Hoteller (635)

Rejser til Grækenland

Spies tilbyde rejser til hele Grækenland - lige fra velkendte rejsemål som Rhodos og Kreta til små mere ukendte øer som Tilos og Skopelos.

Hos Spies kan du bestille lige den rejse til Grækenland, som passer dig og dit rejseselskab - uanset om du rejser med børn eller i voksent selskab. Du kan vælge mellem luksuriøse hoteller og mere enkelt indrettede lejligheder - fra Korfu i vest til Rhodos i øst og fra Thassos i nord til Kreta i syd. Her er både velkendte rejsemål og små, ukendte øer, fantastisk natur og strande af enhver slags. Vil du se mere af landet på rejsen til Grækenland, skal du se nærmere på vores udflugtsprogram. På mange af vores rejsemål har vi udflugter, som tager dig med ud i naturen eller ind i historien.

Rejs med børn til Grækenland

På Kreta og Rhodos kan du vælge at bo på vores bedste familiehoteller: Sunwing Family Resorts - perfekt til børnefamilien med masser af aktiviteter for både store og små. Du kan også prøve Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta - et veldesignet familiehotel, som har været en stor succes, siden det åbnede. På flere rejsemål finder du desuden vores populære Family Garden-hoteller.

Voksenferie i Grækenland

Rejser du til Grækenland uden børn og søger total afslapning, kan vi anbefale vores egne Sunprime Hotels, som er skræddersyet til voksne livsnydere. Vælg mellem Sunprime Platanias Beach i Platanias på Chaniakysten - vores første koncepthotel for voksne på Kreta - og Sunprime Miramare Beach på Rhodos' vestkyst. Vil du have en ekstra bekvem ferie? Så bestil en af vores praktiske måltidspakker. På Sunprime bor du altid i elegante omgivelser på et børnefrit hotel, hvor alt er tilpasset voksne livsnydere.

Bekvem charter til Grækenlands øer

De gamle feriekendinge Rhodos og Kreta er altid populære, men Grækenland har også meget andet at byde på. Spies tilbyder charterrejser med direkte fly til græske øer som Lefkas, Karpathos og Kos. Vil du hellere tilbringe ferien på det græske fastland, kan vi anbefale et af vores rejsemål ved Det Ioniske Hav på Grækenlands vestkyst. Du kan selvfølgelig også bestille rejser til Grækenlands hovedstad Athen.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Grækenland?
Spies' rejsemål i Grækenland har middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, fugtige vintre. Varmen kommer tidligere på foråret til øerne i den sydlige del af landet og bliver liggende længere hen på efteråret. På Kreta forekommer der lokale forskelle med noget mere nedbør på den nordlige del af øen end på den sydlige.

Parga-området, Lefkas og Korfu

Langs Grækenlands vestkyst tilbyder Spies rejsemålene Parga, Paleros og Ammoudia på fastlandet samt Nidri på øen Lefkas. Her, som til øen Korfu, skal du rejse til i juli og august, hvis du vil have temperaturer på omkring 30 grader i dagtimerne. I maj ligger temperaturen på ca. 23 grader og i september er dagtemperaturen ca. 28 grader. Vandtemperaturen er højest i august - ca. 25 grader. Regn er sjældent om sommeren, men forekommer forår og efterår.

Thessaloniki, Halkidiki, Skiathos, Skopelos, Alonissos, Thassos, Kavala og Lesbos

På rejsemålene i det nordøstlige Grækenland er der varmest i juli og august med omkring 27 grader på Thassos og i Kavala og lige over 30 grader på Lesbos, Skiathos, Skopelos, Alonissos, Halkidiki og i Thessaloniki. I Thessaloniki ligger temperaturen på 20-25 grader i april/maj og på 22 grader i oktober. Starten på efteråret er som regel tørrere end foråret. Havtemperaturen er varmest i august med ca. 25 grader, dog er temperaturen i vandet omkring Lesbos ca. 21 grader i august.

Athen, Kos, Kalymnos, Telendos, Rhodos, Tilos, Symi og Kreta

I Athen og på de sydlige øer ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 30 grader i højsæsonsmånederne juli og august. Forår og efterår minder om dansk sommer med 20-25 grader i april/maj samt oktober. Havet er med 19-25 grader badevenligt fra maj til november - varmest i august. Om foråret og hen på efteråret forekommer der regnbyger, mens nedbør er sjældent i højsæsonen. På det nordøstlige Kreta kan der dog også falde regn i højsæsonen.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum. Forlængede danske pas, danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse.

I tilfælde, hvor en mindreårig rejser med andre end indehaveren af forældremyndigheden, skal indehaveren give skriftligt samtykke til, at den mindreårige må rejse. Kontakt eventuelt den græske ambassade på telefon 33 34 60 48 for nærmere oplysninger om kravene. Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du ligeledes kontakte den græske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Grækenland.

Rejser til Grækenland

Kalymnos
Nyd en rigtig afslappende ferie på Kalymnos; øen, der er kendt for sine svampedykkere, men som også byder på såvel fine strande som hyggelige, små byer.
Korfu
Korfu byder på smuk natur, seværdigheder, små lokale byer og fine strande. Med Spies kan du også kombinere din Korfu-ferie med nabolandet Albanien.
Kos
Kos er mulighedernes ø - uanset om du er til fine strande, historiske seværdigheder, shopping, lækker mad eller et hektisk forlystelsesliv.
Kreta
Der er mange grunde til at rejse til Grækenlands største ø: Kreta byder på både fine strande, historiske seværdigheder, smuk natur og gode hoteller.
Lesbos
Lesbos byder på afslappet, græsk hverdagsliv og naturskønne omgivelser. På øen hersker en lokal stemning, og her er færre turister end på mange andre græske øer.
Parga-området
Parga-området byder på charmerende kystbyer med ægte græsk atmosfære og et roligt tempo.
Rhodos
Rhodos byder blandt andet på rigtig gode hoteller, små lokale byer, mange restauranter og en hovedby med en hyggelig gammel bykerne og et livligt natteliv.
Skiathos
Den charmerende ø Skiathos byder på over 60 strande og en hyggelig hovedby med et væld af restauranter, barer og natklubber.
Thassos
Thassos byder på en fredelig ferie med fine strande, gode hoteller og ægte græsk atmosfære - øen er et populært rejsemål blandt grækerne selv.
Santorini
Vulkanøen Santorini byder på postkortsmukke vuer af idylliske små byer med hvidkalkede huse og græskblå skodder med havet som baggrund.
Nyhed!
Karpathos
Karpathos er en ø mellem Rhodos og Kreta, som er kendt for sine fine strande og afslappede atmosfære.
Alonissos
På en rejse til naturskønne Alonissos kan du opleve en ø med fantastiske strande og smukke landskaber. Du kan også kombinere din ferie på Alonissos med en uge på Skiathos eller Skopelos.
Athen
Athen er en klassisk by, der har fået en reel ansigtsløftning. Kultur, underholdning, shopping, restauranter - her finder du alt.
Halkidiki
I Halkidiki bliver du mødt af en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Halkidiki er et populært rejsemål, ikke mindst blandt grækerne selv.
Kavala
Kavala er et rejsemål med masser af seværdigheder, arrangementer og festivaler. Perfekt til en ferie med både oplevelser og afslapning.
Lefkas
Spies har knap et dusin hoteller i Nidri til både familieferien, luksusferien og budgetferien.
Skopelos
Skopelos er en naturskøn ø, så lej gerne en bil og udforsk de afsidesliggende badebugter, smukke kirker og hyggelige byer på egen hånd.
Symi
En rejse til Symi er en rejse til den totale fred og afslapning. Her venter skønne hoteller, hyggelige små tavernaer og dejlige strande.
Telendos
På Telendos får du en ferie med masser af afslapning og skønne aftener på de lokale restauranter.
Thessaloniki
Kombinér solferien med en weekend i Thessaloniki - en storby i ordets bedste forstand. Her er alt, du kan forvente af en storby i form af shopping, kultur, forlystelsesliv og historiske attraktioner.
Tilos
På den naturskønne ø Tilos kan du nemt finde din egen plads på stranden. Her er turismen stadig i sit tidlige stadie, så du får en ferie med perfekte betingelser for at slappe af og nyde solen.

VI ANBEFALER

INSPIRATION

Sommerferie i Grækenland

Sommerferie i Grækenland

Varmen og den krydrede duft, der slår en i møde i lufthavnen, tavernaernes bouzouki-musik, enkle mad og ternede duge, og den særlige blå farve, der er så typisk græsk, er for mange lig med ægte feriestemning. I Grækenland er du garanteret en både varm og solrig sommerferie, og landet har masser af dejlige rejsemål at byde på. Læs mere Uanset om du er til autentiske landsbyperler eller veludviklede feriesteder med alle faciliteter, finder du det bedste af Grækenland – fra fredfyldte små ferieøer i Ægæerhavet og Det Joniske Hav over større og mere kendte øer som Rhodos og Kreta til feriemål med ægte græsk stemning på fastlandets øst- og vestkyst. Den græske befolkning er generelt børnevenlig og imødekommende, og Grækenland er derfor en ægte sommerfavorit til familieferien – ligesom de mange maleriske småøer gør landet til et oplagt rejsemål til en romantisk parferie. De fleste rejsemål har gode badestrande eller hyggelige badebugter med krystalklart vand, og man kan nemt få hele sommerferien til at gå med bare at dase i en liggestol. Grækenland byder dog også på masser af kultur- og naturoplevelser – ikke mindst langs Den Olympiske Riviera på den græske nordøstkyst, hvortil Spies som noget nyt tilbyder charterrejser fra sommeren 2018.Skjul

Find din rejse til Grækenland