som maden er veltilberedt, og sammen med den perfekte beliggenhed betyder det, er den er blevet populær blandt både hotelgæster og forbipasserende. Hvorfor ikke bestille en af vores favorable måltidspakker hjemmefra? Husk, at du har ferie!

Sunprime Palma Beach har en lille pool med komfortable liggestole. Allermest afslapning finder du dog i Sunprime Spa, der tilbyder alt fra klassisk pedicure til dybderensende ansigtsbehandlinger og spa-pakker, hvor der bliver nusset om dig i timevis.

Kan du lide at træne? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi tilbyder holdtræning med uddannede instruktører, og vil du træne på egen hånd, egner strandpromenaden sig perfekt til en løbe- eller cykeltur. Spiller du golf, er der ikke færre end fire golfbaner i nærheden, og Spies tilbyder flere favorable golfpakker.

I gåafstand fra hotellet ligger byen Can Pastilla, som minder meget om det gamle Mallorca, men med et moderne præg. Her finder du en lystbådehavn og mange hyggelige restauranter, barer og forretninger.

Spies Easy Travel
Når du bor på Sunprime og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunprime Palma Beach Skjul tekst Adresse

Calle Pollacra 4, 07610 Playa de Palma
Telefon +34 971 744 493/280

Søg rejse og bestil