Indrejseformular til Cypern

Fra og med den 1. juli 2020 skal rejsende til Cypern på forhånd udfylde en rejsedeklaration inden afrejse for at få et såkaldt ”Cyprus Flight Pass”. Formularen kan tidligst udfyldes 24 timer inden afrejse, men skal være udfyldt inden du rejser. Ellers vil du blive nægtet indrejse til Cypern.

Vær opmærksom på, at formularen skal udfyldes for samtlige rejsende i selskabet, også børn.

KLik her for at udfylde formularen

”Cyprus Flight Pass” skal fremvises i lufthavnen

Når du har udfyldt rejsedeklarationen modtager du et såkald ”Cyprus Flight Pass”, som du skal fremvise i afrejselufthaven og ved ankomst til Cypern, enten udprintet eller digitalt i din mobil.

Som rejsende er du selv ansvarlig for, at du har udfyldt indrejseformularen korrekt og rettidigt inden afrejse. Hvis du ikke har udfyldt indrejseformular/helbredserklæring, vil du blive nægtet indrejse i landet og vil derfor allerede i afrejselufthavnen blive nægtet ombordstigning. I dette tilfælde er det ikke muligt at få refunderet rejsen.

Spørgsmål og svar

Hvor skal jeg senest have udfyldt indrejseformularen?
Læs mere Formularen skal være udfyldt inden afrejse. Dette kan gøres tidligst 24 timer inden afrejse.Skjul

Hvad sker der, hvis jeg ikke udfylder indrejseformularen?
Læs mere Hvis indrejseformularen ikke er udfyldt rettidigt, vil du blive nægtet indrejse i landet og vil derfor heller ikke kunne stige om bord på flyet. I dette tilfælde kan du ikke få refunderet rejsen.
 
Det er derfor vigtigt, at du i god tid inden afrejse sikrer dig, at både du og dine medrejsende har udfyldt det påkrævede og modtaget bekræftelse for dette.
Skjul

Hvad sker der, når jeg har udfyldt formularen?
Læs mere Når du har udfyldt rejsedeklarationen modtager du et såkald ”Cyprus Flight Pass”, som du skal fremvise i afrejselufthaven og ved ankomst til Cypern, enten udprintet eller digitalt i din mobil.
 
Kan jeg udfylde oplysninger for medrejsende eller børn i samme indrejseformular som min egen?
Nej, I skal udfylde individuelle formularer for samtlige rejsende i selskabet, også børn, for at de cypriotiske myndigheder skal godkende indrejsen.
Skjul

Kan jeg bruge samme e-mailadresse i flere indrejseformularer?
Læs mere Ja, samme emailadresse kan bruges for dig og dine medpassagerer. Det vigtige er, at I får individuelle ”Cyprus Flight Pass”Skjul

Hvor kan jeg læse mere om, hvad som gælder i Cypern?
Læs mer på vores Safe Travel-sider ”På rejsemålet"

Du kan også læse med på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Resten af verden
Har du en rejse til et andet land end de ovenstående, henviser vi til Udenrigsministeriets rejsesider for de nyeste informationer om, hvad der gælder på din rejse.

Vi vil gøre opmærksom på, at du som rejsende altid selv er ansvarlig for at indhente information omkring hvilke eventuelle indrejseformularer og helbredserklæringer, der kræves, i god tid inden afrejse.