Se hoteller (1)

Rejser til Skala Prinos

Skala Prinos er en hyggelig lille ferieby på Thassos' nordvestkyst.
Skala Prinos byder på en lang strand og et stort udbud af hyggelige barer og restauranter. Fra Skala Prinos kommer du nemt med bus til andre dele af øen, og der går også færger hver dag til Kavala på fastlandet.

Skala Prinos

En af Skala Prinos' seværdigheder er det gamle skibsværft, hvor man både bygger træskibe på traditionel vis og vedligeholder moderne fartøjer. Lidt uden for byen ligger det skovlignende område Dasilio Prinos, der strækker sig hele vejen ned til stranden med veludviklede faciliteter for både feriegæster og lokalbefolkning. Mange vælger at blive her for at nyde solnedgangen - en af de bedste på Thassos - før de begiver sig tilbage for et aftensmåltid på en af byens tavernaer, måske efterfulgt af en drink på en bar eller café med udsigt til folkelivet.

Se mere af Thassos

Vil du se lidt mere på ferien end en enkelt by, er Skala Prinos et godt valg. Herfra kan du tage færgen til Kavala på fastlandet, og der kører mange lokalbusser, hvis du vil se mere af øen. Helt tæt på ligger den gamle by Prinos, hvor der afholdes et populært marked hver uge. Så sørg endelig for at tage op opdagelse på øen. Undersøg området, find din helt egen strand eller badebugt og hold et hvil på en lokal taverna. Til forskel fra mange andre græske rejsemål er Thassos forholdsvis uspoleret, og du behøver ikke at køre langt for at komme lidt væk fra hotellerne og feriemylderet. Vi anbefaler, at du lejer en bil sammen med rejsen - så behøver du ikke at bruge tid på det, når du er fremme.

Spies' gæster om Skala Prinos

Find din rejse til Skala Prinos