PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Fra poolområdet er der en fantastisk havudsigt.

Sunwing Makrigialos Beach

Hotelstandard 4

 • Lejligheder op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Lollo & Bernie
 • Børneklub med skandinavisk personale
 • Direkte på stranden
 • Røgfrit
 • Spa
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Delvis overdækket babypool
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Afslappede feriedage med familien ved det azurblå Middelhav.

Sunwing Makrigialos Beach er skabt for at give dig og din familie de perfekte rammer for en ferie sammen. Her ved en af Kretas bedste strande er der masser af tid til at være sammen i ro og mag, spise god mad, svømme og hygge med børnene. Byen Makrigialos ligger i gåafstand og byder på hyggelige restauranter og barer ved vandet samt nogle få butikker.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi.

Hotellet består af fire lejlighedsbygninger: Apollon, Afrodite, Pallas Athina og Hera. Vælg mellem forskellige typer af lejligheder - alt fra Happy Baby, hvis du rejser med små børn, til Big Family, hvis I rejser mange sammen. Uanset hvor du bor, er du tæt på hotellets faciliteter.

Vi har også tænkt på alle i familien, når det gælder hotellets poolområder: Her findes pools for store og små, for vandhunde og for dem, der vil have fred og ro. Babypoolen er naturligvis solafskærmet. Trænger du til motion, kan vi varmt anbefale vores populære vandgymnastik.

Nyhed! Vil du gøre det ekstra nemt og bekvemt for dig selv, kan du nu forudbestille Lollo & Bernies lille bambinopakke, der indeholder bleer, vådservietter, bleposer og hagesmæk samt en Lollo-rangle.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunwing og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Bussen gør et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet.

Læs mere om Sunwing Makrigialos Beach Skjul tekst Bestil Inclusive hjemmefra! Børn spiser for 0,-

Her kan du bestille Sunwing Inclusive og All Inclusive. Begrænset antal pladser – det gælder derfor om at bestille i god tid. Og husk, at børn under 12 år altid spiser gratis sammen med en betalende voksen. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Røgfrit på Sunwing Family Resorts

Sunwing Makrigialos Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Adresse

P.O. Box 38, Makrigialos, 72055 Crete
Telefon +30 28 4306 4300

Faciliteter på Sunwing Makrigialos Beach