Se hoteller (12)

Rejser til Thassos by

En rejse til Thassos by er det perfekte udgangspunkt for en ferie på øen Thassos. Her bor og spiser du godt og kan opdage naturen og strandene.
Thassos by har en hyggelig havn, hvorfra du kan tage færgen over til fastlandet, hvis du ønsker et større shoppingudbud eller bare vil se noget andet. Thassos by, også kaldet Limenas, er hyggelig og ret fredelig med en afslappet og folkelig atmosfære, og her findes også interessante seværdigheder, blandt andet et velbevaret gammelt amfiteater.

Thassos by har længe været et yndet rejsemål for mange grækere, hvilket har været med til at holde priserne nede, og det har også betydet, at byen har bevaret en ægte græsk stemning. Byens lille havnepromenade er kantet af restauranter, der serverer fisk, skaldyr og græske specialiteter til rimelige priser. Her bor du midt i det græske hverdagsliv. I gåafstand fra byen ligger to gode strande - med en cykel kan du være der på et par minutter - men også i centrum findes en strand, hvor der desuden ligger flere hyggelige strandbarer.

Bo tæt på strand og by

I Thassos by kan du vælge, om du vil bo på værelse eller i lejlighed på hoteller med eller uden pool beliggende centralt eller i udkanten af byen. Uanset hvor du vælger at bo, er du aldrig langt fra hverken strande eller shoppingmulighederne og forlystelseslivet i centrum. Alt sammen noget som har været med til, at vores gæster har givet vores hoteller gode anmeldelser.

Lej bil med Spies

Husk, at du kan leje bil samtidig med rejsen hos Spies. Med lejebil er det nemt at komme rundt, og eftersom afstandene er korte - kystvejen hele vejen rundt om øen er på kun 100 km - er Thassos som skabt til udflugter og afstikkere til uberørte strande og små bjerglandsbyer. Mange grækere fra fastlandet holder ferie på øen, og derfor føles Thassos betydelig mere autentisk end mange andre øer.

Spies' gæster om Thassos by

Find din rejse til Thassos by