Vigtig information

inden din rejse

Hvad gælder for min rejse?

Flere og flere lande begynder at fjerne indrejsekrav, og det bliver nemmere at rejse. Der findes dog fortsat visse rejsemål, som har indrejsekrav, og det er derfor vigtigt, at du helt frem til din afrejse holder dig opdateret om, hvad der gælder for dit rejsemål.

Nedenfor har vi samlet information til dig under hvert enkelt land, hvor du nemt finder de regler, som gælder for din rejse.

Husk, at det er dit eget ansvar at opfylde de krav, som eventuelt kræves for at rejse til dit rejsemål.

Kundeservice hos Spies

Spørgsmål og svar om tryg rejse

Mange har spørgsmål om fremtidige rejser. Her finder du svar på det, som de fleste spørger om.

Mange har spørgsmål om fremtidige rejser. Her finder du svar på det, som de fleste spørger om.

Opdateret information om dit rejsemål

COVID-19 test, indrejseformular, krav til børn

Albanien

Opdateret 16/5 2022

Albanien har ikke længere indrejsekrav, og alt er som før COVID-19. Det betyder, at du hverken behøver et gyldigt coronapas eller at udfylde indrejseformular for at rejse til Albanien. Dette gælder for alle - uanset om du er færdigvaccineret eller ej.

Når du rejser til Albanien, lander du på Korfu i Grækenland, og det er derfor vigtigt, at du opfylder indrejsekravene, der gælder for Grækenland.

Aruba

Opdateret 16/5 2022

Aruba har ikke længere krav om test eller gyldigt coronapas ved indrejse. Dette gælder for alle - uanset om du er færdigvaccineret eller ej.

Aruba har følgende krav ved indrejse:

Indrejseformular
Alle rejsende skal udfylde en indrejseformular. Uden en bekræftelse på indrejseformularen er det ikke muligt at rejse i øjeblikket. Allerede i afrejselufthavnen i Danmark skal du vise QR-koden fra din indrejseformular, så husk at have den ved hånden, når du tjekker ind. Når du udfylder indrejseformularen, køber du automatisk en forsikring, som koster 15 USD pr. person (gælder alle fra og med 15 år).
Indrejseformular for Aruba

Mellemlanding i USA
Hvis du mellenlandar i USA på din ud- eller hjemrejse, gælder USA's indrejseregler. Hvis din hjemrejse er via USA, regnes dette som en ny indrejse, og du skal fremvise en COVID-19-test. For at mellemlande i USA behøver du også et ESTA.

Læs mere her

Bulgarien

Opdateret 16/5 2022

Bulgarien har ikke længere indrejsekrav, og alt er som før COVID-19. Det betyder, at du hverken behøver et gyldigt coronapas eller at udfylde indrejseformular for at rejse til Bulgarien. Dette gælder for alle - uanset om du er færdigvaccineret eller ej.

Den Dominikanske Republik

Opdateret 16/5 2022

Den Dominikanske Republik har følgende krav ved indrejse:
1. Indrejseformular
Alle rejsende skal udfylde en indrejseformular (eTicket). Samme formular skal også udfyldes inden hjemrejsen. Allerede i afrejselufthavnen i Danmark skal du vise QR-koden fra din indrejseformular, så husk at have den ved hånden, når du tjekker ind.
Indrejseformular til Den Dominikanske Republik

2. Coronapas
Hvis du er færdigvaccineret
Er du færdigvaccineret mere end 21 dage før afrejse og har et gyldigt coronapas, behøver du kun at udfylde landets officielle indrejseformular, som er et krav før indrejse. Vi anbefaler, at du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination på engelsk enten via sundhed.dk eller MinSundhed-appen, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

Er du ikke færdigvaccineret, skal du vise test
Alle fra og med 5 år, som ikke er færdigvaccineret, skal ved afrejsen fremvise en negativ PCR-test, som er højst 72 timer gammel ved ankomst til Den Dominikanske Republik.

Mellemlanding i USA
Hvis du mellemlander i USA på din ud- eller hjemrejse, gælder alle USA's indrejsekrav også for dig. Er din hjemrejse via USA, regnes dette som en ny indrejse, og du skal kunne fremvise en ny COVID-19 test. For at mellemlande i USA, har du også brug for en ESTA.
Læs mere her

Lokale regler
I Den Dominikanske Republik er der krav om mundbind på offentlige indendørs steder. Dette gælder alle undtagen børn.

Dubai (De Forenede Arabiske Emirater)

Opdateret 16/5 2022

Dubai har følgende indrejsekrav:
1. Indrejseformular/COVID-19 – DXB Smart app
Når du rejser til Dubai, kan du udfylde en digital indrejseformular via appen "COVID19 - DXB Smart", som også fungerer som en smittesporingsapp. Det er ikke et krav at udfylde indrejseformularen, men vi anbefaler, at du gør det, så det bliver nemmere for myndighederne at foretage smitteopsporing. Vær desuden opmærksom på, at en del flyselskaber kræver, at formularen er udfyldt inden afrejse – kontakt dit flyselskab for at høre, hvad der gælder hos dem.
Indrejseformular til Dubai

Rejser du til Abu Dhabi, findes en anden digital indrejseformular via appen Alhosn – hent appen her

2. Coronapas
Hvis du er vaccineret
Er du vaccineret med 2. dosis mere end 14 dage før afrejse eller mere end 28 dage før afrejse med 1 dosis Johnson & Johnson og har et gyldigt coronapas, behøver du kun at udfylde landets digitale indrejseformular (ikke obligatorisk).

Vi anbefaler, at du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination på engelsk enten via sundhed.dk eller MinSundhed-appen, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

Er du ikke vaccineret eller har immunitet?
Alle over 12 år, som ikke er vaccineret, skal fremvise følgende allerede i afrejselufthavnen i Danmark:

a) en negativ PCR-test, som er højest 48 timer gammel ved afrejse

eller

b) dokumentation på immunitet med et positivt COVID-19-testresultat, som er mindst 14 dage og højst 30 dage gammel.

Vi anbefaler, at du printer dit coronapas på engelsk via sundhed.dk, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

3. Rejseforsikring
Du skal kunne fremvise en rejseforikring, som dokumenterer, at din forsikring dækker omkostninger i tilfælde af smitte med COVID-19. Du skal selv kontakte dit forsikringsselskab i god tid og få en engelsk bekræftelse på, at din forsikring dækker dette. Du kan også bestille din rejseforsikring gennem Spies.

Hos flyselskaberne kan du se mere information om, hvad der gælder i forbindelse med din flyrejse:

Egypten

Opdateret 16/5 2022

Vores charterflyvninger til Egypten starter igen til efteråret. Hvis der fortsat findes indrejsekrav på dette tidspunkt, vil vi opdatere med information, når vi nærmer os første afrejse.

England

Opdateret 16/5 2022

England har ikke længere indrejsekrav, og alt er som før COVID-19. Det betyder, at du hverken behøver et gyldigt coronapas eller at udfylde indrejseformular for at rejse til England. Dette gælder for alle - uanset om du er færdigvaccineret eller ej.

Frankrig

Opdateret 16/5 2022

Hvornår er din vaccination gyldig til indrejse i Frankrig?
Er du vaccineret med 2 doser (eller 1 dosis Johnson & Johnson) for mindst 7 dage og højest 9 måneder (270 dage) siden, er din vaccination gyldig til indrejse i Frankrig. Er der gået mere end 9 måneder (270 dage), kræver Frankrig, at du skal være vaccineret med 3. dosis booster vaccine (eller 2. dosis ved Johnson & Johnson). Opfylder du ikke dette, er din vaccination ikke gyldig til indrejse i Frankrig, og du skal i stedet følge kravene for uvaccinerede – se disse krav nedenfor.

Frankrig har følgende krav ved indrejse:

1. Indrejseformular
Alle rejsende skal udfylde en indrejseformular. Børn kan medtages på en af forældrenes formularer. Allerede i afrejselufthavnen i Danmark skal du vise bekræftelsen på din indrejseformular, så husk at have den ved hånden, når du tjekker ind.
Vejledning og indrejseformular til Frankrig

2. Coronapas
Alle fra og med 12 år, som har en gyldig vaccination til indrejse i Frankrig, behøver kun at medbringe et gyldigt coronapas. Se hvornår din vaccination er gyldig til indrejse ovenfor.

Vi anbefaler, at du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination på engelsk enten via sundhed.dk eller MinSundhed-appen, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

Er du ikke færdigvaccineret, skal du vise test eller dokumentation på immunitet:
Alle fra og med 12 år, som ikke er vaccineret eller opfylder Frankrigs vaccinekrav (se kravene ovenfor), skal fremvise én af følgende allerede i afrejselufthavnen:

a) en negativ PCR-test eller antigentest (hurtigtest), som er højest 48 timer gammel ved ankomst til Frankrig

eller

b) dokumentation på immunitet med et positivt COVID-19-testresultat (PCR-test), som er mindst 11 dage og højst 180 dage gammel.

Vi anbefaler, at du printer dit coronapas på engelsk via sundhed.dk, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

Italien

Opdateret 16/5 2022

Italien kræver ikke længere, at du udfylder en indrejseformular før afrejse. Alle fra og med 6 år skal blot kunne fremvise et gyldigt coronapas ved afrejsen.

Dit coronapas er gyldig til indrejse i Italien, hvis du kan fremvise en af følgende:

a) Færdigvaccination
Er du vaccineret med 2 doser (eller 1 dosis Johnson & Johnson) for mindst 14 dage og højest 9 måneder (270 dage) siden, er din vaccination gyldig til indrejse i Italien. Er der gået mere end 9 måneder (270 dage), kræver Italien, at du skal være vaccineret med 3. dosis booster vaccine (eller 2. dosis ved Johnson & Johnson).

b) Negativ COVID-19 test
En negativ antigentest (hurtigtest), som er højest 48 timer gammel ved ankomsten til Italien eller en negativ PCR-test, som er højest 72 timer gammel ved ankomsten til Italien (se ankomsttidspunktet på din billet).

c) Immunitet
Dokumentation på immunitet med et positivt COVID-19-testresultat (PCR-test), som er mindst 11 dage og højst 180 dage gammelt.

Vi anbefaler, at du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination på engelsk enten via sundhed.dk eller MinSundhed-appen, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

Lokale regler
Frem til 15. juni er der krav om mundbind i offentlig transport, ved hospitalsbesøg samt ved indendørsbesøg i teatre, biografer, koncerter og sportsbegivenheder. Vær opmærksom på, at mundbindet skal være af typen FFP2.

Kap Verde

Opdateret 16/5 2022

Vores charterflyvninger til Kap Verde starter igen til efteråret. Hvis der fortsat findes indrejsekrav på dette tidspunkt, vil vi opdatere med information, når vi nærmer os første afrejse.

Kroatien

Opdateret 16/5 2022

Kroatien har ikke længere indrejsekrav, og alt er som før COVID-19. Det betyder, at du hverken behøver et gyldigt coronapas eller at udfylde indrejseformular for at rejse til Kroatien. Dette gælder for alle - uanset om du er færdigvaccineret eller ej.

Maldiverne

Opdateret 16/5 2022

Maldiverne har ikke længere krav om test eller gyldigt coronapas ved indrejse.

Maldiverne har følgende krav ved indrejse:

Helbredsformular
Alle rejsende skal udfylde en helbredsformular (Traveller Health Declaration) tidligst 48 timer før check-in i lufthavnen. Samme formular skal også udfyldes inden hjemrejsen.
Vejledning og helbredsformular til Maldiverne

Malta

Opdateret 16/5 2022

Hvornår er din vaccination gyldig til indrejse på Malta?
Er du vaccineret med 2 doser (eller 1 dosis Johnson & Johnson) for mindst 7 dage og højest 9 måneder (270 dage) siden, er din vaccination gyldig til indrejse på Malta. Er der gået mere end 9 måneder (270 dage), kræver Malta, at du skal være vaccineret med 3. dosis booster vaccine (eller 2. dosis ved Johnson & Johnson). Opfylder du ikke dette, er din vaccination ikke gyldig til indrejse i Malta, og du skal i stedet følge kravene for uvaccinerede – se disse krav nedenfor.

Malta har følgende krav ved indrejse:

1. Indrejseformular
Alle rejsende skal udfylde en indrejseformular før check-in i afrejselufthavnen. Dette gælder også børn fra 0 år. Allerede i afrejselufthavnen i Danmark skal du vise QR-koden fra din indrejseformular, så husk at have den ved hånden, når du tjekker ind.
Indrejseformular til Malta

2. Coronapas
Hvis du er færdigvaccineret
Alle fra og med 5 år, som har en gyldig vaccination til indrejse på Malta, behøver kun at medbringe et gyldigt coronapas og udfylde indrejseformularen. Se hvornår din vaccination er gyldig til indrejse ovenfor. Vi anbefaler, at du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination på engelsk enten via sundhed.dk eller MinSundhed-appen, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

Er du ikke færdigvaccineret, skal du vise test
Alle fra og med 5 år, som ikke er færdigvaccineret, skal fremvise én af følgende allerede i afrejselufthavnen:

  • en negativ PCR-test, som er højest 72 timer gammel ved ankomst til Malta (se ankomsttidspunkt på din billet).

Vi anbefaler, at du printer dit coronapas på engelsk via sundhed.dk, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

Lokale regler
På Malta er der krav om mundbind på anviste steder for alle fra og med 12 år samt hvis du er sammen med andre personer end dine medrejsende.

Mauritius

Opdateret 16/5 2022

Hvornår er din vaccination gyldig til indrejse på Mauritius?
Er du vaccineret med 2. dosis mere end 14 dage før afrejse eller mere end 28 dage før afrejse med 1 dosis Johnson & Johnson, betragtes du som færdigvaccineret på Mauritius. Kan du dokumentere, at du er tidligere smittet med COVID-19 mindst 14 dage før afrejse og har fået 1 dosis vaccine, betragtes du også som færdigvaccineret på Mauritius.

Mauritius har følgende krav ved indrejse:
1. Helbredsformular
Alle rejsende skal udfylde en digital helbredsformular, inden du tjekker ind i lufthavnen.
Vejledning og helbredsformular til Mauritius

2. Coronapas
Mauritius kræver, at alle rejsende fra 0 år skal testes (antigentest) ved ankomst til Mauritius. Dette gælder alle - også selvom du er færdigvaccineret.

Er du ikke færdigvaccineret, skal du desuden i 7 dages karantæne ved ankomst til Mauritius. Dette gælder rejsende over 18 år.

Vi anbefaler, at du printer dit coronapas på engelsk via sundhed.dk, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

Lokale regler
På Mauritius er der krav om at bære mundbind de fleste steder for alle fra og med 5 år.

Mexico

Opdateret 16/5 2022

Mexico har følgende krav ved indrejse:
1. Indrejseformular
Alle rejsende skal udfylde en digital indrejseformular. Når du har udfyldt formularen, modtager du en QR-kode, som skal vise ved ankomsten til Mexico.

2. Coronapas
I øjeblikket findes der ingen særlige regler om coronapas ved indrejse til Mexico.

3. Secure Flight og APIS
Mange flyselskaber flyver gennem amerikansk luftrum, og i det tilfælde skal du udfylde Secure Flight og APIS.

Lokale restriktioner
Mundbind er obligatorisk i store dele af landet.

Portugal (fastlandet)

Opdateret 16/5 2022

Portugal kræver ikke længere, at du udfylder en indrejseformular før afrejse. Alle fra og med 12 år skal blot kunne fremvise et gyldigt coronapas ved afrejsen.

Dit coronapas er gyldig til indrejse i Portugal, hvis du kan fremvise en af følgende:

a) Færdigvaccination
Er du vaccineret med 2 doser (eller 1 dosis Johnson & Johnson) for mindst 14 dage og højest 9 måneder (270 dage) siden, er din vaccination gyldig til indrejse i Portugal. Er der gået mere end 9 måneder (270 dage), kræver Portugal, at du skal være vaccineret med 3. dosis booster vaccine (eller 2. dosis ved Johnson & Johnson).

b) Negativ COVID-19 test
En negativ antigentest (hurtigtest), som er højest 24 timer gammel ved ankomsten til Portugal eller en negativ PCR-test, som er højest 72 timer gammel ved ankomsten til Portugal (se ankomsttidspunktet på din billet).

c) Immunitet
Dokumentation på immunitet med et positivt COVID-19-testresultat (PCR-test), som er mindst 14 dage og højst 180 dage gammelt.

Vi anbefaler, at du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination på engelsk enten via sundhed.dk eller MinSundhed-appen, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

Seychellerne

Opdateret 16/5 2022

Hvornår er din vaccination gyldig til indrejse på Seychellerne?
Er du vaccineret med 2 doser (eller 1 dosis Johnson & Johnson) for mindst 14 dage og højest 6 måneder (180 dage) siden, er din vaccination gyldig til indrejse på Seychellerne. Er der gået mere end 6 måneder (180 dage), kræver Seychellerne, at alle over 18 år skal være vaccineret med 3. dosis booster vaccine (eller 2. dosis ved Johnson & Johnson).

Er du mellem 12 og 17 år behøver du ikke 3. dosis booster vaccine, men blot 2 doser vaccine mindst 14 dage før afrejse.

Opfylder du ikke dette, er din vaccination ikke gyldig til indrejse på Seychellerne, og du skal i stedet følge kravene for uvaccinerede – se disse krav nedenfor.

Seychellerne har følgende krav ved indrejse:

1. Helbredsformular
Alle rejsende skal udfylde en digital helbredsformular. Når du udfylder formularen, skal du samtidig købe en forsikring, som koster 5,40 euro pr. person.
Helbredsformular til Seychellerne

2. Coronapas
Alle fra og med 12 år, som har en gyldig vaccination til indrejse på Seychellerne og et gyldigt coronapas, skal blot udfylde indrejseformularen og tilkøbe den obligatoriske forsikring. Se hvornår din vaccination er gyldig til indrejse ovenfor.

Er du ikke vaccineret, eller opfylder du ikke Seychellernes vaccinekrav (se ovenfor), skal du kunne fremvise en af følgende allerede i afrejselufthavnen:

a) en negativ PCR-test, som er højest 72 timer gammel ved afrejse

eller

b) en negativ antigentest, som er højest 24 timer gammel ved afrejse

eller

c) dokumentation på immunitet med et positivt COVID-19-testresultat, som er mindst 2 uger og højst 12 uger gammelt.

Børn under 12 år er ikke omfattet af testkrav.

Du skal kunne fremvise dit coronapas på engelsk under hele opholdet. Vi anbefaler, at du printer dit coronapas på engelsk via sundhed.dk, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

3. COVID-godkendt hotel
Seychellerne kræver, at du bor på et COVID-godkendt hotel. Alle Spies' hoteller er COVID-godkendte. Når du udfylder din indrejseformular, skal du oplyse, at dit hotel er COVID-godkendt.

Tjekkiet

Opdateret 16/5 2022

Tjekkiet har ikke længere indrejsekrav, og alt er som før COVID-19. Det betyder, at du hverken behøver et gyldigt coronapas eller at udfylde indrejseformular for at rejse til Tjekkiet. Dette gælder for alle - uanset om du er færdigvaccineret eller ej.

Lokale regler
I Tjekkiet er det et krav at bære mundbind af minimum FFP2/KN95-standard i offentlig transport og ved hospitalsbesøg. Børn mellem 3 og 15 år kan i stedet bære kirurgisk mundbind.

Tyrkiet

Opdateret 16/5 2022

Tyrkiet kræver ikke længere, at du skal udfylde en indrejseformular.

Tyrkiet har følgende krav ved indrejse:

Coronapas
Hvis du er vaccineret
Er du vaccineret med 2. dosis mere end 14 dage før afrejse eller mere end 28 dage før afrejse med 1 dosis Johnson & Johnson og har et gyldigt coronapas, er din vaccination gyldig til indrejse.

Vi anbefaler, at du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination på engelsk enten via sundhed.dk eller MinSundhed-appen, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

Er du ikke vaccineret eller har immunitet?
Alle fra og med 12 år, som ikke er vaccineret, skal fremvise én af følgende allerede i afrejselufthavnen:

a) en negativ antigentest (hurtigtest), som er højst 48 timer gammel ved ankomst til Tyrkiet (se ankomsttidspunktet på din billet)

eller

b) en negativ PCR-test, som er højst 72 timer gammel ved ankomst til Tyrkiet (se ankomsttidspunktet på din billet)

eller

c) dokumentation på immunitet med et positivt COVID-19-testresultat, som er mindst 28 dage og højst 180 dage gammel.

Lokale regler
I Tyrkiet er der kun krav om mundbind i offentlig transport og ved hospitalsbesøg.

USA

Opdateret 16/5 2022

USA har følgende krav ved indrejse:

1. Attest
Alle rejsende over 2 år skal udfylde en attest inden afrejse.
Attest til USA

2. Vaccination og test
USA kræver, at alle fra og med 18 år er færdigvaccineret mere end 14 dage før afrejse eller mere end 28 dage før afrejse med 1 dosis Johnson & Johnson og har et gyldigt coronapas. Derudover kræves det, at du tager en PCR-test eller antigentest (hurtigtest) 1 kalenderdag før afrejse (skal du f.eks. rejse torsdag, kan din test være taget når som helst om onsdagen).

Er du tidligere smittet med COVID-19, kan du i stedet for ovenstående test fremvise et positivt COVID-19-testresultat, som er mindst 10 dage og højest 90 dage gammel samt en lægeerklæring, som dokumenterer, at du kan rejse.

Kravet om COVID-19 test gælder alle fra og med 2 år

I øjeblikket er det ikke muligt for voksne at rejse ind i USA uden at være vaccineret.

Vi anbefaler, at du printer dit coronapas med dokumentation på din vaccination på engelsk enten via sundhed.dk eller MinSundhed-appen, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

3. ESTA
Som altid ved indrejse til USA kræves det, at alle søger om tilladelse til at rejse til USA ved at udfylde en elektronisk online-formular. Den findes via ESTA - Electronic System for Travel Authorization

Mere information om ESTA

Lokale regler
Forskellige delstater kan have forskellige regler - f.eks. kan krav om brug af mundbind i offentlig transport, offentlige bygninger, restauranter, museér osv. adskille sig. Du kan se, hvad der gælder hos de lokale myndigheder i USA.
Se, hvad der gælder i New York

Zanzibar

Opdateret 16/5 2022

Zanzibar har følgende krav ved indrejse:

1. Helbredsformular
Alle rejsende skal udfylde en digital helbredsformular.
Helbredsformular til Zanzibar

2. Coronapas
Hvis du er vaccineret
Er du vaccineret med 2. dosis mere end 14 dage før afrejse eller mere end 28 dage før afrejse med 1 dosis Johnson & Johnson og har et gyldigt coronapas, behøver du kun at udfylde landets helbredsformular.

Er du ikke færdigvaccineret, skal du vise test
Alle fra og med 5 år, som ikke er færdigvaccineret, skal fremvise følgende allerede i afrejselufthavnen:

  • en negativ PCR-test, som er højest 72 timer gammel ved ankomst til Zanzibar (se ankomsttidspunkt på din billet).

Du skal kunne fremvise dit coronapas på engelsk under hele opholdet. Vi anbefaler, at du printer dit coronapas på engelsk via sundhed.dk, så du er sikker på at have det ved hånden under din rejse.

Øvrige rejsemål

Opdateret 16/5 2022

Som rejsende bør du holde dig opdateret om de aktuelle indrejsekrav for det land, som du skal rejse til, samt de retningslinjer, som gælder på rejsemålet. Alle lande har indført forholdsregler for at mindske smittespredningen og har lokale regler, som både turister og landets indbyggere skal følge. Der findes bl.a. forskellige krav til coronapas, indrejseformularer inden afrejsen (også børn fra 0 år), testkrav ved hjemkomst m.m.

Restriktionerne kan blive ændret med kort varsel, og det er derfor vigtigt, at du holder dig opdateret løbende inden og under din rejse, så du ikke oplever forhindringer før eller under rejsen.

Du finder information om, hvad der gælder for de forskellige rejsemål via Udenrigsministeriets app ”Rejseklar”, som du kan downloade til din mobil.

Se også Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Rejser fra Hamborg

Opdateret 16/5 2022

Rejser du ud og hjem via Hamborg, skal du kunne fremvise coronapas for de tyske myndigheder på både ud- og hjemrejsen. Det betyder, at alle fra og med 12 år skal kunne vise én af følgende:

a) Dokumentation på, at du er færdigvaccineret for mere end 14 dage siden

b) En negativ PCR- eller antigentest, hvis landet eller området, du rejser fra, er på den tyske liste over højrisikolande/områder. Testen skal være taget maksimalt 48 timer før indrejse. Dette gælder også, når du skal rejse hjem, hvor du skal teste dig på dit rejsemål inden afrejsen mod Hamborg. Du finder listen over højriskolande/områder hos RKI her (på tysk)

c) Dokumentation på immunitet

Krav ved hjemkomst til Danmark

Opdateret 16/5 2022

Der er ikke længere krav om test ved hjemkomst til Danmark

Se mere på coronasmitte.dk

I forbindelse med Udenrigsministeriets opfordring til at tjekke dit flyselskabs testkrav før hjemrejsen, vil vi gøre opmærksom på, at vores charterflyselskaber Sunclass Airlines og SAS Charter ikke kræver test før ombordstigning ved din hjemrejse.

Spies, rejs og vær tryg
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.