Sommerferie i Grækenland

Drømmer du om Grækenland? Så skal du vælge Spies. I Grækenland finder du nemlig flere af vores bedste hoteller – både for familier og for dig, der rejser uden børn. Bestil sommerrejsen nu, og glæd dig til at opleve effekten af en endnu bedre ferie.

Nyhed! Denne sommer kan du rejse direkte til den lille kystperle Sitia. Her har du kun 35 minutters transfer til Sunwing og Ocean Beach Club i Makrigialos.

Top-3 familiehoteller

I Grækenland finder du nogle af vores allerbedste familiehoteller. Til denne sommer har vi forbedret flere af dem med renoveringer og spændende nyheder.

Sunwing Kallithea Beach på Rhodos
Sunwing

Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

Favoritten er nu blevet endnu bedre! Dele af hotellet bliver renoveret, der kommer flere lejligheder med direkte pooladgang samt helt nye Happy Baby Splash Pool-lejligheder, der har egen plaskepool for de mindste.

Ocean Beach Club - Kreta
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club, Kreta

O.B.C. på Kreta var allerede lækkert, men nu bliver samtlige lejligheder malet om, mens badeværelserne bliver frisket op. Lejlighederne får nye senge og udemøbler, og så får restauranten desuden et ordentligt ansigtsløft.

Sunwing Kallithea Beach på Rhodos
Sunwing

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Her bliver hotellets Teen Lounge frisket op, de to bedste venner, Lollo & Bernie, får nyt klubhus, og træningsfaciliteterne bliver også forbedret væsentligt. Velkommen til et endnu bedre familiehotel!

Top-5 græske rejsemål

Kombinationsrejser i Grækenland

Oplev flere rejsemål på samme ferie

Svært ved at vælge? På flere af vores rejsemål har du mulighed for at kombinere to græske perler på én og samme rejse.

Besøg to græske perler på samme rejse.

Alle sommerrejser til Grækenland

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller