PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Fra poolområdet er der en fantastisk havudsigt.

Sunwing Makrigialos Beach

Hotelstandard 4

  • Lejligheder til op til 6 personer
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Børn under 12 år spiser for 0,-
  • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
  • Direkte på stranden
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Overdækket babypool

Afslappede feriedage med familien ved det azurblå Middelhav.

Sunwing Makrigialos Beach er skabt for at give dig og din familie de perfekte rammer for en ferie sammen. Her ved en af Kretas bedste strande er der masser af tid til at være sammen i ro og mag, spise god mad, svømme og hygge med børnene. Byen Makrigialos ligger i gåafstand og byder på hyggelige restauranter og barer ved vandet samt nogle få butikker.

Dette er et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Læs mere om Ekstra værdi.

Hotellet tilbyder forskellige typer af lejligheder - alt fra Happy Baby, hvis du rejser med små børn, til Big Family, hvis I rejser mange sammen. Uanset hvor du bor, er du tæt på hotellets faciliteter.

Vi har også tænkt på alle i familien, når det gælder hotellets poolområder: Her findes pools for store og små, for vandhunde og for dem, der vil have fred og ro. Babypoolen er naturligvis overdækket. Trænger du til motion, kan vi varmt anbefale vores populære vandgymnastik.

Den lille by Makrigialos ligger i gåafstand fra hotellet og byder på flere hyggelige restauranter og barer beliggende lige ved stranden. Der findes også en del butikker.

Læs mere om Sunwing Makrigialos Beach Skjul tekst Hotelfakta

Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MySunwing
På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Sunwing Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Du kan gå ind på MySunwing via din smartphone, tablet eller laptop samt via de gratis gæstecomputere, der findes i Help Desk.

Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Makrigialos Beach på Facebook.

Røgfrit på Sunwing
Sunwing Makrigialos Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Kontantfrit hotel
Hotellet er kontantfrit. Ved check-in får du et kort, som du bruger som betaling i restauranterne, barerne, Mini Market og iskiosken. Alt, hvad du køber, skrives på din værelsesregning og betales ved check-out.

Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter
Der findes ingen handicapvenlige lejligheder. Store niveauforskelle med trapper inden for hotelområdet.

Parkering
Offentlig parkering ved hotellet (begrænset antal pladser).

Resort Service/Help Desk
24-timers service. Check-out kl. 12. Hæveautomat findes på hotellet.

Sæson
Hotellet er åbent fra april til oktober. De fleste af hotellets gæster er fra Skandinavien.

Miljø
Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotelmanager
Aneza Fourlanou

Adresse
P.O. Box 38
Makrigialos
72055 Crete, Greece
Telefon: +30 28 4306 4300
Mail (skriv på engelsk): makrigialos@sunwing.net

Sunwing All Inclusive

Bestiller du All Inclusive hjemmefra, indgår mad og drikke fra morgenmads-, frokost- og middagsbuffeterne i hele ferien. Is, kaffe og meget andet indgår også. Sunwing All Inclusive er gratis for børn under 12 år i selskab med en betalende voksen. Læs mere om Sunwing All Inclusive.

Obs! Begrænset antal pladser. Bestil tidligt, så er der større chance for at få plads.

Sunwing Inclusive

Bestiller du Sunwing Inclusive hjemmefra, indgår morgenmad hver dag samt frokost- og middagsbuffet fem dage ud af syv. Sunwing Inclusive er gratis for børn under 12 år i selskab med en betalende voksen. Læs mere om Sunwing Inclusive.

Faciliteter på Sunwing Makrigialos Beach