Se hoteller (5)

  Rejser til Potos

  I hyggelige Potos bor du tæt på stranden, og her kan vi tilbyde det børnevenlige hotel Alexandra Beach, som ligger få skridt fra havet.
  Potos er en populær badeby omgivet af grønne bjerge og med en skøn blanding af lounger og traditionelle tavernaer. Potos ligger ved havet, så der er aldrig langt fra hotellet til stranden. I Potos kan du få en afslappende ferie med dejlige dasedage på stranden krydret med smagsprøver på sydkystens bedste natteliv. Og ikke nok med det: eftersom Thassos er en populær ferieø blandt grækerne selv, er øen både billigere og mere autentisk end mange andre ferierejsemål i Grækenland.

  Børnevenligt hotel i Potos

  Til alle familier tilbyder vi et Family Garden-hotel i Potos: Alexandra Beach ligger på stranden et kvarters gang fra centrum. Her er der masser af plads til både store og små, og selvfølgelig tilbydes der både gratis wi-fi, børnepool og rummelige værelser i grønne omgivelser. Uanset om du vil træne eller koble af på ferien, er der både motionsrum og spa på hotellet.

  Værelser med privat pool

  Vil du bo fredeligt og komfortabelt i grønne omgivelser, kan vi anbefale moderne Alexandra Elegance, der blandt andet tilbyder juniorsuiter med privat pool og mulighed for All Inclusive. Gæster på Alexandra Elegance har desuden adgang til det store udbud af faciliteter på søsterhotellet Alexandra Beach. Hotellet ligger lige uden for Potos, som du kan komme ind til via en længere gåtur.

  De bedste strande

  Nogle af øens bedste strande findes på sydkysten. I Potos ligger stranden i centrum, hvilket giver byen et strejf af badeby, ikke mindst i kvartererne nærmest stranden. Og på begge sider af byen venter flere strande, bl.a. Pefkari og San Antonio.

  Lej bil med Spies

  Husk, at du kan leje bil samtidig med rejsen hos Spies. Med lejebil er det nemt at komme rundt, og eftersom afstandene er korte - kystvejen hele vejen rundt om øen er på kun 100 km - er Thassos som skabt til udflugter og afstikkere til uberørte strande og små bjerglandsbyer.
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Potos

  Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

  Strand
  Den børnevenlige strand i Potos ligger midt i byen og er forholdsvis lavvandet. Stranden strækker sig fra Potos i sydlig retning - den sydlige del af stranden kaldes også for San Antonio, eftersom der ligger en beach club af samme navn. Stranden Alexandra Beach ligger lige nord for Potos - den nordlige del af stranden er den bredeste med udlejning af liggestole samt barer og caféer.

  Metalia

  Stenstrand med levn fra fortidens jernudvinding. Liggestole og parasoller kan lejes.

  Pefkari

  Børnevenlig strand omkring 1 km fra Potos kantet af spisesteder og barer. Den nedre del af stranden består af sand, og den øvre del består mest af småsten. Her tilbydes diverse vandaktiviteter og udlejes liggestole. Tæt på stranden findes et lille område med pinjetræer, hvor man kan nyde en picnic i solnedgangens skær.

  Psili Ammos

  Fin og meget børnevenlig strand med gyldent sand og krystalklart vand godt 4 km fra Potos. På stranden udlejes liggestole og parasoller, og der ligger også et par tavernaer.

  Livadi

  Livadi-stranden ligger omgivet af høje bjerge øst for Potos. Stranden er ret fredelig og består af en blanding af sten og sand. Der findes ingen taverna/bar eller andre faciliteter, så medbring gerne egen mad og drikke. Man kommer nemmest hertil med bil eller scooter.
  Læs mere om strande på Thassos.
  Mad, drikke og natteliv
  I Potos ligger der mange restauranter og caféer langs gågaden og stranden.
  Nattelivet i Potos findes i området omkring strandpromenaden og udgøres af flere barer og en natklub.
  Læs mere om natteliv på Thassos.
  Shopping
  Potos har et lille udbud af shoppingmuligheder, men der findes en række små butikker med blandt andet dagligvarer, lokalt kunsthåndværk, sko og souvenirs.
  Læs mere om shopping på Thassos.
  Sport og træning
  På Thassos er der gode muligheder for en aktiv ferie, hvis du trænger til afveksling fra havet og stranden.

  Vandring

  Der er fine vandrestier overalt på øen, og fra Potos kan du for eksempel vandre langs havet til Limenaria.

  Mountainbike

  Vil du udforske omgivelserne på to hjul, har du mulighed for at leje både cykel og mountainbike.

  Dykning og windsurfing

  I både Potos og nærliggende Pefkari er der gode muligheder for at prøve vandsport som for eksempel jetski og SUP. I Potos findes desuden et populært dykkercenter.
  Aktiviteter og seværdigheder
  Fra Potos kommer du nemt med lejebil til fine badebugter og charmerende små bjergbyer.

  Giola

  Cirka 10 km øst for Potos findes den unikke lagune Giola, hvor det klare vand smukt omgives af klipper og indbyder til et forfriskende dyp. Man kommer nemmest hertil i bil og går det sidste stykke vej på klipperne.

  Ærkeenglen Michaels kloster

  Berømt kloster, der ligger smukt på en klippe oven for havet og byder på en utrolig udsigt over Det Ægæiske Hav. På en klar dag kan man se helt til Mount Athos på Halkidiki.
  Thassos byder på både historie og chamerende badebyer - grib chancen for at udforske øen i din ferie.
  Udflugter
  Beach Safari
  Beach Safari
  Lyst til at bade? Så tag med på vores herlige heldagsudflugt med 4WD-biler til nogle af Thassos' bedste og fineste strande.
  Læs mere om udflugten
  Happy Cruising South
  Happy Cruising South
  Oplev Thassos fra havet! Tag med på en herlig heldagsudflugt med båd langs Thassos' kyst med afslapning og dyp i havet. Frokost indgår.
  Læs mere om udflugten
  Enestående Thassos
  Enestående Thassos
  Tag med på vores ørundtur - en heldagsudflugt, der beriger os med både nutidige og historiske aspekter af øen og ikke mindst smukke udsigter undervejs. Frokost med drikkevarer indgår.
  Læs mere om udflugten
  Mountain Adventure
  Mountain Adventure
  Tag med på heldagsudflugt i firehjulstrækkere til klostret Panagouda og øens højeste bjerg, Ipsarion.
  Læs mere om udflugten
  Sejltur - det sydlige Thassos
  Sejltur - det sydlige Thassos
  Tag med på en fantastisk heldagsudflugt på en sejlbåd, der er specialdesignet til små grupper. Vi tilbringer dagen på Det Ægæiske Hav ombord på yachten Nikoletta.
  Læs mere om udflugten
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Thassos på, og du kan med fordel bestille bilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser. Vær opmærksom på, at der kræves en jeep for at nå frem til populære steder som Ipsarion, Giola, Paradise Beach og Marble Beach.
  Fra Potos kan du komme med lokalbus og taxi til de nærliggende byer. Du kan også leje en cykel.

  Taxi

  Du kan både praje en taxi på gaden og bede om hjælp til at bestille en i hotelreceptionen. Taxierne har taxameter, og prisen kan være højere i aften- og nattetimerne.

  Lokalbus

  Fra busstoppestedet ved gaden Agamemnonos 7 kan du blandt andet komme med lokalbus til Thassos by.

  Cykel

  I Potos findes flere firamer, der udlejer cykler.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  Fra juni til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

  Rejser med omtanke

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Hotelskat i Grækenland

  De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

  Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
  Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Der findes hæveautomater i Potos.
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Dansk +1 time.

  El

  220 V

  Sprog

  Græsk.

  Øvrigt

  Livlig trafik i højsæsonen. Thassos har en stor honningproduktion, og derfor findes her en del bier og hvepse, især i august-september. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
  Thassos ligger i Det Ægæiske Hav og har ca. 15.000 indbyggere, hvoraf ca. 3000 i Thassos by. Mange restauranter og tavernaer, nogle med levende musik. Adskillige barer og strandbarer. Museum og antikke udgravninger.
  Vejr og klima
  • januar
  7°1°
  4
  Solskinstimer pr. dag
  13°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • februar
  9°2°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  13°
  Vandtemperatur
  20
  Regnfri dage
  • marts
  12°3°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  13°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • april
  16°7°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  14°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • maj
  21°11°
  9
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • juni
  26°15°
  11
  Solskinstimer pr. dag
  22°
  Vandtemperatur
  24
  Regnfri dage
  • juli
  28°17°
  12
  Solskinstimer pr. dag
  24°
  Vandtemperatur
  26
  Regnfri dage
  • august
  28°17°
  11
  Solskinstimer pr. dag
  25°
  Vandtemperatur
  27
  Regnfri dage
  • september
  24°13°
  9
  Solskinstimer pr. dag
  23°
  Vandtemperatur
  26
  Regnfri dage
  • oktober
  19°9°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  20°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • november
  13°6°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  17°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  • december
  9°2°
  4
  Solskinstimer pr. dag
  15°
  Vandtemperatur
  22
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 3 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Potos i sommerhalvåret.

  Flyet lander i Kavala Lufthavn på fastlandet.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Potos. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

  Flyet lander i Kavala Lufthavn på fastlandet, og vores guider møder dig i lufthavnen og viser vej til den rigtige bus. Transfer til færgelejet Keramoti tager ca. 15 minutter. Derfra sejles med bilfærge til Thassos by (ca. 40 minutter). Bagagen opbevares i bussen under færgeoverfarten. Der er et enkelt cafeteria på færgen. Køretiden fra havnen i Thassos by til dit hotel i Potos er ca. 45 minutter til 2 timer (ca. 45 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører som regel via andre rejsemål. Ventetid ved færgelejet Keramoti kan forekomme ved både ankomst og afrejse.

  Læs mere om transfer.

  Find din rejse til Potos
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.