Se hoteller (4)

  Rejser til Potos

  I hyggelige Potos bor du tæt på stranden, og her kan vi tilbyde det børnevenlige hotel Alexandra Beach, som ligger få skridt fra havet.
  Potos er en populær badeby omgivet af grønne bjerge og med en skøn blanding af lounger og traditionelle tavernaer. Potos ligger ved havet, så der er aldrig langt fra hotellet til stranden. I Potos kan du få en afslappende ferie med dejlige dasedage på stranden krydret med smagsprøver på sydkystens bedste natteliv. Og ikke nok med det: eftersom Thassos er en populær ferieø blandt grækerne selv, er øen både billigere og mere autentisk end mange andre ferierejsemål i Grækenland.

  Børnevenligt hotel i Potos

  I Potos bor børnefamilier bedst på vores Family Selection-hotel Alexandra Beach, som ligger på stranden et kvarters gang fra centrum. Her er der masser af plads til både store og små, og der tilbydes både gratis wi-fi, børnepool og rummelige værelser omgivet af en stor have. Hotellet har også både motionsrum og spaafdeling.

  Værelser med privat pool

  Vil du bo fredeligt og komfortabelt i grønne omgivelser, kan vi anbefale moderne Alexandra Elegance, der blandt andet tilbyder juniorsuiter med privat pool og mulighed for All Inclusive. Gæster på Alexandra Elegance har desuden adgang til det store udbud af faciliteter på søsterhotellet Alexandra Beach. Hotellet ligger lige uden for Potos, som du kan komme ind til via en længere gåtur.

  De bedste strande

  Nogle af øens bedste strande findes på sydkysten. I Potos ligger stranden i centrum, hvilket giver byen et strejf af badeby, ikke mindst i kvartererne nærmest stranden. Og på begge sider af byen venter flere strande, bl.a. Pefkari og San Antonio.

  Lej bil med Spies

  Husk, at du kan leje bil samtidig med rejsen hos Spies. Med lejebil er det nemt at komme rundt, og eftersom afstandene er korte - kystvejen hele vejen rundt om øen er på kun 100 km - er Thassos som skabt til udflugter og afstikkere til uberørte strande og små bjerglandsbyer.

  Spies' gæster om Potos

  Find din rejse til Potos