PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Beach Club Spa Pool.

Ocean Beach Club - Kreta

Hotelstandard 4,5

  • Suiter til op til 6 personer
  • Suiter med direkte pooladgang
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Børn under 12 år spiser gratis
  • Direkte på stranden
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Overdækket babypool

Himmel, hav og harmoni! Her får I optimale muligheder for at være sammen og nyde ferien med familien. Så velkommen til et designhotel med en afslappet atmosfære: Ocean Beach Club by Sunwing Family Resorts har alt det, I forventer af et Sunwing - bare i ekstra smagfulde omgivelser.

Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) er bygget til en familieferie med fokus på luksus og afslapning. Hotellet er en del af Sunwing Makrigialos Beach, og det betyder, at I selvfølgelig har adgang til Sunwings store udbud af aktiviteter og faciliteter, samtidig med at I nyder den fredelige stemning på O.B.C..

Dette er et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Læs mere om Ekstra værdi.

Vi kan ikke tage æren for havet og horisonten, men til gengæld har vi taget udgangspunkt i de betagende omgivelser og bygget et designhotel for den moderne familie. Her er masser af plads til, at børn og forældre kan spille, lege, læse bøger eller bare være sammen. Vil I bo ekstra godt, vælger I en Club House Suite med fantastisk havudsigt og direkte adgang til privat, delt pool.

O.B.C. vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas bedste strande. Hotellet har en spaadeling samt et motionsrum og tilbyder holdtræning.

Den lille by Makrigialos ligger i gåafstand fra hotellet og byder på flere hyggelige restauranter og barer beliggende lige ved stranden. Der findes også en del butikker.

Læs mere om Ocean Beach Club - Kreta Skjul tekst Hotelfakta

Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på Ocean Beach Club - Kreta. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MyO.B.C.
På hotellets informationssite MyO.B.C. kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Ocean Beach Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Du kan gå ind på MyO.B.C. via din smartphone, tablet eller bærbare samt via de gratis gæstecomputere i receptionen.

O.B.C. på de sociale medier
Følg Ocean Beach Club på Facebook.

Røgfrit på O.B.C.
Ocean Beach Club er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Kontantfrit hotel
Hotellet er kontantfrit. Ved check-in får du et kort, som du bruger som betaling i restauranterne, barerne, Minimarket og iskiosken. Alt, hvad du køber, skrives på din værelsesregning og betales ved check-out.

Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter
Der findes ingen handicapvenlige suiter. Store niveauforskelle med trapper inden for hotelområdet.

Parkering
Offentlig parkering ved hotellet (begrænset antal pladser).

Reception
Åben kl. 7-23. Check-out kl. 12. Hæveautomat findes på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach.

Sæson
Hotellet har åbent fra april til oktober.

Miljø
Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotelmanager
Aneza Fourlanou

Adresse
P.O. Box 38
Makrigialos
72055 Crete, Greece
Telefon: +30 28 4306 4300
Mail (skriv på engelsk): crete@oceanbeachclub.net

Faciliteter på Ocean Beach Club - Kreta