PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Beach Club Spa Pool.

Ocean Beach Club - Kreta

Hotelstandard 4,5

 • Suiter op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • Direkte på stranden
 • Børneklub med skandinavisk personale
 • Røgfrit
 • Gratis badehåndklæder
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Spa
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Delvis overdækket babypool
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Himmel, hav og harmoni! Her får I optimale muligheder for at være sammen og nyde ferien med familien. Så velkommen til et designhotel med en afslappet atmosfære: Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har alt det, I forventer af et Sunwing - bare i ekstra smagfulde omgivelser.

Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) er bygget til en familieferie med fokus på luksus og afslapning. Hotellet er en del af Sunwing Makrigialos Beach, og det betyder, at I selvfølgelig har adgang til Sunwings store udbud af aktiviteter og faciliteter, samtidig med at I nyder den fredelige stemning på O.B.C..

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi.

Vi kan ikke tage æren for havet og horisonten, men til gengæld har vi taget udgangspunkt i de betagende omgivelser og bygget et designhotel for den moderne familie. Her er masser af plads til, at børn og forældre kan spille, lege, læse bøger eller bare være sammen. Vil I bo ekstra godt, vælger I en Club House Suite med fantastisk havudsigt og direkte adgang til privat, delt pool.

O.B.C. vender mod havet og ligger lige ovenfor en af Kretas absolut bedste strande. Der findes også en spaafdeling, et motionsrum samt SATS-holdtræning.

Den lille by Makrigialos ligger i gåafstand fra hotellet og byder på flere hyggelige restauranter og barer beliggende lige ved stranden. Der findes også en del butikker.

*Spies Easy Travel
Når du bor på O.B.C. og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Bussen gør et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet.

Læs mere om Ocean Beach Club - Kreta Skjul tekst Bestil Inclusive hjemmefra! Børn spiser for 0,-

Her kan du bestille Ocean Beach Inclusive og All Inclusive. Begrænset antal pladser – det gælder derfor om at bestille i god tid. Og husk, at børn under 12 år altid spiser gratis sammen med en betalende voksen. Bemærk: Har du bestilt Inclusive på O.B.C., er du også velkommen til at benytte restauranten på Sunwing Makrigialos Beach. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Røgfrit på O.B.C.

O.B.C. er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Adresse

P.O. Box 38, Makrigialos, 72055 Crete
Telefon +30 28 4306 4300

Faciliteter på Ocean Beach Club - Kreta