Hoteller (1006)

Rejser til Spanien

De Kanariske Øer, Mallorca eller Costa del Sol? Med Spies kan du rejse til de allermest populære rejsemål i Spanien.
Der går ikke et år, hvor Spanien ikke kommer ind på førstepladsen over danskernes foretrukne rejselande. Den charmerende solklassiker tiltrækker både nye, nysgerrige rejsende og garvede Spaniensrejsende, som vender tilbage hertil år efter år. Uanset om du er til party på Ibiza, shopping i Barcelona, tapas i Marbella, fodbold i Madrid, sol og strand på Menorca eller golf på Tenerife, har Spanien noget for dig.

Aktiviteter og seværdigheder

Du kommer aldrig til at kede dig på en rejse til Spanien. Her er masser at se og opleve, uanset om du er til sportsaktiviteter som golf, tennis, vandring, klatring, cykling surfing og andre vandsportsaktiviteter eller historiske og kulturelle oplevelser. Du kan f.eks. besøge museer, katedraler, kirker og slotte - eller hvad med en tur på flamencoklub eller til fodboldkamp? Det eneste, du skal gøre, er at finde det rejsemål, du passer bedst til dig og dine interesser.

Det spanske køkken

Paella, tapas, pinchos, calamares, serranoskinke, gazpacho, papas arrugadas... Får det mundvandet til at løbe? I det spanske køkken sparer man hverken på olivenolie, hvidløg eller friske urter, og langs kysten og på øerne kan du smage nogle af de lækreste fiske- og skaldyrsretter ved Middelhavet. Vidste du i øvrigt, at spaniernes høje gennemsnitslevealder ofte tilskrives den sunde og næringsrige kost? Der er altså ingen grund til ikke at forkæle smagsløgene lidt ekstra på en rejse til Spanien! Spanien er samtidig en af verdens største vinproducenter, og de lokale vine serveres ofte til maden, når du går ud og spiser. Vil du fejre en speciel begivenhed, eller har du bare lyst til at tilføre aftenens spanske smagsoplevelse lidt ekstra elegance? Hvorfor så ikke starte middagen med et koldt og perlende glas Cava, den berømte mousserende vin fra Spanien? Salud!

Gode hoteller i Spanien

Spies tilbyder rejser til hele Spanien, både til fastlandet og øerne i Middelhavet og Atlanten. Rejser du med børn, anbefaler vi vores børnevenlige Sunwing-hoteller på Mallorca, Gran Canaria og Tenerife. På Gran Canaria kan vi også anbefale Ocean Beach Club. Hvis du planlægger at rejse til Spanien uden børn og ønsker en ferie med høj afslapningsfaktor samt god mad og drikke, er vores voksenhoteller Sunprime Hotels det oplagte valg. Sunprime Hotels finder du på Mallorca, Gran Canaria og Tenerife.

Spies' rejser til Spanien

Spies tilbyder både rejser med valgfri rejselængde og klassiske charterrejser af forskellig varighed til de fleste af vores rejsemål i Spanien. Desuden kan du næsten overalt leje bil, kombinere to forskellige rejsemål eller på andre måder tilrettelægge din ferie helt efter dit eget hoved.
Find dit hotel
Find din rejse til Spanien

Rejser til Spanien

Mallorca
Den populære ferieø har alt: fine strande, et livligt natteliv, varieret shopping, smuk natur, kulturelle seværdigheder og aktiviteter for alle aldre.
Ibiza
En rejse til Ibiza byder på mere end natklubber og et pulserende forlystelsesliv. Den naturskønne ø rummer også fine sandstrande, god snorkling og hyggelige landsbyer.
Costa del Sol
Solhungrende danskere har i årtier valfartet til Costa del Sol, som ud over et behageligt klima og fine strande byder på både historie, kultur og seværdigheder.
Costa Blanca
Costa Blanca, 'den hvide kyst' er først og fremmest kendt for sine fine sandstrande. Men en rejse til Cosa Blanca byder også på forlystelsesliv, et dejligt klima og naturskønne omgivelser.
Costa Brava
Costa Brava strækker fra Barcelona op til grænsen til Frankrig og er en kyststrækning, som byder på små byer, fine strande, mange restauranter og smuk natur.
Costa Dorada
Spies tilbyder hoteller for enhver smag i to af Costa Doradas mest populære badebyer. Langs kysten venter lavvandede strande og aktiviteter for alle aldre.
Menorca
Menorca byder på lange sandstrande, klart badevand, grøn natur med bølgende bakker og et stort og varieret udbud af restauranter.
Bilbao
Tag på weekendrejse til Bilbao og glæd dig til en by med spændende seværdigheder, oplevelser og lækker mad.
Barcelona
Barcelona er et af Spies' allermest populære rejsemål, som egner sig perfekt til en forlænget weekend, og vi tilbyder et hoteludbud, der slår det meste.
Madrid
Hos Spies kan du bestille hele rejsen; fly, hotel, fodboldkamp eller måske en udflugt. Alt i én praktisk Madrid-pakke.
De Kanariske Øer
Gran Canaria
En rejse til Gran Canaria byder på såvel gyldne sandstrande, hyggelige bjergbyer og subtropiske skove som forlystelsesliv og gode shoppingmuligheder.
Tenerife
Velkommen til vulkanøen Tenerife, som byder på alt fra dramatiske lavalandskaber til grønne dale. På en rejse til Tenerife kan du både opleve charmerende spansk byliv og små maleriske landsbyer.
Fuerteventura
På Fuerteventura er tempoet lavere og atmosfæren mere uspoleret end på naboøerne. Her er børnevenlige hoteller til dig, der rejser med børn og kilometervis af brede, gyldne sandstrande.
Lanzarote
Lanzarote byder på charmerende byer, fascinerende vulkanlandskaber, store grotter og fine lavastrande. Lej gerne en bil og udforsk øen i dit eget tempo.
La Gomera
Det rolige tempo, naturen og golfspillet er tre gode grunde til at rejse til La Gomera. Hos Spies findes endnu en: øens bedste hotel.