Bjerge og hav på Madeira

Indrejseformular til Madeira

Indrejseformular til Madeira

Rejsende til Madeira skal udfylde en indrejseformular (Madeira Traveler Registration) på Madeirasafe.com mellem 48-12 timer inden afrejsen til Madeira.

Vær opmærksom på, at alle fra og med 12 år på bestillingen skal udfylde sin egen indrejseformular. Børn 0-11 år kan medtages på en af forældrenes formularer.

QR-kode som skal vises i lufthavnen
Når du har udfyldt formularen, som er på engelsk, vil du få adgang til en QR-kode, som vi anbefaler, du har ved hånden ved ankomst. Denne QR-kode er vigtig for, at din rejse skal kunne gennemføres og et bevis på, at du har udfyldt formularen. QR-koden skal være tilgængelig ved afrejse, enten printet ud eller digitalt på din mobiltelefon/tablet, og skal vises ved ankomst til Madeira samt i din afrejselufthavn.

Som rejsende er du selv ansvarlig for, at du har udfyldt indrejseformularen korrekt og rettidigt inden afrejse. Hvis du ikke har udfyldt indrejseformularen, vil du skulle udfylde formularen ved din ankomst til Madeira. Dette kan give ekstra ventetid i lufthavnen og påvirke din transfer.

KLIK HER FOR AT UDFYLDE FORMULAREN

Øvrig information