Se hoteller (2)

Rejser til Skala Rachoni

En rejse til Skala Rachoni, er en rejse til fredelige omgivelser, hvor du bor på fine hoteller, og kan nyde godt af sol og strand.

Skala Rachoni er et idyllisk hjørne af en idyllisk ø. Selv om byen ikke ligger ret langt fra Thassos by, får man en fornemmelse af at være ude på landet, når man vandrer gennem olivenlundene ned til de små badebugter eller sidder på en taverna og nyder solnedgangen.
Skala Rachoni er Grækenland for feinschmeckere med lækre hoteller, dejlige strande og et varieret udbud af tavernaer og barer med mange lokale specialiteter både på menukortene og i flaskerne. Byen er omkranset af olivenlunde med hyggelige stier og veje, som man kan slentre ad på må og få - ofte fører de ned til en lille strand eller en taverna, hvor man kan slå sig ned og få en bid mad eller noget køligt at drikke. Her findes mange små strande og badebugter, hvor man kan søge skygge under pinjerne, og i forbindelse med stranden ligger der som regel også en taverna.

Bo godt i Skala Rachoni

I Skala Rachoni tilbyder Spies to voksenhoteller med fantastisk udsigt over omgivelserne og havet. Søger du et mindre hotel, er Louloudis Fresh et godt valg med sin beliggenhed lidt inde i landet. Her kan du se frem til en fredelig stemning, god udsigt fra morgenbordet og smukke vandreture lige uden for døren.

Udforsk Thassos

Med bus eller lejebil kommer du nemt rundt på øen og kan finde din egen yndlingsstrand eller begive dig på opdagelse i bjergene midt på øen. Indbyggerne på Thassos har let til smil og er imødekommende og snakkesalige, så det kan nemt tage en halv time at købe en krukke af øens berømte honning eller gode olivenolie. Og det, der skulle være en hurtig bid mad på en lille taverna i bjergene, kan tit udvikle sig til at blive en længerevarende frokost og et dine bedste ferieminder fra Thassos.

Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Skala Rachoni

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
7°1°
4
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • februar
9°2°
5
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • marts
12°3°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
16°7°
8
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
21°11°
9
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
26°15°
11
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juli
28°17°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • august
28°17°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • september
24°13°
9
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • oktober
19°9°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • november
13°6°
5
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • december
9°2°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
Strand
Spies' hoteller ligger et lille stykke uden for Skala Rachoni ved Pachis Beach. Pachis Beach er en sand- og grusstrand med store, skyggende pinjetræer. Her tilbydes der flere forskellige typer af vandsport som for eksempel vandski og jetski.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Skala Rachoni fra juni til september.

Flyet lander i Kavala Lufthavn på fastlandet.
Spies tilbyder charterrejser til Thassos fra juni til september.

Flyet lander i Kavala Lufthavn på fastlandet.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Skala Rachoni. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Flyet lander i Kavala Lufthavn på fastlandet, og vores guider møder dig i lufthavnen og viser vej til den rigtige bus. Transfer til færgelejet Keramoti tager ca. 15 minutter. Derfra sejles med bilfærge til Thassos by (ca. 40 minutter). Bagagen opbevares i bussen under færgeoverfarten. Der er et enkelt cafeteria på færgen. Køretiden fra havnen i Thassos by til dit hotel i Skala Rachoni er ca. 30-40 minutter (ca. 11 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører til tider via Thassos by, hvorfor køretiden bliver lidt længere. Ventetid ved færgelejet Keramoti kan forekomme ved både ankomst og afrejse.

Læs mere om transfer.
Mad, drikke og natteliv
I Skala Rachoni er der en håndfuld restauranter, som serverer traditionel, græsk mad.
Nattelivet i Skala Rachoni er fredeligt. Her er kun en lille strandbar, foruden det som hotellerne tilbyder.
Shopping
Imellem Skala Rachoni og Skala Prinos ligger en af øens største supermarkeder. Ønsker du et endnu større udvalg, end hvad du finder her, eller hvis du er på udkig efter noget specielt, skal du tage til Thassos by, der blot ligger ca. 15 min fra Skala Rachoni.
Aktiviteter og seværdigheder
Hvis du har lyst til lidt afveksling fra sol og strand, er der mange andre aktiviteter du kan prøve. På Thassos er der f.eks. mange fine vandrestier. Du kan også leje cykel eller mountainbike. Eller hvad med et spil tennis? I Makryammos, Pefkari, Golden Beach m.fl. tilbydes der forskellige typer af vandaktiviteter. Og i Pefkari og Potos er der desuden et dykkercenter.
Sådan kommer du omkring
Lokalbusserne har begrænsede afgange afhængigt af sæson. Køreplanen er også tilpasset efter hvornår, at færgerne ligger til i havnen i Thassos by. Hvis du vil rundt og opleve øen, anbefales det at leje bil. Der er hyppige færgeafgange imellem Thassos og Keramoti, Thassos og Kavala samt Skala Prinos og Kavala uyde på østkysten.
Fakta

Vores service

Fra juni til september kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum. Forlængede danske pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse.

I tilfælde, hvor en mindreårig rejser med andre end indehaveren af forældremyndigheden, skal indehaveren give skriftligt samtykke til, at den mindreårige må rejse. Kontakt eventuelt den græske ambassade på telefon 33 34 60 48 for nærmere oplysninger om kravene. Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du ligeledes kontakte den græske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Grækenland.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomat findes.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Grækenland: græsk. Albanien: albansk.

Øvrigt

Livlig trafik i højsæsonen. Thassos har en stor honningproduktion, og derfor findes her en del bier og hvepse, især i august-september. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Thassos ligger i Det Ægæiske Hav og har ca. 15.000 indbyggere, hvoraf ca. 3000 i Thassos by. Mange restauranter og tavernaer, nogle med levende musik. Adskillige barer og strandbarer. Museum og antikke udgravninger.
Find din rejse til Skala Rachoni