Se hoteller (4)

Rejser til Golden Beach

Golden Beach byder på en af Thassos' bedste strande samt hoteller til både familiferien og voksenferien uden børn.
I Golden Beach venter der et bredt udvalg af taverner, barer, udvalgte hoteller og smuk natur med skovklædte bjerge og dybe dale. Du skal rejse hertil, hvis du vil bo godt, koble af og nyde Grækenland.

Golden Beach på øens østkyst er en af de bedste og mest populære strande på Thassos. Den lavvandede og børnevenlige sandstrand er godt tre kilometer lang, og lidt tilbagetrukket fra kysten ligger byerne Panagia og Potamia, der byder på hyggelige tavernaer og caféer. Også langs stranden og i omgivelserne findes der restauranter og barer - udvalget er stort og priserne rimelige. Der er også flere fine vandrestier i området, hvis du har lyst til at udforske øen lidt nærmere.

Børnevenlige Golden Beach

Spies tilbyder flere gode hoteller i Golden Beach. Rejser du med familien, og ønsker at bo tæt på en børnevenlig strand, bør du vælge Ntinas.
Her kan du bestille lejligheder med plads til op til fem personer, og så bor du også tæt på havnen på strandens sydlige del. Her kan du også finde en del tavernaer og små butikker inden for overskuelig rækkevidde.

Oplev Thassos

Begiv dig ud på en rundtur på Thassos - øen er virkelig værd at udforske nærmere. Kør rundt i det smukke landskab, find en øde strand eller badebugt og nyd et måltid mad på en lokal taverna. Til forskel fra mange andre steder i Grækenland er Thassos stadig forholdsvis uberørt, og du behøver ikke at køre langt for at komme væk fra hotellerne og menneskemylderet. Vi anbefaler, at du lejer en bil hjemmefra sammen med rejsen - så er du garanteret en bil til en god pris og behøver ikke at bruge tid på at finde en, når du er ankommet.
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Golden Beach

Strand
Chryssi betyder guld, og Golden Beach - Chryssi Akti - er da også en af øens fineste og længste strande med bjergene i baggrunden som en smuk silhuet. Den lavvandede og børnevenlige strand er godt 2 km lang og strækker sig gennem hele Golden Beach. Langs stranden ligger der små, hyggelige tavernaer med flot udsigt over bugten.

Makryammos

Fin og velorganiseret privat strand cirka 3 km fra Thassos by. På stranden findes en restaurant og forskellige faciliteter, og i højsæsonen vil gæster, der ikke bor på hotellet, ofte skulle betale entré for at få adgang til faciliteterne. Makryammos er meget børnevenlig, og man kan komme hertil med taxibåd og lokalbus fra Thassos by.

Marble Beach

Den berømte og unikke 'marmorstrand' ligger mellem Golden Beach og Thassos by og består af små hvide marmorsten. På stranden udlejes liggestole, og her findes også en strandbar.
Læs mere om strande på Thassos.
Mad, drikke og natteliv
I Golden Beach er der et bredt udvalg af restauranter og barer langs stranden. De fleste serverer både græsk og international mad.
I Golden Beach er nattelivet meget fredeligt med enkelte barer på stranden, hvor du kan slå dig ned og nyde en drink til lyden af bølgerne.
Læs mere om natteliv på Thassos.
Shopping
Golden Beach har et godt udbud af butikker med lædervarer, guld- og sølvsmykker samt lokalproduceret olivenolie og honning. Flere shoppingmuligheder findes i Thassos by.
Læs mere om shopping på Thassos.
Sport og træning
Thassos byder på mange fine vandrestier, og der er også gode muligheder for mountainbiking.

Vandring i Golden Beach

Fra Golden Beach kan du vandre op i bjergene til den lille by Panagia - en tur på cirka tre timer t/r.
Aktiviteter og seværdigheder
Snør de bekvemme sko og begiv dig afsted - i området omkring Golden Beach er der gode vandremuligheder,
Fra Golden Beach kan du tage på udflugt til de små hyggelige landsbyer Panagia og Potamia.
Udflugter
Beach Safari
Beach Safari
Lyst til at bade? Så tag med på vores herlige heldagsudflugt med 4WD-biler til nogle af Thassos' bedste og fineste strande.
Læs mere om udflugten
Happy Cruising North
Happy Cruising North
Tag med på en skøn sejlads langs Thassos' kyst - en heldagsudflugt med smukke udsigter, sol og svømmeture. Frokost indgår.
Læs mere om udflugten
Enestående Thassos
Enestående Thassos
Tag med på vores ørundtur - en heldagsudflugt, der beriger os med både nutidige og historiske aspekter af øen og ikke mindst smukke udsigter undervejs. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Mountain Adventure
Mountain Adventure
Tag med på heldagsudflugt i firehjulstrækkere til klostret Panagouda og øens højeste bjerg, Ipsarion.
Læs mere om udflugten
Sejltur - det nordlige Thassos
Sejltur - det nordlige Thassos
Tag med på en fantastisk heldagsudflugt på en sejlbåd, der er specialdesignet til små grupper. Vi tilbringer dagen på Det Ægæiske Hav ombord på en af de store yachter, Atlantis eller Areti.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Thassos på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser. Vær opmærksom på, at flere veje på Thassos er ujævne, og det kræver derfor en jeep at nå frem til populære steder som Ipsarion, Giola, Paradise Beach og Marble Beach.
Golden Beach trafikeres af lokalbusser, og det er også muligt at tage taxi.

Taxi

Du kan praje en taxi på gaden eller bestille en via dit hotel. Der køres efter taxameter, og prisen kan være højere sent om aftenen og natten.

Lokalbus

Foran Ellinas Hotel ved hovedvejen er der et busstoppested, hvorfra du kan komme til Thassos by.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra juni til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Der findes flere hæveautomater i Golden Beach.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Græsk.

Øvrigt

Livlig trafik i højsæsonen. Thassos har en stor honningproduktion, og derfor findes her en del bier og hvepse, især i august-september. Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Thassos ligger i Det Ægæiske Hav og har ca. 15.000 indbyggere, hvoraf ca. 3000 i Thassos by. Mange restauranter og tavernaer, nogle med levende musik. Adskillige barer og strandbarer. Museum og antikke udgravninger.
Vejr og klima
 • januar
7°1°
4
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • februar
9°2°
5
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • marts
12°3°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
16°7°
8
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
21°11°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
26°15°
11
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juli
28°17°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • august
28°17°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • september
24°13°
9
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • oktober
19°9°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • november
13°6°
5
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • december
9°2°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Golden Beach i sommerhalvåret.

Flyet lander i Kavala Lufthavn på fastlandet.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Golden Beach. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Flyet lander i Kavala Lufthavn på fastlandet, og vores guider møder dig i lufthavnen og viser vej til den rigtige bus. Transfer til færgelejet Keramoti tager ca. 15 minutter. Derfra sejles med bilfærge til Thassos by (ca. 40 minutter). Bagagen opbevares i bussen under færgeoverfarten. Der er et enkelt cafeteria på færgen. Køretiden fra havnen i Thassos by til dit hotel i Golden Beach er ca. 20-45 minutter (ca. 10 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører til tider via Thassos by, hvorfor køretiden bliver lidt længere. Ventetid ved færgelejet Keramoti kan forekomme ved både ankomst og afrejse. Skift til minibus ved ankomsten til Thassos forekommer.
Læs mere om transfer.

Find din rejse til Golden Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.