PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Sunwing Alcudia Beach - midt på Alcudias bedste strand

Sunwing Alcudia Beach

Hotelstandard 4,5

 • Lejligheder op til 8 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Lollo & Bernie
 • Børneklub med skandinavisk personale
 • Direkte på stranden
 • Røgfrit
 • Spa
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Delvis overdækket babypool
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Velkommen til vores familieparadis, som ligger direkte på stranden og har alt, hvad der skal til for en vellykket familieferie. Sunwing Alcudia Beach består af ni lejlighedsområder, hvor du bor tæt på den brede, kilometerlange og hvide sandstrand.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi

På Sunwing Alcudia Beach er det nemt at spise godt med familien på La Tasca og Fino Restaurant & Grill. I Lime Bar kan du afslutte aftenen med en kølig forfriskning.

Hotellet har også poolområder for børn samt Mini Land for de mindste og Teen Lounge for de lidt større børn. Her findes desuden Fitness & Spa med motionsrum.

Sunwing Alcudia Beach har en perfekt beliggenhed for dig, der gerne vil kunne kombinere hotellets faciliteter med shoppingmulighederne, forlystelseslivet og restauranterne i Alcudia havn, som ligger blot 1 km fra hotellet.

Nyhed! Vil du gøre det ekstra nemt og bekvemt for dig selv, kan du nu forudbestille Lollo & Bernies lille bambinopakke, der indeholder bleer, vådservietter, bleposer og hagesmæk samt en Lollo-rangle.

I vintersæsonen fungerer hotellet ikke som et Sunwing - læs mere her.

Skræddersyet træning med en PT
Nu har du muligheden for at kickstarte din træning i løbet af ferien! På Sunwing Alcudia Beach tilbyder vi en personlig træner, som hjælper dig med at skræddersy din træning ud fra netop dine forudsætninger.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunwing og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunwing Alcudia Beach Skjul tekst Bestil Inclusive hjemmefra! Børn spiser for 0,-

Her kan du bestille Sunwing Inclusive og All Inclusive. Begrænset antal pladser – det gælder derfor om at bestille i god tid. Og husk, at børn under 12 år altid spiser gratis sammen med en betalende voksen. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Røgfrit på Sunwing Family Resorts

Sunwing Alcudia Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Adresse

c/Minerva no 15, 07400, Puerto de Alcudia, Mallorca
Telefon Nuevas Palmeras +34 971 89 14 50
Telefon Princesa +34 971 89 14 50

Faciliteter på Sunwing Alcudia Beach