PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Sunwing Alcudia Beach - midt på Alcudias bedste strand

Sunwing Alcudia Beach

Hotelstandard 4,5

  • Lejligheder op til 8 personer
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Børn under 12 år spiser gratis
  • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
  • Direkte på stranden
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Overdækket babypool

Velkommen til vores familieparadis, som ligger direkte på stranden og har alt, hvad der skal til for en vellykket familieferie. Sunwing Alcudia Beach består af ni lejlighedsområder, hvor du bor tæt på den brede, kilometerlange og hvide sandstrand.

Dette er et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Læs mere om Ekstra værdi

På Sunwing Alcudia Beach er det nemt at spise godt med familien på La Tasca og Fino Restaurant & Grill. I Lime Bar kan du afslutte aftenen med en kølig forfriskning.

Hotellet har også poolområder for børn samt Mini Land for de mindste og Teen Lounge for de lidt større børn. Her findes desuden Fitness & Spa med motionsrum.

Sunwing Alcudia Beach har en perfekt beliggenhed for dig, der gerne vil kunne kombinere hotellets faciliteter med shoppingmulighederne, forlystelseslivet og restauranterne i Alcudia havn, som ligger blot 1 km fra hotellet.

Læs mere om Sunwing Alcudia Beach Skjul tekst Hotelfakta

Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MySunwing
På hotellets eget informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Sunwing Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Du kan gå ind på MySunwing via din egen smartphone, tablet eller bærbare samt via de gratis gæstecomputere, der findes i Help Desk.

Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Alcudia Beach på Facebook og Instagram.

Røgfrit på Sunwing
Sunwing Alcudia Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter
Der findes ingen handicapvenlige lejligheder.

Parkering
Offentlig parkering på gaderne ved hotellet.

Resortservice/Help Desk
24-timers service på Nuevas Palmeras og Princesa. Check-out kl. 12. Hæveautomat findes på Nuevas Palmeras.

Sæson
I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

I vintersæsonen fungerer hotellet ikke som et Sunwing, og der er derfor hverken Lollo & Bernie, shows, træningshold eller børneaktiviteter.

Restauranten holder åbent flere aftener om ugen, og Mini Market har åbent fem dage om ugen. Pool og spaafdeling er lukket, dog kan sauna og jacuzzi benyttes. Motionsrummet er åbent. Aktiviteter en til tre aftener om ugen, f.eks. dans og bingo. Der arrangeres sportsaktiviteter to gange om ugen, f.eks. petanque, gymnastik eller vandreture.

Vintersæsonen 2017/18 starter 21/10 2017 og slutter 31/3 2018.

Miljø
Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotellmanager
Guillermo Ridruejo

Adresse
Calle Minerva no 15
07400, Puerto de Alcudia
Mallorca, Spain
Telefon Nuevas Palmeras +34 971 891 450
Telefon Princesa +34 971 892 950
Mail (skriv på engelsk): alcudia@sunwing.net

Sunwing Inclusive

Nem og bekvem måltidsløsning. I Sunwing Inclusive indgår morgenmad hver dag samt frokost og middag fra vores store og varierede buffet fem dage ud af syv. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Sunwing All Inclusive

Vil du forkæle dig selv? Så prøv vores All Inclusive. Bestil hjemmefra, så kan du spise og drikke alt det, du vil, fra vores buffeter morgen, middag og aften i hele ferien. Is, kaffe og meget andet indgår også. Læs mere om mad
og drikke
på hotellet.

Obs! Begge Inclusive-løsninger har et begrænset antal pladser. Bestiller du tidligt, har du større chance for at få plads.

Faciliteter på Sunwing Alcudia Beach