Rejsebureau

Spies – et traditionsrigt dansk rejsebureau

Spies er et dansk rejsebureau, der siden 1956 har leveret gode rejseoplevelser til millioner af rejseglade danskere. Årsagen til vores succes skal findes i de oprindelige værdier, som Spies blev bygget på, og som stadigvæk er styrende for vores rejseaktiviteter og positive udvikling i dag. Når du køber en rejse hos Spies rejsebureau, kan du være sikker på, at alt er i orden.

Spies' fornemmeste opgave har altid været at give dig den kvalitet og service, der skal til for, at du kan få din drømmerejse realiseret. Vi sælger ikke kun rejser – vi sælger forventninger, oplevelser, glæder og minder, så vi som rejsebureau kan levere de bedste ferieoplevelser til vores kunder.

En verden af muligheder med Spies rejsebureau

Spies er nået langt siden 1956, hvor Simon Spies indrykkede den første avisannonce for det dengang nystartede rejsebureau. I dag arrangerer Spies rejsebureau både badeferier, familieferie, storbyferier, krydstogter, charterrejser, aktive ferier og mange andre ferietyper til en lang række populære og spændende feriedestinationer over stort set hele verden.

Som et af Danmarks største og mest benyttede rejsebureauer har Spies fingeren på pulsen i forhold til, hvor tidens tendenser bærer hen. Det har blandt andet resulteret i, at Spies inden for de seneste år har lanceret et bredt udvalg af sportsrejser såsom golf- og yoga-rejser, skiferier og deciderede trænings-camps til de mange sportsglade danskere.

Spies' positive vækst og udvikling betyder også, at du i dag kan købe billige flybilletter uden at forpligte dig til et bestemt hotel. Det giver dig fuld frihed til at vælge, hvor du vil tilbringe ferien. Som rejsebureau er det essentielt at følge med i, hvordan danskernes foretrukne rejsemåder udvikler sig, hvis man vil forblive danskernes favorit – og det er en opgave, Spies tager meget seriøst.

Find din drømmerejse her

Lad dig inspirere af vores mange spændende rejsemål og vores mange forskellige rejsetyper. Du kan også finde din næste drømmerejse blandt vores mange aktuelle tilbud og vores alsidige udvalg af afbudsrejser. Hvis du har spørgsmål til vores rejsebureau eller brug for hjælp til at finde den perfekte rejse til dig og din familie, så tøv ikke med at kontakte vores dygtige rejsekonsulenter.

Vi udvider konstant vores rejsetilbud med nye spændende destinationer og nye måder at rejse på, så du altid kan finde netop den rejse, du drømmer om. Hold øje her på hjemmesiden, og bliv opdateret om de nyeste rejser og de seneste tilbud fra vores rejsebureau.