Vinter 2017/18
Rejs til varmen
i vinter

Vinterferie 2018

Trænger du til en varm vinterrejse i år? Her får du nemt overblik over de sidste pladser til de skønneste vinterrejsemål, uanset om du vil rejse i januar, februar eller f.eks. skolernes vinterferie. Bestil nu, mens der er pladser at få, og giv dig selv et varmt og velfortjent afbræk fra vinteren.

DE KANARISKE ØER OG EUROPA

Gran Canaria

Gran Canaria har alt fra fredelige landsbyer og majestætiske bjergslugter til bananplantager og superstrande.

Roligt strandliv og smuk natur.

Tenerife

Ud over skønne strande og forskelligartede landskaber byder Tenerife på flere solskinstimer end de øvrige Kanarieøer.

Skønne strande og kulinarisk byliv.

Fuerteventura

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer. Her er bedre plads og mere uberørt natur end på naboøerne.

Roligt tempo og brede strande.

Afrika

Egypten

Egypten byder på sol og krystalklart badevand, som så godt som aldrig er under 20 grader. Vælg rejsemål som El Gouna, Makadi Bay og Hurghada.

Sol, krystalklart vand og skøn varme året rundt!

Kap Verde

Bare to timer syd for Kanarieøerne, men flere grader varmere. Den solsikre øgruppe Kap Verde er mere populær end nogensinde.

Solsikker øgruppe to timer syd for Kanarieøerne.

Asien

Thailand

Thailand er med sine behagelige temperaturer året rundt, de eksotiske strande og det pulserende byliv, et feriemål i særklasse. Spies tilbyder alt fra børnevenlige Sunwing Family Resorts til Sunprime Hotels for voksne.

Naturskønne omgivelser og varme året rundt!

Maldiverne

Maldiverne er ren, ufortyndet naturglæde og luksus på en perlekæde af små øer, som er opstået på indersiden af et koralrev. Spies giver dig de bedste hoteller til de bedste priser.

Dubai

Velkommen til sol, varme og salte dyp - midt om vinteren. I Dubai får du solrig luksus i eksotiske omgivelser. Og midt i alt det hypermoderne finder du desuden steder, som fører tankerne hen på Tusind og én nat.

CARIBIEN og AMERIKA

Cuba

Med Spies kan du om vinteren flyve direkte fra København til Cuba med vores egne, nyrenoverede fly. Du kan vælge at bo i enten hovedstaden Havana eller badebyen Varadero.

Den Dominikanske Republik

Velkommen til Den Dominikanske Republik, hvor strandene er hvidere end andre steder i Caribien, og hotellerne er i særklasse.