Hoteller (28)

Rejser til Thassos

Den fredelige ø Thassos byder på en afslappet og lokal stemning - formentlig fordi øen er et yndet rejsemål blandt grækerne selv.
Thassos ligger lige ud for det græske fastland, ikke langt fra storbyen Thessaloniki. Vil du opleve frodig natur, krystalklart vand, vidunderlige sandstrande og en charmerende lokal atmosfære, er en ferie på Thassos et fremragende valg. Bestiller du din rejse til Thassos med Spies, kan du vælge mellem seks forskellige rejsemål, hvert og et med sin egen karakter og charme.

Fine strande

Fælles for alle Spies' rejsemål på Thassos er, at strandene hører til de allerbedste, Det Ægæiske Hav har at byde på. Her er strande, som er flere kilometer lange, og små ugenerede sandstrande, hvor du stort set er alene i sandet. På nogle strande finder du faciliteter som liggestole, parasoller, vandsportsaktiviteter og restauranter, mens andre strande er mere naturlige og uspolerede. Rejser du med børn, kan vi anbefale den 2 km lange Golden Beach, som er lavvandet og meget børnevenlig.

Med Spies til Thassos

Bestiller du en rejse til Thassos med Spies, har du en lang række gode hoteller at vælge mellem. Rejser du med børn, kan vi anbefale det børnevenlige Family Selection-hotel Alexandra Beach, som ligger tæt på stranden og har egen børneklub. Rejser du uden børn, skal du se nærmere på vores fine voksenhoteller, og kunne du tænke dig en ekstra bekvem ferie, tilbyder vi også hoteller med All Inclusive. Gennem Spies kan du desuden leje bil til en fordelagtig pris, hvis du vil udforske øen i dit eget tempo.
Find dit hotel
Find din rejse til Thassos

Rejseforslag til Thassos

Rejser til Thassos