1. Grækenland
 2. Kreta
 3. Makrigialos
 4. Ocean Beach Club - Kreta
 • børnevenligt

Ocean Beach Club - Kreta

Himmel, hav og harmoni! Her får I optimale muligheder for at være sammen og nyde ferien med familien på et designhotel med en afslappet atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing har alt det, et Sunwing har at byde på - bare i ekstra smagfulde omgivelser.
Mere

Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) er bygget til en familieferie med fokus på luksus og afslapning. Hotellet er en del af Sunwing Makrigialos Beach, og det betyder, at I selvfølgelig har adgang til Sunwings store udbud af aktiviteter og faciliteter, samtidig med at I nyder den fredelige stemning på O.B.C.
Læs mere om hotellet

Vi kan ikke tage æren for havet og horisonten, men til gengæld har vi taget udgangspunkt i de betagende omgivelser og bygget et designhotel for den moderne familie. Her er masser af plads til, at børn og forældre kan spille, lege, læse bøger eller bare være sammen. Vil I bo ekstra godt, vælger I en Club House Suite med fantastisk havudsigt og direkte adgang til privat, delt pool.

Ocean Beach Club vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas bedste strande. Hotellet har en spaadeling samt et motionsrum og tilbyder holdtræning.

Den lille by Makrigialos ligger i gåafstand fra hotellet og byder på flere hyggelige restauranter og barer beliggende lige ved stranden. Der findes også enkelte butikker.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på Ocean Beach Club - Kreta. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MyO.B.C.

På hotellets informationssite MyO.B.C. kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Ocean Beach Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

O.B.C. på de sociale medier

Følg Ocean Beach Club på Facebook.

Røgfrit på O.B.C.

Ocean Beach Club er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Kontantfrit hotel

Hotellet er kontantfrit. Ved check-in får du et kort, som du bruger som betaling i restauranterne, barerne, Minimarket og iskiosken. Alt, hvad du køber, skrives på din værelsesregning og betales ved check-out.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter. Store niveauforskelle med trapper på hotelområdet.

Sæson

Hotellet har åbent fra april til oktober. Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

Miljø

Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Øvrigt

Reception: Kl. 7-23. Check-in tidligt kl. 12 og senest kl. 15. Check-out kl. 12. Hæveautomat findes på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach.

Bygget: 1987 og 1989. Renoveret: 2011.

131 suiter. Etager: 2-3. Elevator: I visse dele af bygningerne. Ingen elevator i bygningen med Club House Suiter.

Aircondition: 1/6-30/9 kl. 16-19 og kl. 22-09.

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Aneza Fourlanou

Skatter og afgifter

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  4 stk.
 • Børnepool
  Ja
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  1,5 km
 • Hovedcentrum
  20 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
 • Suiter til op til 6 personer
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Ligger på stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
Ekstra værdiUdvalgte hoteller med ekstra fordele
Sådan bor du
Ocean Beach Club - Kreta vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas bedste strande.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Compact Suite

Veludstyrede og komfortable suiter til den lille familie.

Compact Pool Suite

Veludstyrede suiter med en skøn terrasse med direkte pooladgang. Perfekt til den lille familie.

Club Suite

Vores mest populære suiter. De er praktisk indrettet, består af to eller tre værelser og rummer op til seks personer.

Club Pool Suite

Skønne suiter med praktisk indretning og direkte adgang til poolen fra din egen terrasse.

Club House Suite

Her bor du roligt og afsides, men er samtidig tæt på alt.

Club House Pool Suite

Suiter med en rolig beliggenhed og en skøn terrasse med direkte pooladgang.

Generous Suite

Generous Suiter er praktisk indrettede lejligheder til den store familie.

Mad og drikke

I restauranten på Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) dækkes der hver dag op til en lækker morgenmadsbuffet med bl.a. frugt, yoghurt, cornflakes, granola, friskbagt brød, pålæg, pølser, æg, friskpresset juice, smoothies, energibarer og forskellige kulinariske indslag fra det græske køkken. Ønsker du en sen morgenmad, kan du vælge en lettere brunch, som serveres mellem morgenmad og frokost.

Til frokost kan du vælge imellem vores buffet eller salatanretninger, pasta, burgere og lokale retter fra menuen. Middagen på O.B.C. tager udgangspunkt i vores nye koncept: Du begynder med småretter fra meze-buffeten, inden du vælger en af aftenens hovedretter, som er nøje sammensat af køkkenchefen Georgos Fotinakis og hans dygtige køkkenteam. Det hele afrundes med en velsmagende dessertbuffet, som er inspireret af den græske bagetradition. Vil du hellere spise a la carte, tilbydes desuden et udvalg af internationale og lokale middagsretter samt et spændende vinkort (indgår ikke i Ocean Beach Inclusive og All Inclusive). Sommeren 2018 tilbyder vi også nye spændende vegetariske retter på Ocean Beach Club, bl.a. selleribøf og sprøde pakoras - indiske grøntsagsfritter - med løg og spidskål.

Læs mere om mad og drikke samt hotellets restaurant nedenfor eller på hotellets informationssite MyO.B.C..

Restaurant

Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14.30
Middag kl. 18.30-21.30
Ocean Beach Clubs meze-restaurant tilbyder det bedste af Middelhavets mad. Her får du smagsoplevelser fra både det græske, tyrkiske, libanesiske og italienske køkken. Det er også her du spiser fra buffet, hvis du har bestilt Ocean Beach Inclusive eller All Inclusive.

Bar

Kl. 10.30-22.30
Både før og efter middagen kan du nyde en drink i baren, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer, is, snacks og kaffe.

Manolis Beach Bar

Kl. 10-17
Her serveres lette retter og drikkevarer.

Mini Market

Kl. 8-22
I Mini Market finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, babymad og andre babyprodukter (lokale mærker kan forekomme) til slik, solcreme, brød og drikkevarer.

Åbningstiderne kan blive ændret i løbet af sæsonen. De aktuelle åbningstider oplyses ved ankomsten.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en fantastisk morgenmadsbuffet. Frugt, friskbagt brød, yoghurt, pålæg, pølser, æg, bacon, friskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer, raw food-trøfler ... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Forudbestilles hjemmefra.

Ocean Beach Inclusive

I Ocean Beach Inclusive indgår:
• 7 x morgenmad kl. 7.30-10.30
• 5 x frokost kl. 12.30-14.30
• 5 x middag kl. 18.30-21.30
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag

Morgenmad og frokost er fra buffet. Middag består af mezebuffet til forret, valg mellem forskellige hovedretter og dessertbuffet. Du vælger selv, hvilke fem dage du vil spise frokost og middag.

Du kan læse mere på hotellets informationssite MyO.B.C.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal. Læs mere om Ocean Beach Inclusive.

Ocean Beach All Inclusive

I Ocean Beach All Inclusive indgår:
• Morgenmad kl. 7.30-10.30, frokost kl. 12.30-14.30 og middag kl. 18.30-21.30
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag
• Formiddagssnacks kl. 10.30-12
• Kold buffet med salat, frugt og sandwich kl. 14.30-18
• Mineralvand og sodavand samt lokal øl, vin, spiritus og cocktails kl. 10.30-22.30
• Filterkaffe og kager kl. 10.30-22
• Forskellig slags is kl. 10.30-22.30

Morgenmad og frokost er fra buffet. Middag består af meze-buffet til forret, valg mellem forskellige hovedretter og dessertbuffet.

På hjemrejsedagen gælder Ocean Beach All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8. Bestilles hjemmefra - begrænset antal.

Læs mere om Ocean Beach All Inclusive.

Pool og strand

Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) ligger smukt ved en af Kretas bedste sandstrande, som er børnevenlig og med turkisblåt vand.

Den hurtigste vej til total familielykke går via poolen - uanset om du vil have en svalende dukkert eller slappe af i en liggestol. Babypoolen er placeret et stykke fra den dybe pool, så små børn ikke tager fejl. Desuden har vi poolvagter ved poolområdet hver dag kl. 10-17.

Glem alt om at fylde kufferten med håndklæder til hele familien. På Ocean Beach Club får alle hvert sit pool- og strandhåndklæde i skøn frotté, som gratis kan udskiftes. Det skal være let at rejse!

Hotellet ligger tæt på havet. Har du lyst til en dag på stranden, er du selvfølgelig velkommen til at tage dit håndklæde med.

Babypool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 15 m2
Dybde: 30 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-20

Pool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 327 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-20

Spapool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 78 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-19

Club House privat pool 1*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 50 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-20

Club House privat pool 2*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 85 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-20

Club Suite privat pool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 161 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 9-20

Strand

200 meter lang lavvandet sandstrand neden for hotelområdet. Trapper ned til stranden. Parasoller og liggestole kan lejes. 0-100 meter til stranden fra suiterne, alt efter hvor på hotelområdet du bor.

*Kun for gæster, som bor i en suite med adgang til privat pool (deles med andre suiter). De private pools indeholder ca. 2 % saltvand, eftersom hotellet benytter et miljøvenligt rensningssystem.

Træning og aktiviteter

På Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) kan du vælge imellem en masse sportsaktiviteter. I vores store, luftige fitnessafdeling og motionsrum tilbyder vi et varieret træningsudbud ledet af SATS-uddannede instruktører, og i poolen kan du deltage i forskellige vandsportsaktiviteter eller vores populære vandgymnastik. På Sunwing Makrigialos Beach findes også tennisbane og multisportsbane, og nærområdet byder på gode muligheder for vandreture

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk eller måske en gang holdtræning i gruppetræningslokalet? Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år. Gå heller ikke glip af Fitness Together, hvor forældre og børn får mulighed for at træne sammen.
Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Vandgymnastik

Ocean Beach Clubs gæster har adgang til vandgymnastik på Sunwing Makrigialos Beach, hvor vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration, så du kan se frem til motion ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er udstyret med både træningsmaskiner og frie vægte. Aldersgrænsen er 13 år.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Crawlkursus for nybegyndere

En aktivitet for såvel voksne som børn. I løbet af de tre kursusgange giver vores kompetente instruktører dig basisundervisning i crawlsvømning. Fokus ligger på at lære de tekniske grundprincipper i crawl med korrekte svømmetag med arme og ben, hvordan man trækker vejret samt praktisk at øve og forbedre sin kropsholdning i vandet, finde den rette måde at flyde på og lære det grundlæggende inden for vejrtrækningsteknikken.

Alder: Fra 12 år.
Mål: At kunne svømme mindst 25 meter crawl med den rette vejrtrækningsteknik.
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 200 meter brystsvømning på dybt vand.
Kursusgange: 3 lektioner a 40 minutter (for- eller eftermiddag). Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Periode: 8/6-15/8 på Sunwing Makrigialos Beach. Kan bestilles ved ankomst torsdag.

Læs mere om svømmeskolen.

Privat svømmelærer

En individuel aktivitet tilpasset efter dine personlige behov. Det kan være at lære grundprincipperne inden for crawl eller at finpudse teknikken for dig, der allerede kan det grundlæggende. Sammen med din private svømmelærer sætter du dagsordenen, og træneren fastlægger en eller flere lektioner, hvor I træner på at nå dine individuelle mål.

Krav til forkundskaber: Ingen, lektionen tilpasses efter individuelle forkundskaber og ønsker.
Kursusgange: 1 lektion a 40 minutter (for- eller eftermiddag). Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Periode: 8/6-15/8 på Sunwing Makrigialos Beach. Kan bestilles ved ankomst torsdag.
Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser.

Tennis og multisport

På Sunwing Makrigialos Beach findes både multisportsbane og tennisbane. Udstyr kan lånes og lejes i Help Desk, og det er muligt at bestille privatundervisning i tennis. Du kan også gå en runde på vores populære minigolfbane. Golfbolde kan købes i Minimarket, men ellers koster det ikke noget.

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finder du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

Når børnene har det godt i ferien, så har de voksne det også. På Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) foregår det meste omkring poolen, på stranden og sammen med familien. I loungen er der god plads til samvær og hygge, og her findes også et godt bibliotek med mulighed for at lege, spille og surfe på nettet.

Livet på O.B.C. er fredeligt, men ikke kedeligt. Og så er børnene naturligvis altid velkomne på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach, som har Mini Land, legeplads, sjove aktiviteter og populære familieshows - her behøver ingen at kede sig! Vi arrangerer masser af aktiviteter for børn 0-7 år med alt fra skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vandlege.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nogle aktiviteter har en aldersgrænse, men der er altid noget at give sig til for både små og store børn.

Lollo & Bernie's Mini Land ligger mellem bygningerne Hera og Pallas Athina på Sunwing Makrigialos Beach, tæt på Iakovo's Kitchen & Grill og poolområdet. Her samles børnene, når der er aktiviteter, eller hvis de har lyst til at lege, klippe-klistre eller se film sammen med en voksen. Tilmelding til børneaktiviteterne foregår via Holiday Planner på MyO.B.C. På Sunwing Makrigialos Beach findes også scenen, hvor du kan se vores populære børneshows og deltage i Mini Stars og Mini Disco.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, Sunwing Makrigialos Beach tilbyder.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet i din ferie. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten. Læs om alle børneaktiviteter på Sunwing Makrigialos Beach.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som kaldes Lollo & Bernie's Mini Land. Flere gange om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land findes en indhegnet legeplads, som er delvist overdækket.

Play & Splash og Mini Play

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i Play & Splash, som er leg og plask i poolen til glad musik. Mini Play er leg og bevægelse til musik i fitness-salen for børn i alderen 3-7 år. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. De gives mulighed for at udvikle deres kreativitet og lærer at samarbejde med andre.

Svømmeskole

I perioden 8/6-15/8 tilbyder vi svømmeskole på Sunwing Makrigialos Beach i samarbejde med Medley. Grundtanken er, at børn skal have det sjovt i vandet og på den måde blive vant til at være i vand og lære at svømme. Efter afsluttet kursus får dit barn en medalje. Minimumsalderen er fire år. Svømmeskolen ledes af svensk, Medley-uddannet personale, og der er to niveauer. Undervisningen foregår fem gange om ugen (for- eller eftermiddag). Kan bestilles ved ankomst torsdag (bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser).

Svøm som en havfrue

Prøv kræfter med livet under vandoverfladen og mærk, hvordan det føles at svømme med en havfruehale i poolen. I vintersæsonen tilbyder vi lektioner i havfruesvømning på Sunwing Arguineguín Seafront. Lektionerne bestilles på hotellet og finder sted i de samme perioder som svømmeskolen.

Alder: Fra 7 år
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 25 meter, dykke på dybt vand, svømme under vand samt kunne vende sig fra mave til ryg.
Kursusgange: 1 lektion a 40 minutter.

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Mini Land og kan f.eks. være med til at lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MyO.B.C., og betaling foregår i receptionen.

Familiegymnastik

Til familiegymnastik kan børn i alderen 3-7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme - Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen er der Lollo & Bernie's Mini Disco, hvor det glimter i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Mini Disco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, T-shirts, Lollo & Bernie-bogen og meget andet.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Makrigialos Beach, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach tilbyder en masse aktiviteter for børn mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Her kan du prøve forskellige slags sport både på land og i vandet, og der findes også billard, minigolf, bordtennis, udendørsskak og andre spil. Indimellem arrangeres der desuden pizza- og filmaften.

I Teen Lounge på Sunwing Makrigialos Beach kan du f.eks. spille PlayStation. Og har du mod på at stå i projektørlysets skær, kan du i skoleferierne stille op i Teen Idol, hvor du får hjælp af vores showteam til at indøve en sang, som du senere skal optræde med på scenen foran publikum.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her.

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med i sjove konkurrencer. I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten. Læs om alle ungdomsaktiviteter på Sunwing Makrigialos Beach.

Teen Lounge

Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film og spil, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen, og uden for kan du dyste mod dine nye venner i bordtennis eller billard.

Crawlkursus for nybegyndere

Et kursus for både voksne og børn. I løbet af kursets tre lektioner giver vores kompetente instruktører dig basisundervisning i crawlsvømning. Fokus ligger på at lære de tekniske grundprincipper i crawl med korrekte svømmetag med arme og ben, hvordan man trækker vejret samt praktisk at øve og forbedre sin kropsholdning i vandet, finde den rette måde at flyde på og lære det grundlæggende inden for vejrtrækningsteknikken.

Alder: Fra 12 år.
Mål: At kunne svømme mindst 25 meter crawl med den rette vejrtrækningsteknik.
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 200 meter brystsvømning på dybt vand.
Kursusgange: 3 lektioner a 40 minutter (for- eller eftermiddag). Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Periode: 8/6-15/8 på Sunwing Makrigialos Beach. Kan bestilles ved ankomst torsdag.

Læs mere om svømmeskolen.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning

Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Spa Together

Spa Together giver forældre og børn i alderen (11-15 år mulighed for at nyde en behandling sammen i vores spa. Bestil spa-pakkerne hjemmefra, og vælg behandling når I er på hotellet. Vi tilbyder forskellige typer af massage samt krops- og ansigtsbehandlinger. Ved 1 voksen og 1 barn (11-15 år) bestiller man to spa-pakker i den voksnes navn.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner - og det er helt gratis!

Creative Time

I Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chill-out

Hæng ud i Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller være med til forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores Teen Host.

Minigolf, bordtennis...

På Sunwing Makrigialos Beach kan du gå en runde på den populære minigolfbane. Golfbolde købes i Minimarket, men ellers koster det ikke noget. Du kan også spille tennis, bordtennis, billard eller udendørsskak (nogle aktiviteter er mod betaling). Eller hvorfor ikke tage en fodbold med på stranden og spille en kamp med dine nye venner?

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, har du chancen for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn i alderen 8-15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Makrigialos Beach, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed direkte ved havet. Store niveauforskelle med trapper inden for hotelområdet. Ca. 1,5 km til Makrigialos by, men der ligger også restauranter tæt på hotellet.

Nogle af lejlighederne mod gaden kan være generet af trafik, barer og restauranter.

P.O Box 38
Makrigialos
72055 Crete
Greece

Telefon: +30 28 4306 4300
Mail (skriv på engelsk): frontdesk@sunwing.net

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Når du bor på Ocean Beach Club - Kreta og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet, og har du tilkøbt bustransfer fra lufthavnen, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Transfer

Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 2 timer og 15 minutter (plus pause undervejs). Køreturen går ad naturskønne og nogle steder snoede veje. Omkring halvvejs vil der være et stop, hvor du kan købe drikkevarer og snacks eller benytte toilettet.

Underholdning

Når solen går ned, træder stjernerne frem på scenen på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle danse- og musikspækkede familieshows afløser hinanden.

På Sunwing Makrigialos Beach ligger scenen ved Buffetrestauranten og Lime Bar i hovedbygningen Apollon.

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows. Vi byder bl.a. på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. Vores farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om showprogrammet.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme. Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn mellem 3 og 7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage. Og så er det showtime!

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, kan du optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen er der Lollo & Bernie's Mini Disco, hvor det glimter i discokuglen, og dansegulvet snart er fyldt med vores yngste gæster. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i vores spaafdeling. Her kan du vælge mellem forskellig slags massage, helkropspeeling, ansigtsbehandlinger, pedicure og andre skønne behandlinger.

Spa Together giver par, venner eller forældre og større børn (11-15 år) mulighed for at få en behandling sammen (begge skal vælge den samme behandling). Hvis du vil forudbestille en behandling hjemmefra, tilkøber du en lille (25 min.), mellem (50 min.) eller stor (75 min.) spa-pakke, og på hotellet vælger du så en af de behandlinger, der svarer til den forudbestilte længde. Ved 1 voksen og 1 barn bestiller man to spa-pakker i den voksnes navn. Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MyO.B.C..

Til vores yngste gæster kan vi tilbyde Lollos økologiske oliemassage, Bernies økologiske chokolademassage og Lollo & Bernies mini-manicure. Vi tilbyder desuden Teen Face til unge. Du kan læse mere om behandlingerne på ovenstående link.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spa-pakker hjemmefra.

Spaafdelingen deles med Sunwing Makrigialos Beach og ligger ved motionsrummet på Ocean Beach Club.

Lille spa-pakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spa-pakke

50 minutter. Prøv f.eks. en dybderensende aromatisk ansigtsbehandling, Hot Oil Massage eller en klassisk pedicure.

Stor spa-pakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange, bl.a. Hot Stone Massage, Ocean Beach Ritual, en top til tå-behandling, ansigtsmassage og farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spa-behandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spa-pakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spa-pakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år (undtagen ved Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for børn).

Bedømmelser og anmeldelser
4,5/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 3346 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
97% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,5
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,5
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,6
Poolområdet for børn
4,2
Børnevenlighed
4,4
Wi-fi
4,4
Se anmeldelser for:
Dato
 • 3/5

  "Skuffende"

  Vi var afsted i oktober uge 42 og tager man afsted på det tidspunkt, skal man være opmærksom på at man ikke kan benytte poolen, da den er iskold.Der er mange skuffede børn på solsengene hele ugen, der ikke kan bade i poolen. Da man gør Spiesguiderne opmærmsom på dette, bliver man affærdiget med et surt svar om, at det kan man læse på spies.dk, at poolen ikke er opvarmet, så det kan man ikke forvente.Da vores værelse bliver oversvømmet af kloakvand og vi derfor må sidde på vores senge i to timer, får vi sendt en tallerken uspiselig frugt som undskyldning. Da jeg spørger den sure spies-guide om dette, får jeg at vide at det er standard, da jeg jo knap har været generet af hændelsen?? Restauranten er utrolig ringe og kan de komme afsted med det ender du med at betale 20€ for 3 glas sodavand. Overpriset og virkelig ringe standard.
 • 5/5

  "Lækkert hotel"

  Vi havde en lækker lejlighed på Ocean Beach Club, med udsigt over havet. Det var dejligt med det lille køkken, så vi havde mulighed for at lave morgenkaffe. Værelset blev rengjort hver dag og personalet var venlige at komme tilbage, hvis vi ikke vi klar.Et helt igennem lækkert hotel.
 • 5/5

  "Smukt og fredeligt "

  Fantastisk smukt hotel med et lækkert rent design og en genial beliggenhed op af en skrænt ned til børnevenlig strand. Rent og klart vand. Det blødeste sand. Ikke en eneste sten. Ret lavvandet. Dejlige lejligheder med alt, hvad man har brug for. Man får meget for pengene her. God kaffe og morgenmadsbuffet. Hyggeligt og fredeligt område langt væk fra turistmasserne. Masser af hyggelige restauranter med billig og toplækker mad lige i nærheden. Området er super smukt med mange naturoplevelser. Vi lejede en bil 3 dage og besøgte bjerglandsbyer, sankt Nikolaus og hikede i Dødens Kløft. Virkelig fed oplevelse... mødte ganske få andre på vejen. perfekt i oktober, hvor vejret ikke var for varmt. Vi var på hotellet den allersidste uge, inden sæsonen lukkede. - i uge 42 og havde det meste perfekte vejr. Høj sol. 24 grader og aldrig lavere end 20 grader om aftenen. Kan varmt anbefales. Det tager 2,5 time at køre dertil fra lufthavnen, men det er turen værd.
 • 5/5

  "Super godt hotel"

  Dejligt hotelGod placeringFantastisk personaleKan klart anbefales
 • 5/5

  "Hotel med unik udsigt"

  Det er svært ikke at være begejstret for dette hotel. Rigtig pæne og rene lejligheder, gode senge, flot badeværelse, og dejlig altan med den mest fantastiske udsigt. Dejligt personale, altid smilende og venlig. Dejligt med et hotel med sådan en orden og stille og rolig, ingen larmende musik om aftenen og natten. Kan kun anbefales 100%

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer