Vinterrejser til varmen

Bestil vinterens rejse til sol og varme – og nyd livet med solrig vinterbadning!

Læs mere Nu behøver du ikke vente længere. I vores store udbud finder du alt fra Kanarieøerne, Caribien og Asien til masser af storbyferier og mere eksotiske rejsemål som Maldiverne og Seychellerne. Så du finder nemt en ferie til netop dine ønsker og behov.
 
I Varmeguiden hjælper vi dig til at finde dit ideelle rejsemål efter temperatur. Står der eventyr og nye oplevelser på ønskelisten for vinterens rejse? Så anbefaler vi Dubai, Florida eller en af vores spændende rundrejser i Gambia efterfulgt af afslapning på stranden.
 
Hvis du rejser uden børn, finder du vores populære voksenhoteller Sunprime Hotels på Kanarieøerne, i Gambia og i Thailand. Hvis du rejser med børn, finder du vores familieparadis Sunwing Family Resorts i Thailand samt på Gran Canaria og Tenerife.
Skjul

Hvornår vil du rejse?

Få varmen til vinter

Vinter i storbyen

Vil du på storbyeventyr i vinter? Hvad med New York eller den varme eventyrlighed i Dubai eller Bangkok?

Hvordan vil du rejse?

Eksotiske vinterrejser til gode priser

Gør drømmerejsen virkelig!

Oplev fantastiske Afrika

Et kontinent fyldt med oplevelser

Vintervarme Kanarieøerne

Oplev nye sider af Kanarieøerne - læs eksperternes tips.

Næste vinters rejser

Bestil næste vinters rejse nu!

Vil du rejse næste vinter?

Hvis du har et favorithotel eller særlige ønsker til værelset, er der ingen grund til at vente. De mest populære pladser ryger først. Bestil allerede nu, og glæd dig til næste vinter!

Hotelovervågning

Er der endnu ikke åbnet for salget af dit rejsemål eller hotel? Med vores hotelovervågning får du automatisk besked, når din ferie kan bestilles.

Vinterens rejsemål

Hvor går vinterens rejse hen?