Se hoteller (2)

Rejser til Skala Rachoni

En rejse til Skala Rachoni byder på fredelige omgivelser, fine hoteller og afslapning på stranden.
Skala Rachoni er et idyllisk hjørne af en idyllisk ø. Selv om byen ikke ligger ret langt fra Thassos by, får man en fornemmelse af at være ude på landet, når man vandrer gennem olivenlundene ned til de små badebugter eller sidder på en taverna og nyder solnedgangen.

Skala Rachoni er Grækenland for feinschmeckere med lækre hoteller, dejlige strande og et varieret udbud af tavernaer og barer med mange lokale specialiteter både på menukortene og i flaskerne. Byen er omkranset af olivenlunde med hyggelige stier og veje, som man kan slentre ad på må og få - ofte fører de ned til en lille strand eller en taverna, hvor man kan slå sig ned og få en bid mad eller noget køligt at drikke. Her findes mange små strande og badebugter, hvor man kan søge skygge under pinjerne, og i forbindelse med stranden ligger der som regel også en taverna.

Bo godt i Skala Rachoni

I Skala Rachoni tilbyder Spies to voksenhoteller med fantastisk udsigt over omgivelserne og havet. Søger du et mindre hotel, er Louloudis Fresh et godt valg med sin beliggenhed lidt inde i landet. Her kan du se frem til en fredelig stemning, god udsigt fra morgenbordet og smukke vandreture lige uden for døren.

Udforsk Thassos

Med bus eller lejebil kommer du nemt rundt på øen og kan finde din egen yndlingsstrand eller begive dig på opdagelse i bjergene midt på øen. Indbyggerne på Thassos har let til smil og er imødekommende og snakkesalige, så det kan nemt tage en halv time at købe en krukke af øens berømte honning eller gode olivenolie. Og det, der skulle være en hurtig bid mad på en lille taverna i bjergene, kan tit udvikle sig til at blive en længerevarende frokost og et dine bedste ferieminder fra Thassos.

Spies' gæster om Skala Rachoni

Find din rejse til Skala Rachoni