Se hoteller (8)

Rejser til Limenaria

En rejse til Limenaria byder på en god blanding af by og strand, krydret med hyggelige restauranter og fin natur inden for rækkevidde.
Limenaria er faktisk Thassos næststørste by, selv om man ikke lægger så meget mærke til det, når man besøger byen. Vi tør alligevel godt love en rejse med en spændende blanding af byliv og strand. Aften- og nattelivet er fredeligt og godt til familier. Det består mest af hyggeligt folkeliv på restauranter og barer, og hvor strandpromenaden er populært sted til en spadseretur efter en god middag.

Limenarias strande

Stranden ligger midt i centrum, og byen minder derfor mere om en badeby, end Thassos by gør - i hvert fald i kvartererne nærmest stranden. De flotte sandstrande uden for Limenaria kommer du nemt til med lokalbus, bil eller knallert - hvis du da ikke vælger at spadsere. En flere kilometer lang strand strækker sig fra Metalia Beach lige øst for centrum til Trypiti i vest. Her og der er stranden opdelt i små klippefyldte bugter, hvor der er gode muligheder for at snorkle.

Bo godt i Limenaria

Med Spies kan du vælge mellem værelser og lejligheder på mindre, familieejede hoteller, som tit ikke har mere end 20 værelser. Du bor i nærheden af både stranden og det græske hverdagsliv, og eftersom Limenaria er en mellemting mellem by og landsby, bor du tæt på det meste. Og det har været med til, at vores hoteller har fået så gode anmeldelser af vores gæster, som de har.

Udforsk Thassos

Hovedvejen løber rundt om hele øen og passerer også Limenaria. Lej en bil eller knallert, så kommer du nemt rundt og kan finde din egen yndlingsstrand eller begive dig på opdagelse i bjergene midt på øen. Indbyggerne på Thassos har let til smil og er imødekommende og snakkesalige, så det kan nemt tage en halv time at købe en krukke af øens berømte honning eller gode olivenolie. Og det, der skulle være en hurtig bid mad på en lille taverna i bjergene, kan tit udvikle sig til at blive en længerevarende frokost og et dine bedste ferieminder fra Thassos.

Spies' gæster om Limenaria

Find din rejse til Limenaria