1. Grækenland
 2. Kos
 3. Marmari & Tigaki
 4. Sunprime Pearl Beach
 • velegnet til voksne

Sunprime Pearl Beach

Velkommen til vores første Sunprime på Kos: Sunprime Pearl Beach!

Hotellet ligger ved den fine kilometerlange sandstrand i Marmari og i gåafstand til et lille udbud af butikker og restauranter i Marmari centrum. Her hersker en stille og rolig stemning - perfekt til en ferie fyldt med afslappede dage på stranden.
Mere

Sunprime Pearl Beach er moderne indrettet med et lækkert design, og hotellets gode senge sikrer dig en god nats søvn. Hvis du kunne tænke dig at hoppe i poolen fra din egen terrasse, har du mulighed for at bestille et værelse med direkte pooladgang. Ligesom på vores øvrige Sunprime-hoteller indgår naturligvis gratis wi-fi, pool- og strandhåndklæder samt lækre badekåber - alt for at give dig allermest komfort i ferien.
Læs mere om hotellet

Hotellet har et dejligt poolområde og en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende behandling - det er muligt at forudbestille flere forskellige spapakker hjemmefra. Der tilbydes desuden holdtræning med SATS-uddannede instruktører, og her findes også et motionsrum, hvor du kan træne på egen hånd. Al træning er gratis.

Du får en god start på dagen i hotellets restaurant, hvor der hver morgen dækkes op til en lækker morgenmadsbuffet, som indgår i rejsens pris. Hvis ferien skal være ekstra bekvem, har du desuden mulighed for at tilkøbe Sunprime All Inclusive - så indgår alle måltider og drikkevarer på hotellet.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram, læse om hotellets øvrige udbud og faciliteter samt finde information om, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres. Hotellet kan uden varsel ændre i indhold og tidspunkter. Aktuelle tidspunkter for program og restaurantudbud meddeles ved ankomsten til hotellet.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige værelser eller suiter.

Sæson

Hotellet er åbent fra juni til oktober. Hotellet har en international atmosfære med gæster fra Thomas Cook Group i Norden, Centraleuropa og Storbritannien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

96 værelser. 2 etager.

Bygget 2018.

Hotelmanager

Kostas Karathomas.

Skatter og afgifter

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Elevator
  Nej
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  1 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  400 m
 • Hovedcentrum
  15 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Køleskab på værelset
Ekstra værdiUdvalgte hoteller med ekstra fordele
Sådan bor du
Sunprime Pearl Beach ligger ud til den lange, fine strand i Marmari og byder på moderne indrettede værelser med alle bekvemmeligheder.

Se værelserne beliggenhed på hotellet her

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Classic Pool Room

Dejlige dobbeltværelser med direkte pooladgang.

Mad og drikke

Sunprime Pearl Beach har en buffet- og a la carte-restaurant, som byder på såvel internationale som lokale retter i en afslappet atmosfære. Hotellet har desuden en lounge, hvor du kan nyde en drink før eller efter middagen. Du kan finde mere information om vores udbud nedenfor samt på hotellets informationssite MySunprime.

Restaurantens åbningstider

Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12-14.30
Middag kl. 18.30-21.30

Pæn påklædning er påkrævet.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink.

Sunprime Market

I Sunprimes egen butik kan du bl.a. købe drikkevarer, hygiejneartiker, delikatesser, aviser og bøger.

Åben hver dag kl. 10-14 og kl. 18-22.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Morgenmad indgår i rejsens pris.

Halvpension

Når du tilkøber halvpension på Sunprime Pearl Beach, indgår morgenmadsbuffet og middagsbuffet hver dag. Drikkevarer indgår ikke.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. I Sunprime All Inclusive indgår hotellets populære morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra buffet eller menu alt efter antal gæster – kontakt evt. hotellet, hvis du vil vide, hvad der gælder i din ferie.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Pearl Beach er hotellets hjerte og byder på komfortable liggestole at slappe af i efter et forfriskende dyp i poolen.

Foretrækker du at bade i havet, ligger hotellet lige ud til en lavvandet finkornet sandstrand. Liggestole og parasoller kan lejes, ligesom der tilbydes forskellige typer vandsport mod betaling. Der blæser som regel en mild vestenvind, og der kan derfor forekomme høje bølger.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: Ca. 210 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Hotellet ligger ved en lavvandet, finkornet sandstrand. Liggestole og parasoller kan lejes, og der tilbydes vandsport mod betaling. Der blæser som regel en mild vestenvind, og der kan derfor forekomme høje bølger.

Træning og aktiviteter

Sunprime Pearl Beach tilbyder et stort udbud af træningshold, f.eks. vandgymnastik og core. Al træning er gratis og ledes af SATS-uddannede instruktører. Hotellet har desuden et motionsrum, hvis du vil træne på egen hånd.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og du er velkommen til at deltage - det koster ikke noget at være med. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i yoga, senior circuit og crosstræning.
Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform Water Circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktørerer oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Sunprime Pearl Beach ligger i rolige omgivelser direkte ved stranden, og du kan spadsere til Marmari centrum på ca. 5 minutter (ca. 400 meter). Transfer til lufthavnen tager ca. 20 minutter (12 km) i bus - transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Fra hotellet er der ca. 15 km til Kos by.

Sunprime Pearl Beach
Marmari 85 300 Kos, Grækenland
Telefon: +30 224 204 24 60
Mail: reservations@hotelpearlbeach.com

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Sunprime Pearl Beach tilbyder Easy Travel, hvilket betyder, at du kan tjekke din bagage ind allerede på hotellet, hvis du har bestilt en pakkerejse og flyver med Thomas Cook Airlines. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet og flyver med Thomas Cook Airlines, bliver du desuden kørt direkte til/fra lufthavnen uden stop ved andre hoteller.

Spa

I Sunprime Spa kan du slappe af med forskellige behandlinger for hele kroppen. Vi tilbyder alt fra farvning af vipper og bryn over klassisk massage til specialbehandlinger som Sunprime Deluxe, der byder på ultimativ forkælelse i godt tre timer. Der er også mulighed for at prøve populære Spa Together, hvor du kan nyde en afslappende behandling sammen med din rejsefælle. Hvis I vil forudbestille en behandling hjemmefra, tilkøber I en lille (25 min.), mellem (50 min.) eller stor (75 min.) spapakke, og på hotellet vælger I så en af de behandlinger, der tilbydes i Spa Together, og som svarer til den forudbestilte længde. Begge skal vælge den samme behandling.

Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er fra Skandinavien, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,3/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 153 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
86% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,5
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,0
Hotellets personale
4,2
Trivsel og stemning
4,1
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Det bedste hotel!"

  Hotellet var fantastisk. Vi skal helt sikkert tilbage næste år igen. Der var forskelligt mad hver dag og man blev ikke træt af det. Det bedste hotel vi nogensinde har været på. Rigtig luksus hotel! Klar anbefaling herfra! Glæder os allerede til næste sommer!
 • 5/5

  "Fantastisk ferie på Kos"

  Hvis du vil have maksimal afslapning er dette hotel lige noget for dig. Der er simpelthen en fantastisk ro pga det virkelig venlige personale og det faktum at man ikke behøver tænke på noget. Der er masserer af top kvalitets liggestole så man kan tage det roligt om morgenen. Personalet serverer drikkevarer uden man behøver at flytte sig man kan bare slappe maks af. Værelserne er helt nye og fremstår i god kvalitet - derudover har de enten egen spa som vi havde eller egen pool som var virkelig lækkert.Hotellet er beliggende lidt udenfor byen så er man til by ferie skal man ikke vælge dette hotel, men i så fald tænker jeg ikke Kos er øen for jer. Alt i alt en helt fantastisk oplevelse.
 • 5/5

  "Lækker spritnyt hotel"

  Dejligt lækkert nyt hotel hvor du føler dig velkommen fra du ankommer i receptionen hvor du modtages med velkomst drinks. Du føres hen til dit værelse og får undervejs forskellig information om hotellets faciliteter. Værelserne med swim up pool er utroligt lækkert indrettet. Der er en super dejlig madras og gode puder. De terrasser der vender væk fra receptionen og ind mod øen har fuld sol fra morgenen til langt over middag. Poolbaren der ligger ved hovedpoolen er super og personalet er glade og sørger for dig med et smil. Desværre er det i pap krus når du henter til værelset og en Pina Colada eller en fadøl er så ikke det samme som i glas. All inclusive er med et pænt udvalg i drinks kortet.Buffeten i restauranten er lækker uanset morgen, frokost eller aften og ganske varieret under hele vores 14 dage lange ophold. Det tilhørende strandområde er også værd at prøve her er det lidt mere kølende vind. Stranden ligger lige på den anden side af en ikke særligt trafikeret vej.

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer